iOffer- ново място за стари маниаци!!!

• 91 142
  • 729
  •   1
Отговори
# 195
Защо не пробваш да направиш нов акаунт?
Направих си и стана  Heart Eyes Hug

# 196
Пате,  Hug , похвали се какво си купи! Ми любопитно ми е  Blush

# 197
Сега откривам темата и ме сърбят ръцете вече  Laughing
Как практикувате? С общи поръчки или?
Отивам да ви чета назад  Peace

# 198
Пате,  Hug , похвали се какво си купи! Ми любопитно ми е  Blush
То не е за мен.За бизнеса е  Laughing

Засега само им задавам въпроси и уж чакам един инвойс за през Пей Пал.Дали ще е проблем,че e-mail-a ,с който съм регистрирана там не е този от Пей Пал?  newsm78
Тъмна Индия ми е още!

# 199
Моля ви, къде да видя цената на доставката? Praynig http://www.ioffer.com/i/Yve-Shirt-Cotton-Saint-Laurent-YSL-women … escription_anchor

# 200
Цъкни на бутончето Ask a question и отметни,че искаш да ти даде цена за продукта и шипинга.Като гледам за 20 долара го е пратил до Щатите,значи там някъде ще е.

# 201
Цъкни на бутончето Ask a question и отметни,че искаш да ти даде цена за продукта и шипинга.Като гледам за 20 долара го е пратил до Щатите,значи там някъде ще е.
Аха, значи така се процедира. Мерси много!  bouquet

# 202
А има ли някакъв знак или нещо, по което може да се определи дали дадена обувка или ботуши са от естествена кожа? Например тук http://www.ioffer.com/i/BNWT-COACH-Women-s-Boots--76918966 Как да разбера какво е качеството?

# 203
Това май е нещо странно. newsm78 Кожена чанта и доставката е гратис? http://www.ioffer.com/i/Gucci-leather-bag-handbags-100698-112994857

# 204
здравейте на всички
много ме привлече сайтчето но не ми е ясно многокак става точно
 защо при някой обяви цените са много смешни а на самата страница тези който наддават са коренно различни примерно анцунг адидас-1.4 лв. пиша цената на продавача и ми отговаря 40 евро без доставка
ако някой по запознат може да на пише по подробно на 1 страница че да не задаваме едни и същи въпроси
благодаря   bouquet

# 205
здравейте на всички
много ме привлече сайтчето но не ми е ясно многокак става точно
 защо при някой обяви цените са много смешни а на самата страница тези който наддават са коренно различни примерно анцунг адидас-1.4 лв. пиша цената на продавача и ми отговаря 40 евро без доставка
ако някой по запознат може да на пише по подробно на 1 страница че да не задаваме едни и същи въпроси
благодаря   bouquet

Защото на търговеца му се удържа процент от цената на стоката, която продаде, а от доставката - не  Wink Затова слагат ниска цена на самата стока, а висока сума за доставка  Peace

# 206
Някой си беше взел очила от тук, как са, има ли смисъл, и наистина имат ли защита, понеже ако нямат, не ги искам. Гледам аз разни модели на Кавали, и продавачката обявява евтин шипинг, без тракинг номер. Чудя се дали да рискувам. Thinking

# 207
Някой си беше взел очила от тук, как са, има ли смисъл, и наистина имат ли защита, понеже ако нямат, не ги искам. Гледам аз разни модели на Кавали, и продавачката обявява евтин шипинг, без тракинг номер. Чудя се дали да рискувам. Thinking

Аз си взех - много съм доволна  Peace От април си ги нося - не са мръднали. Понеже са с камъчета, се притеснявах да не би да паднат, но засега няма проблем, пу-пу. Проверих ги - имат защита  Simple Smile

# 208
  • Бургас
А има ли някакъв знак или нещо, по което може да се определи дали дадена обувка или ботуши са от естествена кожа? Например тук http://www.ioffer.com/i/BNWT-COACH-Women-s-Boots--76918966 Как да разбера какво е качеството?
Има зададен въпрос към продавача дали кожата е естествена.Отговорил е ,че не е,но качеството било добро Simple Smile.

# 209

Аз си взех - много съм доволна  Peace От април си ги нося - не са мръднали. Понеже са с камъчета, се притеснявах да не би да паднат, но засега няма проблем, пу-пу. Проверих ги - имат защита  Simple Smile

Каква марка са ти.
Понеже аз гледах разни, обаче на реалните снимки виждам разлика с оригиналните модели, тъй като тях ги знам.

Общи условия

Активация на акаунт