iOffer- ново място за стари маниаци!!!

• 91 140
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
Има опция да зададеш въпрос на продавача, преди да си поръчала каквото и да било! 

# 616
  • на село
Някой,ако ще поръчва и има желание за коопериране да  Whistling

# 617
# 618
  • sofia
Какво искаш да поръчваш?

# 619
  • на село
Какво искаш да поръчваш?
часовник и очила Flutter

# 620
Ebay или Ioffer,за дрехи,обувки,чанти и други такива неща..Видях някой неща в Ebay,който са по евтини от Ioffer,но може би качеството е зле..За това,ако може някой който вече купувал да сподели отзивите си

# 621
  • срещу двата комина :)))
здравейте, вчера за пръв път направих поръчка от този сайт.Разбрахме се с продавача, платих му ... и сега накъде  Embarassed никъде не мога да си видя поръчката, пише ми че чакат продавача да я придвижи...може ли някой да обясни точно как стоят нещата и как да разбера , че е пусната към мен.
Мерси за отговорите

# 622
Преди да купиш погледна ли репутацията на родавача???
Обикновено продавача ти праща е мейл когато е пуснал поръчката и евентуално тракинг номер с който можеш да я проследиш, така че не се шашкай! Всичко ще е наред. Чака се към 20 дена.

# 623
Преди да купиш погледна ли репутацията на родавача???
Обикновено продавача ти праща е мейл когато е пуснал поръчката и евентуално тракинг номер с който можеш да я проследиш, така че не се шашкай! Всичко ще е наред. Чака се към 20 дена.
да, да ... беше към 98 % му е, явно трябва да изчакам и да не се шашкам

# 624
  • sofia
То репутацията не е гаранция. Преди песец получих якя с дупки и изтъркано, а и не в избрания цвят. Върнах го $75 струва, да видим какво ще стане.

# 625
lyuba84, колко ти излязоха пощ. разходи за връщане?

# 626
  • Стара Загора
Момичета може ли продавач след като има обявена цена ,като без да се пазаря купувам да ми поиска по висока цена ,защото се увеличили разходите му и цената била ниска.Ако беше долар ,два можеше да се съглася ама от 16,5 на 38 $ много ми се вижда newsm78

# 627
  • sofia
20 лв за 0,900гр.

Тази цена е за Китай. Пощенските за чужбина са по-скъпи. То $16 е транспорта

# 628
Никога не съм поръчвала от сайта, но като опитам да сложа нещо в кошницата ми изписва Account Under Review
, а вчера си слагах и не ми го изписваше... Защо става така?
И как се плаща тук само с карта или и с Пай пал може?

# 629
Никога не съм поръчвала от сайта, но като опитам да сложа нещо в кошницата ми изписва Account Under Review
, а вчера си слагах и не ми го изписваше... Защо става така?
И как се плаща тук само с карта или и с Пай пал може?
само някои търговци приемат Paypal, трябва да гледаш в описанието  Peace

Общи условия

Активация на акаунт