Клуб "Парфюмен Ценител" 9 - Любими аромати Givenchy

• 27 412
  • 352
  •   1
Отговори
# 135
направо не смея да си кажа  hahaha - имах малка отливка от Бомбата, носих я няколко пъти /дори в различни сезони/, но изобщо не ми хареса и я подарих  Laughing

днес, след тази статия, съм извадила отново моя 4711 и очаквам разни чудеса да ми се случат  bowuu

но все пак, избрах друг парфюм за ароматен облак - Белите диаманти на ЕТ

# 136
Не знам къде я има в София за съжаление.
placholina, ние точно показаната от теб обсъждаме, доколкото знам няма запознати с екстрийм-версията. Ако още я има в този магазин във Варна, довечера ще споделя намирам ли разлика и каква.

Hug Flutter

# 137
направо не смея да си кажа  hahaha - имах малка отливка от Бомбата, носих я няколко пъти /дори в различни сезони/, но изобщо не ми хареса и я подарих  Laughing

днес, след тази статия, съм извадила отново моя 4711 и очаквам разни чудеса да ми се случат  bowuu

Виждала съм го някъде този но не мога да се сетя къде Thinking Бре какви неща пишат за него,къде може да се закупи...?!

# 138
моят си го взех от скука, от мегашоп: http://megashop.bg/cshop/product_info.php?cPath=1000008&products_id=1001655

# 139
Брей, Бубана, ми то голям пенкилер бил тоз О де Колон.  Laughing

Мими, може ли да не уважиш съгражданите си V&R  Laughing Пробвай Бомбето, ама на теб, не на блотер или на китка. Мисля, че много ще ти хареса, от твоите е. Wink

# 140
  • Бургас
Е, сега вече незнам и ще питам вас.
Моя позната е купила за 3 лири оня ден от Турция парфюм-менте, Армани - Аква Ди Джио. Сега го проверяваме на сайта за бар-кодове и познайте какво излиза. Ето това
http://en.barcodepedia.com/3360372058861/acqua-di-gio-by-giorgio … e-spray-17-ounces

Което означава, че парфюмът е френски и оригинален  newsm78 #Crazy Как става тоя номер не мога да ви кажа, за това питам вас  Rolling Eyes

# 141

от скука  Laughing Laughing Laughing

И ?! Как е, откри ли вълшебни свойства Mr. Green

# 142
Как става тоя номер не мога да ви кажа, за това питам вас  Rolling Eyes
Какво им пречи като правят менте да препишат цифрите на бар кода от оригинал?

# 143

чиста скука, поръчвах нещо за някой друг и се чудех какво да взема и за мен /да не се мина случайно/, а не исках нищо конкретно  Laughing

вълшебни свойства - май ги постигам само със силата на внушението - по-свежа съм от сутринта, но пък изпих и две кафета и не ми е запушен носа Mr. Green
но бих приобвала някои от новите варианти - най-любопитна съм за този с лимон и джинджифил

да, и аз се чудя защо има хора, които вярват, че щом е изментосан целия парфюм, ще пропуснат бар-кода му  Laughing

# 144
Брей, Бубана, ми то голям пенкилер бил тоз О де Колон.  Laughing

Мими, може ли да не уважиш съгражданите си V&R  Laughing Пробвай Бомбето, ама на теб, не на блотер или на китка. Мисля, че много ще ти хареса, от твоите е. Wink

Тъкмо отворих Фрагрантика да прочета повече за него и кликнах на съставките,първо на бергамонт...оказа се че всички парфюми които имам и харесвам съдържат бергамонт. И напоследък точно това ме влече - цитрусува киселинка и горчивост,без да се натрапва и да ти раздава крушета в носа,но достатъчно явно за да се усети и присъства...
Аз го пробвах още първия път когато ти заговори за него,преди година ако не се лъжа...
Но тогава не му обърнах много внимание,сега ми харесва повече,ще поискам обезателно отливка и ще го понося Peace

# 145
Те фалшифицират всичко, че един бар код ли не могат да копират?

Мимс, къде във Варна има Цветната бомба? А кои са трите й варианта  Embarassed - ЕДП, ЕДТ и Extreme или newsm78

В парфюмерията в Пфое мол.

Ето ги вариантите на Бомбата http://www.fragrantica.com/index.php?view=Pretraga&tippretra … e&kategorija=
Мимс, благодаря   bouquet

# 146

чиста скука, поръчвах нещо за някой друг и се чудех какво да взема и за мен /да не се мина случайно/, а не исках нищо конкретно  Laughing

вълшебни свойства - май ги постигам само със силата на внушението - по-свежа съм от сутринта, но пък изпих и две кафета и не ми е запушен носа Mr. Green
но бих приобвала някои от новите варианти - най-любопитна съм за този с лимон и джинджифил

И все пак как го усещаш,как ухае...?!

# 147

да, и аз се чудя защо има хора, които вярват, че щом е изментосан целия парфюм, ще пропуснат бар-кода му  Laughing
Ама bubanka, като се разменят тук парфюми и всеки казва: бар кода е еди кой си , гарантирам, че парфюма е оригинален, защото излиза така като го проверих ... Whistling

# 148
мими23, само в началото е цитрусов, после започва да ухае на чисто пране - нещо, прано с елемантарен прах за пране и е нетраен, все пак си е просто един о-де-колон - нещо, което да напръскаш за моментно удоволствие и свежест - очаквам, че лятото ще си другаруваме с него Simple Smile
за 17 лв. е ОК, но за 37 например не бих  Naughty

Бижу, знам, но винаги се чудя на тази наивност  Whistling

# 149
  • Бургас
bubanka, ясно е, че разбираш повече от мен, например.. но кажи ти как си сигурна за твоите парфюми, които купуваш  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт