Строеж - къде, как, колко? Тема за взаимопомощ-14

• 65 276
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
  • на чист въздух
Мъжа ми има две къщи и парцел.Имаме и двама сина и той реши,че ще ги отдели в новата къща /и двете са за по едно семейство/ за да са отделно.Запалил се е доста.В момента едната е обявена за продажба. newsm12 аз все още не съм обедена , че трябва да постъпи така , но .... времето ще покаже.

# 526
  • густо майна Филибето
Ако парцела е хубав, заслужава си. Въпроса ми беше не от любопитство, а заради това, че преустройство може да бъде по-евтино и не толкова трудоемко. Все пак всичко си зависи от конкретния случай Simple Smile

# 527
  • на чист въздух
Да точно заради местото е . Има панорамен изглед на града а и самото место е по голямо и позволява построяването на 2гаража и два раздвижени етажа

# 528
Здравейте и от мен.На нас също ни предстои строеж на къща,но сме още на проекта.Казаха че ще е готов до 10сеп.
Някой може ли да ми каже колко време бавят проекта в общината за одобрение.  bouquetБлагодаря предварително.

# 529
Shhh... , зависи от общината. Нас във Варна ни бавят от края на април Crazy
Искрено ти желая в София да е различно Hug

# 530
  • Русе
И ние сега чакаме визата за строеж, казаха ни 10 дни в общината и след това 2 седмици за обжалване. Тази седмица ще разберем дали си спазват срока.

# 531
Доста страници не съм чела...ние сме вече в новата къща в Балчик Simple Smile Искам само да кажа че е прекрасно чуството да си в къща Simple Smile наистина, не може с нищо да се сравни.

Така че търпение, струва си!

Галана, до къде стигнахте вие?

Ние търсим сега кой да ни направи осветлението в градината? някакви идеи за региона?

Поздрави на всички,

# 532
  bouquet  
Честито Nivea!
От сърце ви пожелавам много щастие, здраве и хубави моменти в новата ви къща !!!!!
И дай Боже всекиму Praynig

# 533
Nivea, Честито   bouquet Много любов и топлина в къщата ви желая  Hug

ян, аз много не разбрах какво точно сте решили  newsm78 Но съм силно против двама братя под един покрив, та дори и на различни етажи... Общите имоти делят хората, не ги сближават, личен опит  Peace Ние строим къщата за нас... един ден какво ще искат децата ни само времето ще покаже... само да сме здрави

галана, Успех ви желая... ама истински  Praynig

Ние правим покрива за 3-ти път  Mr. Green и каквото и да ми разправят разните му фирмаджии ние изсипахме най-много пари от всички познати хора около мен, които строят и получихме едно нищо, мдаааа... умря всякаква надежда в мен, че можеш да вярваш на фирмите...да ме извиняват почтените, но сблъсъка ми не е с тях

Здраве да е...
Късмет на всички  Peace

# 534

оооооооооооо ooooh!ужасно и при вас.Аз като се сетя колко ни мотаха с скицата и визата Whistlingне знам за проекта сигурно 5-6 месеца.Дано стане по бързо.
Желая ви успех и да строите по скоро.  bouquet

# 535
И ние сега чакаме визата за строеж, казаха ни 10 дни в общината и след това 2 седмици за обжалване. Тази седмица ще разберем дали си спазват срока.
При нас беше срока 30 работни дни.И спазиха срока Winkслед 35дена ни се обадиха LaughingАбе ужас е навсякъде.
Желая ти успех.

Nivea, Честито 

# 536

оооооооооооо ooooh!ужасно и при вас.Аз като се сетя колко ни мотаха с скицата и визата Whistlingне знам за проекта сигурно 5-6 месеца.Дано стане по бързо.
Желая ви успех и да строите по скоро.  bouquet

Ooo не се притеснявай. Това е само във Варна, защото са иззети правата на районните архитекти.

Нивеа, честитоооо. Много любов и здраве в новата къща. Всичко друго само си идва при наличието на горните две Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: вт, 25 авг 2009, 09:42 от galana_s

# 537
  • Русе

Визата ни за строеж излезе за 7 дни, 5 работни, днес ни се обадиха да питат за точните адреси, на които да ни изпратят разрешителните. Мисля,че бихме рекордите в нашата община.

# 538
  • София
 Shocked
ама те имат законен срок в който трябва да изчакат - 14 дни ако някой иска да обжалва решението( от съседите например)

# 539
  • Русе
Shocked
ама те имат законен срок в който трябва да изчакат - 14 дни ако някой иска да обжалва решението( от съседите например)

Аз съм го написала в предишния пост, но и самото издаване стана в срок, който не навсякъде явно се спазва.

Общи условия

Активация на акаунт