iOffer- ново място за стари маниаци!!!

• 91 142
  • 729
  •   1
Отговори
# 345
Да споделя- нещата ми пристигнаха точно на 10-ия ден! Взех си ги от пощата. Не минаха през митници и прочие.
Обаче това са си най-долнопробни имитации. Изобщо не изглеждат като на снимката. Сиреч- няма да поръчвам повече.  Peace

Последна редакция: чт, 22 юли 2010, 13:18 от Pplamenaa

# 346
От Китай оригинали ли очаквате?  Thinking

# 347
Не, просто не толкова долнопробни (с лошо качество) стоки.

# 348
Не, просто не толкова долнопробни (с лошо качество) стоки.

Tи какво си поръча

# 349
Да споделя- нещата ми пристигнаха точно на 10-ия ден! Взех си ги от пощата. Не минаха през митници и прочие.
Обаче това са си най-долнопробни имитации. Изобщо не изглеждат като на снимката. Сиреч- няма да поръчвам повече.  Peace

Това е така  Peace Много рядко да попаднеш на нещо свястно. Един път се излъгах да поръчам блузки Лакоста, еми на 3те фанелки крокодила беше различен  Shocked На снимките друго. въобще снимките са еднакви на всички селъри, късмет сие  да попднеш на нещо, което да се доближава до оригинала...

# 350
♥VIKI♥ абсолютно точно!  Peace
Това, което показват на снимката, няма нищо общо с това, което получих.  Tired
Майната му, де! Здраве да е, както се казва!  Peace

# 351
Здравейте,
Моля ако някой пуска поръчка в ioffer да ми пише на лични, искам и аз да се включа. Харесала съм си няколко чанти.

# 352
здравейте ,бихте ли ми обяснили как става поръчката?Като приема даддена оферта и продавача ми праща инвойс на имейла или??Понеже там съм регистрирана  с един имейл,а в Пейпал с друг.Ще мога ли да платя?

# 353
здравейте ,бихте ли ми обяснили как става поръчката?Като приема даддена оферта и продавача ми праща инвойс на имейла или??Понеже там съм регистрирана  с един имейл,а в Пейпал с друг.Ще мога ли да платя?
Да, ще можеш.

А някой да е имал проблеми с EMS? Вече 3 пратки с тракинг номер не ми пристигат.Тракинг номера замръзва на едно място и до там.
От Пей Пал ми връщат парите, но все пак.
Сега чакам една с обикновена поща, да видим.

# 354
благодаря Hug

А трябва ли акаунта ми да е свързан към този в пейпал,както е в ибей?

# 355
благодаря Hug

А трябва ли акаунта ми да е свързан към този в пейпал,както е в ибей?
Не, автоматично те препраща към Пей Пал и там си попълваш данните.

# 356
Приех офертата и сега продавача ми е пратил съобщение с данните си(имейл).Със send money ли да му пратя парите??
извинявам се за многото въпроси ,но за първи път поръчвам Embarassed

# 357
  • Варна
Приех офертата и сега продавача ми е пратил съобщение с данните си(имейл).Със send money ли да му пратя парите??

Е никакво сенд мъни, само Пей Пал и нищо друго с тез китайци лъжливи. Кажи му,че ще  му платиш с пей пал и той ще ти прати инвойс. След това просто влизаш и го плащаш

# 358

Е никакво сенд мъни, само Пей Пал и нищо друго с тез китайци лъжливи. Кажи му,че ще  му платиш с пей пал и той ще ти прати инвойс. След това просто влизаш и го плащаш
Е то Send money си е пак PayPal  Laughing
Плащай, като следваш стъпките след Checkout.Автоматично ще те прати в Пей Пал. Peace

# 359
  • София
Дами, хайде покажете какво сте си купили де  Hug

Общи условия

Активация на акаунт