iOffer- ново място за стари маниаци!!!

• 91 142
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
Някой си беше взел очила от тук, как са, има ли смисъл, и наистина имат ли защита, понеже ако нямат, не ги искам. Гледам аз разни модели на Кавали, и продавачката обявява евтин шипинг, без тракинг номер. Чудя се дали да рискувам. Thinking

Аз си взех - много съм доволна  Peace От април си ги нося - не са мръднали. Понеже са с камъчета, се притеснявах да не би да паднат, но засега няма проблем, пу-пу. Проверих ги - имат защита  Simple Smile

Каква марка са ти.
Понеже аз гледах разни, обаче на реалните снимки виждам разлика с оригиналните модели, тъй като тях ги знам.

На Диор са. Не съм задълбавала в подробности - вероятно имат разлика в детайлите, макар че на вид са си съвсем оригинални  Mr. Green Пък и за тази цена, за която ги купих, оттук няма как да си взема читаво менте  Peace

# 211
Дам, така е.
Аз се отказах. Ще си взема оригинални. Мерси за отговорите.  bouquet

# 212
  • Варна
Здравейте!! сега попаднах на този сайт и на темичката.Четох четох и ме заболя главата.Та мога и да повторя някого ,ама ще попитам. Първо има ли някъде обяснено с "прости думи"как става регистрацията и пазаренето от сайта. Проблема ми е такъв регистрирам се в сайта поръчвам, уговарям и като изляза от сайта и искам да вляза втори път ме пуща. Пише грешна парола или нещо такова и това става трети път. Правя втора  регистрация, същият номер, трета също  Т а моля някой който е пазарил вече да ми каже защо. Иначе по принцип от и бей и от парфюмни сайтове пазаря безпроблемно.Благодаря ви предварително.  bouquet

# 213
Здравейте! Преди време видях темата и направих няколко поръчки очила и сребро от сайта, но в последно време много се разочаровах. Последните очила дойдоха разглобени ( без винтчета) и с отврат качество, а бижутата повечето нямат нищо общо с картинката. Колиетата са много къси и не стават за носене. Тези в "златно" си сменяват цвета за два часа носене. Изобщо пълно разочарование.  А когато отидох на Илиянци установих, че в мола има същите " фирмени" чанти за по 20-30 лв. при положение, че в сайта им искат от 45 долара нагоре без доставката.
Само искам да споделя моя лош късмет. Приятно пазаруване.

# 214
Днес открих този  сайт и ще следя темата.На пръв поглед нещо много сложно ми изглежда пазаруването Embarassed

# 215
  • Добрич
Здравейте и от мен. Едно мило момиче от продавалника ми даде тази тема и на бързо си направих регистрация в сайта.
Много ме впечатлиха нещата в този сайт, но да си призная никак не ми е ясно, а и нямам такава карта. Виждам че в началото сте мислили като идеи за сборна поръчка.
Бих искала да се свържа с някоя от вас която вече е пазарила от там, останала е доволна и смята да продължава с поръчките. И разбира се евентуално да ми помогне и на мен с даден артикул.

Моля ви - отговорете ми  Hug

# 216
Добричка, обща поръчка има смисъл ако се пазарува от един продавач  Peace

# 217
  • Добрич
Да разбирам - съгласна съм.
Мога ли да се надявам на помоща на някоя от вас? Интересуват ме нещата на Ed Hardy i Hello Kitty, но не е задължително само те. Има доста хубавки неща в сайта.
Мн искам да се вместя в поръчките на някоя от вас и да ми помогне с доставянето.
 Peace

# 218
И аз съм си харесвала разни неща, но не мога да си поръчам... Присъединявам се към апела - нека ако някоя от вас поръчва, да даде линк от кого, за да прегледаме какво предлага и да се включим евенуално, ако се спрем на нещо   Peace

# 219
Кажете какво точно ви трябва и мога да помогна.  Peace

# 220
  • Добрич
Принципно мен ме интересуват нещата на Ед Харди, маратонки Найк или Адидас, или ботушките тип УГС но цветните.
По младежки и шарени неща ме интересуват но на известни марки.
 Peace

# 221
  • В сърцето на ММ
Пате ,аз взех на мъжа ми 2 тениски на Ед Харди и въобще не съм очарована от качеството.Такова дърво няма просто. ooooh!
Доволна съм от бельото Келвин Клайн и от Аберкромбито-взех мъжки екип. Peace
А за комбинираните доставки,не знам дали ще са възможни,тъй като доставката с ЕМС е много скъпа до България и повечето се съгласят да пращат само с въздушна поща ,където има ограничение от 2 кг.

# 222
Здравейте Simple Smile и аз се записвам с тази чанта много ми харесва ако някой хареса нещо друго от този потребител може да се комбинираме http://www.ioffer.com/i/Louis-Vuitton-LV-mahina-bag-white-102676683   Crazy

# 223
lility , аз  Wink

# 224
   Момичета, колко е шипинга от този сайт?Купували ли сте iphone от тук?Струва ли си?

Общи условия

Активация на акаунт