Бъдещи майчета през ноември?

• 15 113
  • 219
  •   1
Отговори
# 105
ПЕТЯ 26 НАПИСА:  Dnes sym na pregled, stiskaite palci:)
Njakoi spomena za napylnjavaneto. Az syshto kachih dosta kilogrami. Dnes shte pitam doktora normalno li e da kacha 10 kg do sega, kato sym chela, che ot 5-tia mesec zapochva goljamoto jadene "za dvama" i se kachvat kilogrami.[/quote]
===============================================
Чакаме да разкажеш как е минал прегледа Laughing
А за килограмите не се тревожи толкова, макар на всякъде да призовават към умерено хранене и по кг на месец отгоре, аз мисля че е по важно бебето да е добре и да получава всичко от което има нужда eat  beer
И аз съм качила 9 кг до сега  261uu

# 106
  • София
Здравейте и от мен  Wink
Аз отдавна съм регистрирана тук, но така и не съм писала в фоума на мамите. Обикновено влизах в другия форум Искам да забременея и в клубчетата в Дир.бг.
Значи аз съм за 22.11. и след преглед при Мазнейкова се оказа, че ще очакваме момиченце  Laughing
За срещата, която си организирахме ноемврийките от клубчето в Дир-а вече знаете, за това ще ви очакваме да дойдете  Grinning Ще е хубаво да се съберем мнооого бремелинки  Wink

# 107
  • София
А аз ще плачаааааааааааааа Cry  Cry  Cry  Cry  Cry
Така ми се искаше да дойда на тази среща, а сега няма да мога  Sob
Пиша дипломна работа, която се оказа, че трябва да предам в петък, а съм до никъде  Confused   #Puppy dog
Но както и да е... Пожелавам на всички ви много приятно изкарване (както и на коремчетата, разбира се Laughing ) и се надявам, че ще има и други срещи, които няма да пропусна  dance

# 108
Zdraveite  Simple Smile
Varnah se ot 'pregled'. Doktora mi kaza che napulnjavaneto mi e napylno v normite, daje super;) Izpisa mi sveshtichki, chieto zaglavie ne moga da razcheta. A prodyljavam i s jeljazoto i magnezia. Ne chuh njakoi ot vas da pie jalazo i magnezii  Confused Iskah da razbera pola na bebeto, no toi njama da mi kaje.. t.e. ne se naema da dade takava informacia Sad Tova e za sega momicheta:)

# 109
  • София
Здравей, Петя  Grinning
Мен лично това, което казваш за напълняването ме успокои много  Laughing  А тези свещички, които ти е изписал твоя лекар за какво са  Confused  Иначе мойта лекарка ми е дала да пия само зимафлуор и йодид  Rolling Eyes  Но предполагам ,че просто твоя е преценил, че имаш нужда от желязо и магнезий, така че не се притеснявай, пий си ги и ти пожелавам една много приятна и безаварийна бременност  Sign Exclamation

# 110
Цитат на: Petya26
Zdraveite  Simple Smile
A prodyljavam i s jeljazoto i magnezia. Ne chuh njakoi ot vas da pie jalazo i magnezii  

Петя аз пия магнезии вече три месеца и май така ще е до края. Освен това взимам но-шпа и матерна. Магнезият и но-шпа действат отпускащо на гладката мускулатура и не допускат контракции. Желязото ти го изписват за хемоглобина нали?
А за пола не се кахъри, и без това изненадата при раждането е неповторима Laughing

# 111
Цитат на: Мери
Цитат на: Petya26
Zdraveite  Simple Smile
A prodyljavam i s jeljazoto i magnezia. Ne chuh njakoi ot vas da pie jalazo i magnezii  

Петя аз пия магнезии вече три месеца и май така ще е до края. Освен това взимам но-шпа и матерна. Магнезият и но-шпа действат отпускащо на гладката мускулатура и не допускат контракции. Желязото ти го изписват за хемоглобина нали?
А за пола не се кахъри, и без това изненадата при раждането е неповторима Laughing

Da Meri, magnezia go pia profilaktichno zashtoto sym pravila abort, toi se pie pri  zaplashvashti aborti i prejdevremenni rajdania, pone taka pishe na upatvaneto na opakovkata. A sveshtichkite shte si gi slagam vyv vlagalishteto, zashtoto 5-6 mesec se pojavjavalo njakakvo techenie, koeto moje da predizvika infekcii. Ei takiva raboti Confused Hemoglobina mi e 130, t.e. normalno, no shtom kazva go pia i tova jeljazo:) Zapochvam rabota, che men me chaka:) Sporen den na vsichki !  Simple Smile

# 112
Zdraveyte!
Eto oshte edna budeshta noemvriiska mayka. Moya termin e 19 noemvri. Sega sum na vulna izbor na kolichka i krevatche. Molya vi za vasheto mnenie po vuprosa. za pruv put mi e i oshte ne moga da se orientiram. Merci!

# 113
  • София
Супер Sign Exclamation  Все повече се увеличаваме  Laughing
Та здравей Албена   55
Аз за съжаление не мога да ти помогна по въпроса за количката и креватчето, защото при нас проблема е, че не ми разрешават да купувам нищо предварително - когато се родяло бебчето, тогава  Tired Face  #Puppy dog  Sob  
Пожелавам ти успех и само положителни емоции за теб и твоето коремче  Mr. Green

# 114
  • Varna
Ами и аз да си кажа-вчера ходих на лекар,ама той моя ме хварли в гъбите- за каквото и да го питах не трябва ли да се пие (наща подготвена-чеееела тука-знай!:)) ) - и той вика- аа, няма смисъл нищо да пиеш- и аз - Shocked
 Питах и за разни допълнителни изследвания- за сърчицето на бебето- вика -Всичко е нормално(щото се виждало как си бие добре) и още нямало смисъл. И така сме- нищо няма правим сега.

Най -хубавата част разбира се е да се види малкото същество- мале всеки път се разплаквам- страхотно е чувството:))
 Леко бременеене на всички Simple Smile

# 115
Zashto se podchinyavate na takiva sueveria - da ne se kupuva nishto predvaritelno. Napravo se poburkvam ot misulta sapruga mi i dvete mayki na yurush prez dnite dokato az sum v bolnicata. To togava shte e ludnica i shte mi nakupyat neshta, koito ne mi haresvat ili ne mi vurshat rabota. Sega shte si izbera vsichko i shte zapochna da si kupuvam kato vlyaza v 9-jia mesec.

# 116
Албена, добре дошла в клуба на ноемврийските коремчета!!! И на мен като теб не ми допадаше мисълта някой друг да избира нещата за моето така чакано бебе и си намерих "удобно" суеверие, което прилагах като много ми хареса някое гащеризонче или пък супер сладко боди - може да се купуват предварително, само ако не ги носиш у дома - бъдещият дом на бебето и аз ги давах при свекърва ми за пазене, при мама, при приятелки ..... Grinning. Количката си я избрах 6-ти, 7 -ми месец и си я капарирах и после като се появи човекът си я взехме. Легълцето беше по същия начин.
А пък след като влязох в девети месец вече си си подготвях предварително наред. Страхотно приятно е и няма защо да се пропуска това удоволствие.
Сега чакам второ бебоче през ноември и чакам да разбера какъв пол е съкровището, за да почна пак да си набелязвам "обектите". Само дето вероятно ще е след септември, за да пуснат зимните колекции, все пак  Laughing.

# 117
  • София
Цитат на: mishle
А аз ще плачаааааааааааааа Cry  Cry  Cry  Cry  Cry ...

Жалко, че няма да можеш да дойдеш. Все пак наистина се надявам да продължим да си организирваме срещи и да се събираме. Все пак дипломата си е важна работа и ти стискам палци да се справиш блестящо  Wink

# 118
Blagodarya ti za ideata, DENISY! Mnogo mi haresa varianta za pruskaneto na pokupkit po priyatelki i rodnini. Ti kakva kolichka si polzvala za purvoto bebe?

# 119
  • Varna
Ми аз изобщо не смятам да им се връзвам на тия суеверия- правя си планове септември да обикалям, а октомври или ноември да си накупя всичко необходимо:) Обожавам да пазарувам и смятам че ще е вълнуващо:)
 Освен това тук имаше май една тема- и повечето мами писаха,че са си купили нещата предварително.
 Не виждам смисъл да се робува на незнайно откъде измислени суеверия- доколкото знам на запад няма такива неща- по всички филми си правят бебешки партита преди раждането и подаряват всичко за бебо предварително:))
 За капак на вясичко -ще съм самичка при раждането -така че смятам да съм се подготвила:))

Общи условия

Активация на акаунт