iOffer- ново място за стари маниаци!!!

• 91 141
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
И аз да се включа в темата.
Пазарувам много от там на приятели.
Репликите на Лобутин(обувките) са много добри,но има реплики и реплики.
До сега съм нямала никакви проблеми.

# 496
  • Пловдив
И аз да се включа в темата.
Пазарувам много от там на приятели.
Репликите на Лобутин(обувките) са много добри,но има реплики и реплики.
До сега съм нямала никакви проблеми.
Сподели от кой продавач си купувала обувки,че и аз ги заглеждам,но се притеснявам още да поръчам  Embarassed

# 497
  • Русе
Здравейте, някой поръчвал ли е нещо на Miss Sixty и по специално дънки?
Гледам в Продавалника се напълнило с продавачи, поръчващи от сайта уж оригинални неща.

# 498
Здравейте, някой поръчвал ли е нещо на Miss Sixty и по специално дънки?
Гледам в Продавалника се напълнило с продавачи, поръчващи от сайта уж оригинални неща.

АЗ съм поръчвала дънки , отговарят си на номерата и са хубави

# 499
  • Русе
geri_koleva ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥ , като си поръчвала дънки прави ли ли са ти някаква отстъпка в цената, защото аз не намирам нищо под 120-130 лв с доставката до Бг

# 500
geri_koleva ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥ , като си поръчвала дънки прави ли ли са ти някаква отстъпка в цената, защото аз не намирам нищо под 120-130 лв с доставката до Бг

Поръчах ги преди година  100 лв с доставката ми струваха

В продавалник как вървят цените , много надценка ли им слагат

# 501
  • Русе
Около 100 лв ги продават, затова се учудвам

# 502
  • София
Здравейте момичета,
попаднах на един сайт, който много прилича на ioffer. Дори ми допада повече.
http://www.c2coffer.com/
Обаче имам няколко неясноти. Забелязах, че снимките на някои продавачи са взети от ioffer. Първоначално реших, че един и същи продава и на двете места. Но после загледах снимките и забелязах, че един и същи продавач в този сайт използва снимки на артикули от различни продавачи от ioffer. Чудя се дали не са измамници някакви. Има ли някой от вас, който е поръчвал нещо от този сайт?
Ето на тази девойка, която има 0 оценки снимките са събрани от кой ли не:
http://www.c2coffer.com/u_p_size=20&act=store&keywords=& … story&page=22

# 503
Здравейте,

Първо - Честит празник на всички!

Имам няколко въпроса относно този сайт и се надявам тук да намеря някои отговори.

Искам да попитам как става доставката от сайта? По пощата ли ми изпращат продукта или? И по-специално за хора, които живеят извън София.

Другият ми въпрос е - примерно даден артикул струва 50лв. за толкова се разбирам с продавача. Това ли е крайната цена която плащам? Или ще трябва да плащам допълнително и за доставки, мита и други глупости?

Горе-долу  за колко време пристига артикула?

Май трябваше да попитам и за още нещо, но в момента ми е изскочило от акъла  Mr. Green

Поздрави!

# 504
  • Пловдив
Здравейте,

Първо - Честит празник на всички!

Имам няколко въпроса относно този сайт и се надявам тук да намеря някои отговори.

Искам да попитам как става доставката от сайта? По пощата ли ми изпращат продукта или? И по-специално за хора, които живеят извън София.

Другият ми въпрос е - примерно даден артикул струва 50лв. за толкова се разбирам с продавача. Това ли е крайната цена която плащам? Или ще трябва да плащам допълнително и за доставки, мита и други глупости?

Горе-долу  за колко време пристига артикула?

Май трябваше да попитам и за още нещо, но в момента ми е изскочило от акъла  Mr. Green

Поздрави!

Здравей,нещата се случват така:
ти се разбираш с продавача как да ти изпрати нещата-дали по пощата или с куриер и съответно от това се определя и крайната цена,която е цена с доставка по вече избрания от теб начин.И накрая молиш продавача да пише,че стоката струва 10-15 долара,за да не плащаш мито,ДДС и т.н.
Дано си ме разбрала  Wink

# 505
ти се разбираш с продавача как да ти изпрати нещата-дали по пощата или с куриер и съответно от това се определя и крайната цена,която е цена с доставка по вече избрания от теб начин.И накрая молиш продавача да пише,че стоката струва 10-15 долара,за да не плащаш мито,ДДС и т.н.
Дано си ме разбрала  Wink

Благодаря за отговора. Simple Smile

Вероятно с куриер ще е доста по-скъпо, или греша? А в случай, че ми изпрати покупката по пощата, тя ще пристигне директно в най-близкият клон, нали? След което ще трябва да си я потърся от там. Притеснява ме това, че не съм от София и да не стане така, че да трябва да ходя някъде другаде, за да си търся покупката.

По пощата за колко време пристигат горе-долу?

# 506
bet365   По пощата за около 3 седмици

# 507
  • Пловдив
Дано си ме разбрала  Wink

Благодаря за отговора. Simple Smile

Вероятно с куриер ще е доста по-скъпо, или греша? А в случай, че ми изпрати покупката по пощата, тя ще пристигне директно в най-близкият клон, нали? След което ще трябва да си я потърся от там. Притеснява ме това, че не съм от София и да не стане така, че да трябва да ходя някъде другаде, за да си търся покупката.

По пощата за колко време пристигат горе-долу?

Изивнявам се   Embarassed
По пощата пристигат за различно време-последните ми неща идват за 10 дена.По принцип самите продавачи дават срок от 7 до 40 дни.Пак имаш тракинг номер и си следиш къде ти е пакета  Peace

# 508
Здравейте,имам няколко въпроса относно пазаруването в този сайт.Моля някой да ми помогне.Само с лична кореспонденция с продавача ли става покупката?За какво са обявените цени,като всеки си се пазари?Никъде не виждам опция за размер и цвят,или и това се разбирате допълнително с продавача?за първи път влизам в подобен сайт и за това ми е много странно всичко.Благодаря ви предварително.  bouquet

# 509

Wink

Здравейте отново! Днес получих покупката си, пристигна доста бързо, имайки напредвид, че ми я изпратиха на 8-и или 9-и. Малко е изцапана, но нищо, ще се преживее.

Благодаря на всички за помощта!

Здравейте,имам няколко въпроса относно пазаруването в този сайт.Моля някой да ми помогне.Само с лична кореспонденция с продавача ли става покупката?За какво са обявените цени,като всеки си се пазари?Никъде не виждам опция за размер и цвят,или и това се разбирате допълнително с продавача?за първи път влизам в подобен сайт и за това ми е много странно всичко.Благодаря ви предварително.  bouquet

Здравей,

Някои продавачи си държат на цените, други не. В моя случай, колкото си пишеше - толкова съм платил, нито сме се договаряли, нито нищо.

Относно размерите и други подробности за артикулите, всичко зависи от продавача, някои са описали продуктите си, други не. Но нищо не ти пречи да попиташ въпросният продавач.

Общи условия

Активация на акаунт