Бъдещи майчета през ноември?

• 15 115
  • 219
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте,майчета!За съжаление и аз имам проблем с килограмите.Качвам по два на месец.До сега съм с 8кг. отгоре.Притеснявам се как ще ги свалям после,защото съм спортистка и трябва да вляза във форма след раждането(разбира се ако всичко е наред).Но все пак най-важен е бебочко,така че не се ограничавам много,много Wink.Иначе карам лека бременност и не се оплаквам.Само жегите в последно време ме мъчат повечко,но това е нормално.Поздрави на всички! Simple Smile

# 121
Цитат на: rali4ka

Най -хубавата част разбира се е да се види малкото същество- мале всеки път се разплаквам- страхотно е чувството:))
 Леко бременеене на всички Simple Smile

Какво говориш  Laughing
Онзи ден се разревах едва ли не с глас и лекря се притесни Shocked  Ама какво да направя като не мога да си овладея емоциите.  Толкова е вълнуващо Laughing  Laughing  Laughing

# 122
  • София
Цитат на: Si Key
Жалко, че няма да можеш да дойдеш. Все пак наистина се надявам да продължим да си организирваме срещи и да се събираме. Все пак дипломата си е важна работа и ти стискам палци да се справиш блестящо  Wink

Благодаря, Si Key, ще се постарая  Simple Smile
А на вас още веднъж много приятно изкарване довечера и да си направите много снимки, с които да се похвалите  Laughing  

А за суеверията...аз за сега си трайкам и се съгласявам, но като ми минат належащите задачки и се пусна по магазините да видим кой ще ме спре  Imp  Wink А пък и нали таткото е на моя страна, така че с друг няма и да се съобразявам  Sunglasses И определено предпочитам аз да си избера всичко Sign Exclamation
Успех на всички  Grinning

# 123
Az utre sum na konsultacia. Momicheta stiskayte palci vsichko da e red. Smyatam, che nyama ot kakvo da se pritesnyavam, zashtoto bebo rita postoyanno i gi useshtam, no ... znae li chovek!!!

# 124
  • София
Разбира се, че всичко ще е наред  Wink  То бебочето ти подсказва да не се притесняваш  Grinning

# 125
Да си кажа за срещата:
Беше много вълнуващо  #Milti  Събрахме се седем сладки коремчета(и един татко)  и обрахме точките в "Хепи",сервитьорката ни обикаляше като луда, да не говоря за клиентите които се пулеха Shocked  и чудеха какво става докато се изреждахме на групички до WC Laughing . Бъбрихме една през друга за разни нещица и  времето литна така неусетно. След близо два часа се раззвъняха телефони (тревожните татковци май) и се наложи да прекратим седянката Hug Надявам се другия път да дойдат още мами,( само че тогава ще си поръчаме двойна маса Laughing )  да се съберем всички ноемврийки от форумите, та купона да се заформи още по голям  bigdance2  Drunk   ura   Party Time cheers   dazzler1   bigdance2
Очаквайте скоро снимките които направи Si Key  love001

# 126
Смях се от сърце за изреждането на групички диотоалетната. Било е голям купон. Седем коремчета в 5-6 месец на една маса - е как няма да се пулят всички. Съжалявам, че не бях там.
Но трябваше да се приебера при моята малка буболечка, че утре я пращаме при баба й за доста време и  много ще ми липсва.
На следващата среща ще направя всичко възможно да дойда. Дано само да е по-скоро.

# 127
  • София
Хехехехехехехехе и аз много се забавлявах с постинга на Мери и се радвам, че сте си изкарали толкова добре  Laughing  Атракцията наистина е била голяма, жалко че не можах да я видя лично и...да допринеса за нея, но... чакам с нетърпение снимките и следващата среща  Grinning

И да се похваля - най-после и моето бебче ме ритна  box и по-хубаво усещане до сега не съм имала през живота си  Laughing  Laughing  Laughing   Sign Exclamation  Сега съм вече малко по-спокойна Simple Smile
Успех и поздрави на всички коремчета!

# 128
Мишле,
честити ритничета.  От сега нататък ще стават все по-чести и по-силни и ще ти е много забвано.  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile
Чакам с нетърпение снимките, за да видя  бременната атракция в Happy Grinning

# 129
Vurnah se ot konsultacia. Vsichko e OK. Bebo teji okolo 400gr. veche

# 130
Vurnah se ot konsultacia. Vsichko e OK. Bebo teji okolo 400gr. veche

# 131
  • София
Здравейте, мили мами  Grinning
Както Мери ви е писала, срещата беше много вълнуваща и приятна. Надявам се следващия път да успеят повече мами да дойдат и да стане още по-голяма веселба  Wink
А ето и очакваните снимки:

http://community.webshots.com/user/seli34

# 132
Si Key, но на вас на всички ви личи, че сте бременни.А аз все още си ходя със старите дрехи, защото мислех, че ми е рано за бременните (въпреки, че съм си купила). Ааааа от понеделник и аз съм с нови дрешки- просто мислех, че ще изглеждам смешно с рокличка за бременни. А тези мои поли вече не могат да се закопчават Sad

# 133
Аууу, пу - пу ,какви сте хубави Simple Smile  Simple Smile  Grinning
И накрая какви сладкиши само ще се появят, ама то има ли как друго яче.

Сладки ноемврийки   Laughing  Laughing  Simple Smile

# 134
  • София
Ех, ама сте сладкииииииииии   love001
Пу да не ви е уроки Sign Exclamation  Не бях виждала толкова симпатични коремчета на едно място  Laughing
Поздрави на всички и чакаме следващата среща с нетърпение   bigdance2

Общи условия

Активация на акаунт