108 миндерчета на сянка, чаровните арабки са отново на седянка

• 21 734
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
Кате майка ти шивашки цех ли има? Аз от януари откакто ни подмениха електромера всеки месец съм в шок. Утре ще хода в ЕОН за среща  #2gunfire и искат 30 лева да ми проверят електромера  #2gunfire #Cussing out
Не искам повече демокрация, заменям я за стария комунизъм  #2gunfire

# 151
И ние имаме същия проблем.Сега ще трябва да платим 420 лв приравнителна вноска, а преди плащахме по 70 лв. на месец. Не знам дали има полза от проверка на електромера- нали те са го слагали.Няма да кажат: извинете, сгрешили сме, ще ви върнем парите.Има смисъл ако проверяващите са независими, а те пак  са ЧЕЗ Sick

# 152
Наде, къв ти цех, бебе нали имат в къщи, хладилници, печки, пералнята върти непрекъснато, не се сещат да използват нощна тарифа поне за това.....  Събира се.

И за вода плаща много

Party

# 153
А така, минахме на по-битови теми  Crazy Наде, тази консумация за колко време е??? При нас има отчитане на три месеца, при вас така ли е?
Кате, как всеки месец толкова  newsm78 Колко човека живеят при майка ти...много ми се вижда. Crazy

# 154
Шехи много е, проблема започна от януари месец когато по тяхно усмотрение ни смениха електромера. От тогава сметките ни нараснаха двойно. Извадила съм си всичките сметки 2 години назад и утре съм на среща... ако няма ефект чакайте ме при Милен Цветков Simple Smile
Един тристаен апартамент, който се отоплява с климатици може да консумира до 300 лв. заедно с всички останали уреди... Ама срамота е, има хора работят за 300-400лв. заплата. Ами храната? Ами другите сметки? Кой казва, че живота в България е евтин, това е някаква измислена демагогия на някои партийни другари...

# 155
Олди, без лоши чуства, но не мисля че е нужно винаги да показваш неодобрението си. За последните няколко дни правиш 3-4 пъти подобен коментар. Разговорът тръгва в една или друга посока по естествен път, никой не насилва някого и не е нужно всеки да коментира по всяка една тема.... Идват нови момичета, питат...Рано, или късно пред всяко момиче, които има нещо общо с арабин, изниква този въпрос. Защо да не се обсъжда? Освен това дори и християните в арабските страни са по-набожни от европейските християни, по една или друга причина религията (каквато и да е тя) е по-силно вплетена в техния бит.

Или аз да отида в английски форум и при всяко споменаване на кръчма да показвам неодобрението си...същата работа.

# 156
Рейн, не ти разбрах изобщо коментара! Извинявай,ако те е подразнило чувството ми за хумор или каквото и да било друго. Прибирам се от работа и хвърлям по едно око в темата, не седя да дебна какво ще ме подразни и какво не. Оставям ви да си говорите на сериозни теми  Peace

# 157
Тези три коментара явно бяха чиста случайност, извинявай.

Не казвам, че трябва да ни оставиш, но не си и длъжна да вземаш отношение по теми, които не са ти приятни.

# 158
Я да сложа по едно кайве на огъня за уморените след работа

Последна редакция: вт, 07 апр 2009, 18:15 от Nadia Jasem

# 159
и къдеъ е кафето,Наде newsm78-хоп ,изпреварих те  bouquet

Магде,прости ми,че пропупуснах твоите щастливи поводи-ЧРД на   теб,на Махмуд и на Яси
Желая ти ,така както поредно сте се наредили по рождение-като перли на огърлица-така подреден и спретнат да е животът ви

Ди,за бикоборството съм на едно мнение с теб-даже веднъж след като един "юнак"изтормози едно от животните то пък взе ,че го мушна,ама пък и така го метна-аз,не че се зарадвах-но си казах-Каквото потъсри-намери си- Confused

Сабинче-Рабаб е по-добре,но още е киселичка-за това напоследък не ми остава време и възможност за форума Sad Heart Eyes

# 160
DUA като гледам чашките филджан са сетих за новия сезон на Ясновидци, гледах по Интернет серията от миналия четвъртък, та има там едно момче от Чирпан май беше, малеее как гледа на кафе.... събра ми погледа... и да не искаш да вярваш, ще повярваш щото то разказа историята на един човек....хайде да не се впускам в подробности, само чашките ти ми отведоха мислите натам. Навремето баба имаше такива чашки и правеше кафето ръж и леблеблия, и като и заминеха гостенките аз юрюш на утайката, щото баба на децата не даваше  Mr. Green
Някой има ли новини за Белбейка, дали са си в къщи вече, кърмят ли се с малкия Тамер?

# 161
Знаеш ли Наде,все още има много хора,които държат да пият кафето си иманно в такива чашки  bouquet
Има една много интересна тема-но аз я определям като връх на глупустта(във форум Ислям  #Crazy-да се чуди човек защо там) Моля,кажете как я определяте вие-http://forum.abv.bg/index.php?showtopic=86600-Арабка съм,но вижте как стоят нещата hahaha

# 162
ха здравейте и от мен аз докато се натуткам сте стигнали до 11 страница
връщам се да чета
на всички много целувки
редактирам:
колко много теми сте засегнали че ще ми трябват дни за да си изкажа и аз коментарите по тах  hahaha

Последна редакция: вт, 07 апр 2009, 21:29 от sany81

# 163
DUA,аз я про4етох тази боза.Не можах да из4ета вси4ки коментари,за6тото се подразних как хората се хващат толкова лесно.моето мнение е newsm11 newsm11 newsm11.Или някой е искал да се гъбарка Laughing там в този форум,или този същия някой е търсел религиозен дебат с цел "Вижте Исляма". Twisted Evil
1.няма 4овек който ей така да се лупне в някакъв форум и да си изтресе толкова интимните детайли от раз
2.тя била арабка,ама не знае арабски
3.татко и щял да я заведе на гинеколог...????да де ама в БГ каде и кой гинеколог ще прегледа под натиска на бащата една пълнолетна 20 годишна жена???
4.много безгрешно и детайлно е написана цялата статиика Mr. Green и май бая е умувана...

та..накратко...НЯМА ТАКАВА ПРОСТОТИЯ
на мен поне не ми се вижда реално.и аз съм 4увала 4е в Йордания още убиват моми4ета по подобни при4ини и им казват "honour killing",ама в БГ не съм.пък тя...тоест "ТЯ" е пълнолетна и няма как татко и да я закара насила ж неговата страна и там да я затрупат с камъни.

newsm03..поздрави

# 164

Кате, как всеки месец толкова  newsm78 Колко човека живеят при майка ти...много ми се вижда. Crazy

Олд, сега при мама са снахата и брат ми с бебето, но къщата е голяма , пък и никой не знае икономии  Confused  Аз като ходя минавам по стаите да гася лампи и ТВ-та,а те ми се карат. Но едва ли лампите надуват сметката.

Общи условия

Активация на акаунт