iOffer- ново място за стари маниаци!!!

• 91 142
  • 729
  •   1
Отговори
# 375
# 376
  • Варна
здравейте отново Hug
Поръчах си едни ботуши,продавача ги прати с EMS. В сайта на Бг пощи,пише ,че са пристигнали вчера.Сега въпроса ми е къде да ги търся?В пощата ли идват?

онзи ден ми пристигна едно яке с ЕМС и директно в къщи ми го доставиха. така че според мен утре ще ти го донесат,нали е първия раб ден...

# 377
  • Варна
Хора, помощ! Якето на Ралф Лорън, което поръчах пристигна с цип на Долче и Габана!!!! Пределно ми е ясно,че е менте,ама мамка му чак такова менте.......за подарък е,мога ли да повдига диспут в пей пал за некачествена стока?!?!? или се повдига само за недоставяне?!?!

# 378
Откога ви следя и само се зарибявам,но сега реших да им обърна внимание на тези китайчета,имат доста хубави нещица  Mr. Green
Само фотошопа да не е в повече  #2gunfire
Та да ви попитам,как точно стават работите,например сега гледам една чанта с цена 0,01 бг лева и трябва да изпратя оферта на продавача ли,и после?
Ако на някой му се занимава моля да обясни малко,аз бързо ще схвана  Joy

# 379
Откога ви следя и само се зарибявам,но сега реших да им обърна внимание на тези китайчета,имат доста хубави нещица  Mr. Green
Та да ви попитам,как точно стават работите,например сега гледам една чанта с цена 0,01 бг лева и трябва да изпратя оферта на продавача ли,и после?

След това продавача ти отговаря на офертата ,ако не го устройва твоята  цената  ти предлага друга.И така  докато се договорите за цена или се откажеш

# 380

След това продавача ти отговаря на офертата ,ако не го устройва твоята  цената  ти предлага друга.И така  докато се договорите за цена или се откажеш
благодаря Гери   bouquet ,мисля да опитам пък да видим  Rolling Eyes

# 381
  • На черешатааа
Някой откри ли продавач, с по- нормален шипинг Close

# 382
iskam i az da popitam ne6to  Grinning kak stava izbiraneto na razmera za obuvki, drexi predi da se napravi samata pory4ka?? ot dolu li se pravqt tezi ne6ta kydeto e samata diskusiq sys prodava4a? i naistina li idvat do 10 dni kakto e opomenato pod samite snimki?  Rolling Eyes

# 383
iskam i az da popitam ne6to  Grinning kak stava izbiraneto na razmera za obuvki, drexi predi da se napravi samata pory4ka?? ot dolu li se pravqt tezi ne6ta kydeto e samata diskusiq sys prodava4a? i naistina li idvat do 10 dni kakto e opomenato pod samite snimki?  Rolling Eyes

Да размера го избираш по време на дискусията с продавача.Пишеш му кой искаш.Щом пише 10 дни най-вероятно за толкова ще го получиш ( аз съм получавала и за 5) ,но ако искаш може да попиташ продавача колко време ще отнеме доставката

# 384
  • На черешатааа
Момичета, а  какъв шипинг ви дават до БГ? На мен само едни луди 30-40 долара ми искат  Twisted Evil  #2gunfire

# 385
преди години съм поръчвала яке и ми го доставиха за скромния шипинг от 10 долара,сега всички работят с ЕМС обаче...ако някой иска нещо да комбинираме да пише

# 386
Споделете, който си е поръчвал чанти оттук, как са като качество и изпълнение?   bouquet

# 387
Здравейте, от доста време разглеждам този сайт и има много интересни китайски ментета, някой навит да си поръчаме Simple Smile

# 388
За да ви щавят дружно на митницата ли с мито, ДДС, ЕОРИ и тем подобни? Mr. Green

# 389
А относно чантите, не съм си поръчвала но една приятелка преди година си беше поръчала чанта на louis vuitton и остана страшно доволна от качеството и. Simple Smile А з също съм си набелязала няколко чанти на louis vuitton и birkin hermes Simple Smile Ако някой има интерес, можем да си поръчаме заедно някой нещица. :p

Общи условия

Активация на акаунт