Бъдещи майчета през ноември?

• 15 116
  • 219
  •   1
Отговори
# 135
Zdraveite momicheta Laughing
Vidjah snimkite vi ot Happy Simple Smile Naistina ste strahotni, kakvi chudesa pravjat bebchetata s nas, prosto vsichki sijaete Simple Smile   Nature Sun With Face   Nature Sun With Face   Nature Sun With Face

# 136
Eho, kade ste?Simple Smile
Kajete mi znaete li dali e vredno pieneto na kafe? Az ne moga bez edno kafe na den. No ako e vredi na bebcho shte se lisha:( I shte izlislja drug variant za razsynvane:)  Shocked Shte pitam lekarja si, no ako njakoi veche go e napravil da spodeli:))

# 137
Цитат на: Petya26
Eho, kade ste?Simple Smile
Kajete mi znaete li dali e vredno pieneto na kafe? Az ne moga bez edno kafe na den. No ako e vredi na bebcho shte se lisha:( I shte izlislja drug variant za razsynvane:)  Shocked Shte pitam lekarja si, no ako njakoi veche go e napravil da spodeli:))

Здравей,
едно кафе на ден не е вредно (същото важи и за колата), но не трябва да се прекалява с кофеина.
Забранените неща са твърдия алкохол и черния дроб (поради високото съдържание на витамин А).
Е, за мен има и други, защото съм алергична и успях вече да направя алергия по време на бременността  Sad

Дано съм ти била полезна  Simple Smile

# 138
  • София
Здравей, Petya26, аз също пия по едно кафе всяка сутрин, защото ако не го направя започва едно страхотно главоболие, което не се издържа  Cry  Питала съм и лекарката си, която каза че не е вредно в тези количества,  даже ми го препоръчвала (или по една кола) за нисичкото кръвно  Wink
Не се притеснявай излишно и лека бременност  Laughing

# 139
Blagodarja vi momicheta!  Grinning
Dnes sym pri lekarja si, shte go pitam za kafeto, zaedno s oshte njakolko vaprosa, koito posle shte spodelja s vas:)

# 140
Mishle, vidqh che si tarsish kompaniq v Drujba 2
Kam septemvri mesec shte se mestim tam, taka che mojem da se vidim Stuck Out Tongue

# 141
Момичета, искам да ви попитам на свой ред, как е при вас положението с плацентата. Снощи бях на преглед и се оказа, че моята е още доста ниско разположена.
Мазнейкова в 18 седмица ми каза, че е ниско, но трябва да се вдига в следващите два месеца, но уви не мърдаме. МНого се притеснявам. От една страна,че не искам секцио, а от друга , да не би да има проблем за износването на бременността.

# 142
  • София
Цитат на: kengo_mama
Mishle, vidqh che si tarsish kompaniq v Drujba 2
Kam septemvri mesec shte se mestim tam, taka che mojem da se vidim Stuck Out Tongue

Ама разбира се, много ще се радвам  Laughing  Леко пренасяне и когато се установите ще си спретнем една срещичка някъде из гетото  Wink
Успех!

# 143
bebche, доколкото виждам това са само 2 седмици (от 18 до 20 г.с.), защо се притесняваш, нали са ти казали "следващите 2 месеца"....Не е ли рано за такива тревоги?

# 144
Здравей, моят термин е на 19.11.2004. Grinning

# 145
maria_maria,
a къде точно в София живееш, защото и аз съм някъде около 19. ноември:)

# 146
geniba, живея в княжево.И няма къде да се разхождам. Sad

# 147
Здравейте ноемврийки Laughing
Завърнах се най после от морето, беше страхотно и се чувствам заредена #Milti
Защо темата ни е толкова назад,всички ноемврийки ли почиват?

# 148
  • Varna
Чудесно е че си си починала добре, звучиш много ведро:))

Май всички са се отдали на заслужена почивка:)
Аз имам да се хвалия, че не мога да ис намеря място от вълнение- днес ми казаха че момиченце ще си имаме:)

# 149
Цитат на: rali4ka
Чудесно е че си си починала добре, звучиш много ведро:))

Май всички са се отдали на заслужена почивка:)
Аз имам да се хвалия, че не мога да ис намеря място от вълнение- днес ми казаха че момиченце ще си имаме:)

Ами да то в тези жеги какво друго да правиш освен да почиваш Laughing
Честито за добрата новина, да е жива и здрава момата Laughing
На мен още не са ми казали пола Rolling Eyes Дано утре на консултацията да се види

Общи условия

Активация на акаунт