iOffer- ново място за стари маниаци!!!

• 91 142
  • 729
  •   1
Отговори
# 360
Аз съм хвърлила око на тези палтенца http://www.ioffer.com/i/new-style-jacket-dior-girl-women-s-wool- … t-dress-140749759 , http://www.ioffer.com/i/free-shipping-lady-imitation-rabbit-hair … -belted-129184637 , но все още се чудя дали да рискувам

# 361
Второто не си струва никак. Миналата година доста народ от Ибейската тема си го купиха.
Казаха, че било рехаво и въобще не изглеждало като на снимката.
Доста Фотошоп е играл. За първото не знам.

# 362
Алекс, благодаря ти

# 363

имам го пълен боклук, въобще не изглежда така  Laughing не прави тази грешка

# 364
Предполагам имаш предвид второто.Мен затова ме е страх да поръчвам от този сайт.Не ми е толкова, че ще си платя на митница, ами ще е някой боклук, който няма нищо общо с поръчаното

# 365
Предполагам имаш предвид второто.Мен затова ме е страх да поръчвам от този сайт.Не ми е толкова, че ще си платя на митница, ами ще е някой боклук, който няма нищо общо с поръчаното

първото имам впредвид от ибей си го купих същото е

# 366
Благодаря.Значи и двете отпадат и нищо няма да се поръчва от този сайт

# 367
Здравейте. Има ли някой от Велико Търново или региона, който може да ми помогне да поръчам нещо от сайта с негова карта. Причината е, че не съм пазарувал досега от чужд сайт и че нямам 23г. за да си извадя карта. Пишете тук или на скайп: xristooo , ще съм ви много благодарен.

# 368
Здравейте. Има ли някой от Велико Търново или региона, който може да ми помогне да поръчам нещо от сайта с негова карта. Причината е, че не съм пазарувал досега от чужд сайт и че нямам 23г. за да си извадя карта. Пишете тук или на скайп: xristooo , ще съм ви много благодарен.

Не е много по темата ,но можеш да си  извадиш дебитна карта без да си на 23  newsm78

# 369
Ми незнам можеби в някой друга банка, но в ОББ искат 23 години, и там имам дебитна. Ще пробвам някъде другаде

# 370
За дебитна няма проблем, стига да имаш 18.
А вече има и такива, за лица под 18, но нещо с родителите се прави.
А това за 23годишните, сигурно и в чужбина го няма. ooooh!

# 371
А тук защо го пише това:

http://www.ubb.bg/bg-BG/FCK/120

Кой може да кандидатства за кредитна карта?

* български граждани
    * да са на възраст между 23 и 63 години за мъже и 23 и 60 години за жени;
    * да имат достатъчни доходи за погасяване на задълженията си;
    * да работят на:
          o трудов договор;
          o граждански договор, свободни професии и други

# 372
Защото е за кредитна.  Laughing
И дебитна ти е достатъчна.

# 373
Ама с дебитните на ОББ /Виза електрон/ не може да се плаща по сайтовете.

# 374
здравейте отново Hug
Поръчах си едни ботуши,продавача ги прати с EMS. В сайта на Бг пощи,пише ,че са пристигнали вчера.Сега въпроса ми е къде да ги търся?В пощата ли идват?

Общи условия

Активация на акаунт