Бъдещи майчета през ноември?

• 15 166
  • 219
  •   1
Отговори
# 150
rali4ka,
na men sushto mi kazaha, 4e shte e momi4e, no ne moq ginekolog, a edin kardiolog. Za jalost moq ne iska da mi kazva, zashtoto tova bili gluposti, shtqla sum da razbera nakraq Cry
Mery,
az naprimer nqma da po4ivam tova lqto, shte si rabotq do samiq krai Wink  Oba4e az sushto se 4udeh, zashto tolkova malka aktivnost ima sred nas:)

# 151
Момичета знам че хемоглобина пада през бременността, но не съм наясно до колко е нормален в 25 г.с . Rolling Eyes  Моя лекар каза че 104 е добре, но ходих на консултация и при друг, който веднага ми изписа желязо защото бил нисък и може да получа анемия. Shocked
 При вас как е Rolling Eyes

# 152
Stuck Out Tongue Здравейте и от мене.Аз сам новачка в този форум.Наистина ноемврийските майки не сме много активни.Аз вече знам,че бебешора е момче.Аз имам едно момиченце,но ми се искаше пак.Е както и да е,важното е да е живо и здравичко.

# 153
Здравейте сладки ноемврийски мами !!! По въпроса за хемоглобина - моят беше 114, сега на последните изследвания е 119 - а пък моята докторка каза че над 100 за бременни не е проблем. Но пък понеже може тепърва да пада може да си попиете  малко желязо - няма лошо  Simple Smile.
При мен на последния ехо-преглед  се виждаше личицето на момиченцето и си беше сложила двете ръчички под главата и доволно махаше с крачета - въобще голямо доволство излъчваше и даже по едно време д-р Мазнейкова каза - ето , вижте как се усмихва  Grinning . В резултат на което се ухилихме и двамата - не знам за бебата. Носихме си и касета, но нещо не се е получил запис, не знам защо - но пък беше толкова мило, че надали ще го забравим.
Пишете как сте!!!! И целувки на растящите коремчета  Grinning

# 154
Здравейте сладки ноемврийски мами !!! По въпроса за хемоглобина - моят беше 114, сега на последните изследвания е 119 - а пък моята докторка каза че над 100 за бременни не е проблем. Но пък понеже може тепърва да пада може да си попиете  малко желязо - няма лошо  Simple Smile.
При мен на последния ехо-преглед  се виждаше личицето на момиченцето и си беше сложила двете ръчички под главата и доволно махаше с крачета - въобще голямо доволство излъчваше и даже по едно време д-р Мазнейкова каза - ето , вижте как се усмихва  Grinning . В резултат на което се ухилихме и двамата - не знам за бебата. Носихме си и касета, но нещо не се е получил запис, не знам защо - но пък беше толкова мило, че надали ще го забравим.
Пишете как сте!!!! И целувки на растящите коремчета  Grinning

# 155
Confused Днес ми излезнаха резултатите от сутринта/кръв и урина/.Хемоглобинът ми доста е паднал от последния път - 106. Sad И имам някакви странни неща в урината/поне за мене странни/ Sad А при моят доктор съм чак в четвъртък.

# 156
Днес съм на консултация, ще гледаме и пола  Laughing
Само се чудя как да измоля моя "заспал" лекар да ми пусне изследвания Rolling Eyes  Не е ли нормално да се правят всеки месец? След седмица ще вляза в седми месец а до сега са ме изследвали само два пъти- в третия и в петия месец Rolling Eyes
А вчера имах доста странни болки ниско долу и се поизплаших, близо час не можех да се помръдна Cry  Да видим какво ще каже доктора-свещенник, най вероятно :" Божа работа!"

# 157
Аз знам, че кръв и урина се изследват на всеки триместър, за първи път чувам за всеки месец!?  Shocked  Не е ли много често на всеки месец!? Не знам
А тези за васерман, спин, австралийски антиген и хепатит само веднъж за цялата бременност.

Успех

# 158
Качила съм 3 кг в шестия месец и съм сложила 3 см  на коремчето.  261uu  За сега се вижда момиченце, но не е много сигурно защото ехографа не е добър.  comp03  Сина ми докато гледаше възкликна "Е мамо бе ние ще имаме много красиво бебе!"   ylinfant  
Слушахме тоновете с някакъв нов апарат и беше много вълнуващо как тупка сърчице под сърцето ми.   Kissing Heart Таткото казва че е като влакче :smilecolros:

# 159
Мери, много вярно е това за влака Simple Smile . Но аз искам да попитам всички тук, на коя от вас са и казали, че ще има момче?!?
Защото само за предполагаеми момичета чета тук Confused

# 160
На мене ми казаха,че ще имам момче. Laughing Таткото е много щастлив.Макар че ние с дъщеря ми искахме момиче.

# 161
И на мен ми казаха, че ще е момче. Чакаме го на 11.11. При прегледа с ехографа беше много вълнуващо. Аз естествено реагирах и казах, че искам момиченце, но докторката отсече, че нищо не може да направи по въпроса. Гледаше му черен дроб, далак и т.н., дори видяхме и ушенце и малките крачета, но изведнъж каза, че не виждала бъбреците. После видя пикучен мехур и заключи, че щом го имало, значи имало и бъбреци.

# 162
На мен първо ми казаха момче и след около месец - момиче. Така че май последното е най-вярно!! Ама кой знае!?

# 163
Аз обаче съм спокойна, че няма да е момичешки месец ноември 2004 Simple Smile  След това ще направим преброяване и ще разберем колко са добри гинеколозите ни Wink
Аз съм решила повече да не го питам, общо взето не харесвам розовия цвят , така че каквото и да е - няма да е облечено в розово Imp

# 164
Цитат на: geniba
Аз обаче съм спокойна, че няма да е момичешки месец ноември 2004 Simple Smile  След това ще направим преброяване и ще разберем колко са добри гинеколозите ни Wink

Аз съм ЗА изследването  Grinning  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт