Клуб "Парфюмен Ценител" 9 - Любими аромати Givenchy

• 27 397
  • 352
  •   1
Отговори
# 120
Пробвах хубаво и новата CH на Каролина. Не ми хареса въобще, добре че преди много време се удържах за поръчка на сляпо. Интуицията ми работи добре. Много сладък и наистина, без да съм бременна, много химичен аромат. Без развитие и добра база, която да му придаде необходимата плътност и характер. Не е и достатъчно траен на мен. Още веднъж разбрах, че Каролина Ерера не е моят човек. Не харесвам нито един нейн аромат.

# 121
Мимс, къде във Варна има Цветната бомба? А кои са трите й варианта  Embarassed - ЕДП, ЕДТ и Extreme или newsm78

# 122
  • Варна
Мимс, къде във Варна има Цветната бомба? А кои са трите й варианта  Embarassed - ЕДП, ЕДТ и Extreme или newsm78

В парфюмерията в Пфое мол.

Ето ги вариантите на Бомбата http://www.fragrantica.com/index.php?view=Pretraga&tippretra … e&kategorija=

# 123
.Ще ми допадне и парфюм с аромат на грейфрут,има го в мъжкия Есприт-Life by Esprit

Искра, вчера мирисах Fresh Pomegranate Anise в подготовка за лятото. Не откривам нито много нар, нито анасон в него, но пък грейпфрутът е разкошен!! Остър, свеж, и малко горчив. 
8)Pixie ,дай моля една снимчица Praynig
това трябнва да е! Но тук не съм виждала нищо на Fresh Rolling Eyes
Fragrantika го няма,имат Citron de Vigne с грейфрут,нероли.Demeter има един Pomegranate Perfum,има ли го някой ,да сподели за аромата,има ли грйфрут и там newsm78

# 124
  • Sofia
Добре, че не съм фен на Цветната бомба, един дерт по-малко.
Толкова ми е бонбонен и плодов, чак детски.  Tired

# 125
ползвам AMARIGE от 15г.Няма друг такъв парфюм.Купувала съм си и много други,но този си остана моят фаворит

# 126
Добре, че не съм фен на Цветната бомба, един дерт по-малко.
Толкова ми е бонбонен и плодов, чак детски.  Tired

Това доста ме озадачава. Понеже Инсоленс, който ти е от любимите, звучи много по-наивно с тия бонбони-виолетки. Не че го отричам, намирам очарование в това, дори дързост до някъде да носиш подобен детински аромат.
Вероятно не си го пробвала Бомбата на кожа.
Тя и Денси не го харесваше от проба преди, трябва да го поносиш за да го усетиш (както е с повечето де)

Последна редакция: пн, 06 апр 2009, 10:20 от eta

# 127
Insolens и аз го харесвам,защото виолетките се натрапват- само в началото,после остава пудрата,която го прави не толкова наивен и сладък.Не познавам бомбата,но си я представям като много остро-цветно съдържание.
Да се изкажа и за Дейзи,много приятен,свеж с бели цветя- пролет,цъфнали дървета,разкош.Имам класическия на Марк Джейкъбс-чист парфюм и не намирам голяма разлика,освен че е по -плътен и  Money

# 128
  • Варна
Нищо остро не намирам в Бомбата. Мек, плътен, сладък (не сладкарски, даже намек няма). Стабилна база, върху която се развива една тънка и ефирна нотка, която го прави изискан и елегантен, без да е дистанциращ.
Наистина трябва да се пробва на кожа, разликата е от небето до земята при душене от шише или блотер и живото носене.

# 129
Да добавя към казаното от Мимс - красивото в Бомбата е, че тази ефирна, изящна нотка сякаш ти прави облак около главата, също като в рекламата му

Траен и присъствен е колкото Аlien на ТМ. В колата ми с дни мирише на нещо, след като съм го носила.

# 130
аз пък в бомбата нищо сладко не намирам,само изискана елегантност на дискретни цветя с една много лека тръпчива нотка за завършек на шлейфа,но обонянието е наистина много различно Thinking

# 131
Пробвах Бомбата преди време, но хич не ми хареса. Очаквах нещо наистина зашеметяващо....но, просто сладичък, цветен парфюм.
Може тези дни пак да намина за проба, но едва ли ще си променя мнението. )

# 132

В парфюмерията в Пфое мол.

Ето ги вариантите на Бомбата http://www.fragrantica.com/index.php?view=Pretraga&tippretra … e&kategorija=

Момичета къде в София ги и ма и останалите варианти на бомбата,защото аз си чакам тази
http://parfumeria-bg.com/images/flowerbomb3.jpg
,но сега съм в чуденка. Thinking

# 133
  • Варна
Не знам къде я има в София за съжаление.
placholina, ние точно показаната от теб обсъждаме, доколкото знам няма запознати с екстрийм-версията. Ако още я има в този магазин във Варна, довечера ще споделя намирам ли разлика и каква.

Между другото, идва ми на ума следното - има доста разлика като се пръсне на ръката и при носене на врата. На ръката, като си забие човек носа, усеща едно, може би по-силно се натрапва сладката база. На врата няма как да го направи и се усеща шлейфа, който се различава, точно облака, за който говори Ета.

# 134
Не знам къде я има в София за съжаление.
placholina, ние точно показаната от теб обсъждаме, доколкото знам няма запознати с екстрийм-версията. Ако още я има в този магазин във Варна, довечера ще споделя намирам ли разлика и каква.

Между другото, идва ми на ума следното - има доста разлика като се пръсне на ръката и при носене на врата. На ръката, като си забие човек носа, усеща едно, може би по-силно се натрапва сладката база. На врата няма как да го направи и се усеща шлейфа, който се различава, точно облака, за който говори Ета.

Скоро пробвах екстрийм версията - тази блестящата,мисля най новата. Шишенцето е шедъовър,няма какво повече да кажа по въпроса,но за аромата съм малко объркана и ще трябва да тествам пак.По мека версия е,някак по ориенталски сладка,ванилена...но баш Флауър Бомб - първата като че ли по ми харесва. Имаше една острота,усещаше се много ясно бергамонта,цитросово горчивичък,остричък...не толкова че да пребори цветята но достатъчно за да се усети и да придаде характер !!!
Тъкмо и аз си задавах въпроса на Ета, защо не ме пленява нищо тази година?! Всичко ми се струва компотесто и безлично,не знам защо решават че като наближава лято всичко трябва да ухае на екзотика ?!!!! Но сега ме подсетихте за Бомбите и ще им отдам шанс като ги тествам всичките отново Peace

Общи условия

Активация на акаунт