Бъдещи майчета през ноември?

• 15 573
  • 219
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте на всички бъдещи ноемврийски мами!!
На нас терминът ни е определен за 10.11. Все още не сме сигурни за пола - първият път беше момче, а след това бебо се беше обърнал и не можахме да видим. Иначе няколко пъти случайни бабки по пътя по собствена инициатива са ме спирали два пъти - и двете казаха, че щяло момче да бъде  Wink Да е живо и здраво, пък каквото дойде.
Пожелавам леко бременеене на всички  Grinning

# 166
Здравейте, искам само нещо да пробвам Simple Smile

# 167
Здравейте, искам да попитам горе-долу колко килограма сте качили до момента? Аз качих 9 кг. Мисла си,че доста от тези килца съм си ги сложила на дупето и бедрата Embarassed

# 168
Цитат на: maria_maria
Здравейте, искам да попитам горе-долу колко килограма сте качили до момента? Аз качих 9 кг. Мисла си,че доста от тези килца съм си ги сложила на дупето и бедрата Embarassed

Не питай - 12 кг до сега, навсякъде съм ги сложила. Вече имам страх от кантара!?

# 169
Хехех, и аз съм с 12 отгоре, лепя нявсякъде по малко но най вече на бедрата, иначе дупето ми е почти същото, даже  съм придобила малко мъжка структура  Shocked
Споко бе мами има време всикчо да си дойде на мястото (от опит го знам) после даже ще сте по красиви от преди Laughing
Ама се боя че повече се замисляме как изглеждаме отколкото дали се храним правилно и доставяме всичко необходимо на бебетата  Rolling Eyes Не става въпрос да се тъпчем и дебелеем ама....

# 170
Знам,че е глупаво да се притеснявам сега за килограми,но през първата ми бременност бях качила 15-16 кг.С раждането свалих - 10 кг и останалите 6 кг изчезнаха за месец./имах си семейни проблеми тогава/.Но и тогава бях 23 годишна, а сега съм на 32 Confused  и не знам как ще бъде.

# 171
Но и тогава бях 23 годишна, а сега съм на 32 Confused  и не знам как ще бъде.

Мислиш ли че има значение възрастта? Аз все си мислех, че е до индивидуална структура!?

# 172
Цитат на: evpraksia
Но и тогава бях 23 годишна, а сега съм на 32 Confused  и не знам как ще бъде.

Мислиш ли че има значение възрастта? Аз все си мислех, че е до индивидуална структура!?

Момичета и аз това се чудих, но ще разбера след няколко месеца. Rolling Eyes  С първото си дете бях на 17г , качих 22кг, с раждането отпаднаха близо 10, останалите свалих за около 3 месеца. Сега съм на 30г , пак качвам усилено и ще стигна най вероятно пак до към +20кг , да видим дали пак така бързо ще ги сваля. Laughing

# 173
Здравейте,
аз съм качила 7 кг, но не се притеснявам до колко ще стигна. Аз умея да пазя не драстични, но дълги диети, така че все някак ще ги сваля. По ме притеснява, че не мога да се храня полезно, докато съм на работа само банички ям  Confused

# 174
Цитат на: Мери
С първото си дете бях на 17г , качих 22кг, с раждането отпаднаха близо 10, останалите свалих за около 3 месеца. Сега съм на 30г , пак качвам усилено и ще стигна най вероятно пак до към +20кг , да видим дали пак така бързо ще ги сваля. Laughing

Дано и сега да си така, пък да кажеш после  Grinning

# 175
  • Varna
Ох аз съм наддала 7 кг- но 2 само за последната седмица Cry

Мисля че сега се почва при мен.Ако ви кажа-ям като невидяла-чак се плаша от себе си:))) Ако имаше как-ама хич нямаше да спирам-кой какво прави-мен ми се яде Embarassed

# 176
Момичета за кога се планува следващата ни среща Rolling Eyes

# 177
Цитат на: rali4ka
Ох аз съм наддала 7 кг- но 2 само за последната седмица Cry

Мисля че сега се почва при мен.Ако ви кажа-ям като невидяла-чак се плаша от себе си:))) Ако имаше как-ама хич нямаше да спирам-кой какво прави-мен ми се яде Embarassed

И аз съм така, само че съм с 12 кг. отгоре, непрекъснато съм гладна Shocked

# 178
  • Varna
Simple Smile Тоя глад май ще ни довърши:)
Щото мога да мранкам с часове иначе-все нещо ме болии- я кръст, я някой кокъл, все не ми е удобно кадето и да седна(легна)-бе ужасна съм станала:)
Лошото е че не ям хич полезна храна- само тежки храни ми дай, и умирам за пържено;) Зеленчуци пак ям,че обичам салати много, обаче въпреки хилядите забележки колко е полезно-не ми се ядат плодове и това е.Купувам по някой плод понякога-ама насила го ям-щото трябвало. Вие какво ядете горе долу?

# 179
Здравейте и от мен! Моят термин е 11 ноември, така че и аз се присъединявам към ноемврийките Grinning
За сега съм качила 9 кг, но имам чувството, че са 99... Гледам да ям повече плодове, но на моменти умирам за шоколад или вафла, и естествено не си оставам само с желанието. Нищо, после ще ги сваляме!

Общи условия

Активация на акаунт