Клуб "Парфюмен Ценител" 9 - Любими аромати Givenchy

• 27 395
  • 352
  •   1
Отговори
# 105
.Ще ми допадне и парфюм с аромат на грейфрут,има го в мъжкия Есприт-Life by Esprit

Искра, вчера мирисах Fresh Pomegranate Anise в подготовка за лятото. Не откривам нито много нар, нито анасон в него, но пък грейпфрутът е разкошен!! Остър, свеж, и малко горчив. 
8)Pixie ,дай моля една снимчица Praynig
това трябнва да е! Но тук не съм виждала нищо на Fresh Rolling Eyes

# 106
  • Варна
Виж ти, каква мъжеловка била тази Цветна бомба  Laughing
Аз моята я поръчах абсолютно на сляпо. Причината - един познат един ден ми казва: "Абе имам една приятелка, не я знам какъв парфюм ползва, но като я надуша, направо лягам!"
Е, признавам, разпали ми любопитството, разучихме кой точно е парфюмът, оказа се Цветната бомба и съвсем в реда на нещата, експериментаторският ми дух предприе действия по придобиването му  Mr. Green
За съжаление радко го ползвам, пропуск  Naughty

# 107
Такаааа истинска прелъстителка се оказа тази Бомба направо бомбандира мозъци. Mr. Green Сега като я взема и аз, дано и моят съпруг я одобри и сметне за супер сексапилна. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Обаче продавачката ми каза, че интензивната версия е най-добрата от трите, но за съжаление,точно на нея нямаше тестер. Много искам да я пробвам.

# 108
densi, тази ли е интензивна
http://oth.strawberrynet.com/perfume/viktor---rolf/flowerbomb-ex … um/68516/?#DETAIL

И при мен любовта с този аромат не беше от пръв поглед.
Не знам дали заради цената или удоволствието, но си я пазя за важни моменти. (и тогава носът ми все е в китката  Joy)

# 109
densi, тази ли е интензивна
http://oth.strawberrynet.com/perfume/viktor---rolf/flowerbomb-ex … um/68516/?#DETAIL

И при мен любовта с този аромат не беше от пръв поглед.
Не знам дали заради цената или удоволствието, но си я пазя за важни моменти. (и тогава носът ми все е в китката  Joy)
Да, тази е тук е 160 лв за 50 мл. Наистина прекрасен парфюм. Whistling

# 110
Всъщност аз познавам само първата.
Трябва да изследвам и другите.  #Crazy

# 111
  • Варна
Я вижте рускините какво говорят за Бомбата:  Grinning

Удивительный аромат! Мое до самых последних ноточек! Странно читать отзывы Wink Аромат держится долго, от запаха сама "тащусь", а что он делает с мужчинами - это вообще отдельная песня! Народ просто с ума сходит, стоит только уловить нотки. Нельзя каждый день пользоваться - это же просто духи с феромонами какие-то Wink) ОБОЖАЮ!!!! Wink)

# 112
То и аз така. От как имам Flowerbomb ЕДП варианта, поне 10 пъти съм подминавала версията Extreme.
Ако се класирам за Милано (при така създалите се обстоятелства  Laughing), няма да пропусна да я тествам, макар и с бременен нос, стана ми любопитно!

# 113
  • Варна
То и аз така. От как имам Flowerbomb ЕДП варианта, поне 10 пъти съм подминавала версията Extreme.
Ако се класирам за Милано (при така създалите се обстоятелства  Laughing), няма да пропусна да я тествам, макар и с бременен нос, стана ми любопитно!

Е, що чак в Милано, във Варна я има  Wink
И аз не съм пробвала екстрийм-версията, но ще се поправя още утре.

# 114
Не искам да ми подадат да мириша флакона, искам истински тест, за това  Wink

# 115
Говорете ми, говорете. Я сошла с ума, я сошла с ума! Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 116
  • Варна

Дават, дават.
То остана да очакват да им наброи някой 200лв ей така, заради шишето.

# 117

Дават, дават.
Ау чакам да разказваш непременно. На подадено шише за душене реагирам много лошо. Mr. Green

# 118
densi, като има среща подсети ме да взема Органза Ендесанс - ще се намиришеш на воля Wink............само дано не е другия уикенд, че ме няма
Благодаря ти, ще те подсетя непременно.Много искам да я пробвам. Ще направим срещата когато си тук. Hug  bouquet

# 119
  • Варна

Дават, дават.
Ау чакам да разказваш непременно. На подадено шише за душене реагирам много лошо. Mr. Green

И аз. Още повече пък за тази цена   Twisted Evil
Ще разкажа  Peace

Общи условия

Активация на акаунт