108 миндерчета на сянка, чаровните арабки са отново на седянка

• 21 735
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
Поздрави момичета .
Добре сме , в града ни има и такива дето са усетили земетресението , но са единици .
Ние сме добре и се моля да спре , че е страшно за всички ни .
Лека вечер , че вечеря имам да слагам на софрата .

# 166
дани мила,радвам се ,че се включи и че сте добре.

Днес тук в Дъраа една жена е родила 5 близначета-да са и живи и здрави.

анди и аз прочетох ,но и на мен ми се видя в стил фантастика.

# 167
  • София
Здравейте дами,
С риск да разбуня духовете , ще ви кажа нещо..Анонимността по форумите е двуяка.Дава възможности за яко гъбаркане с отсрещния, но пък от друга страна силно  улеснява изказването на неща, трудни за споделяне пред друга аудитория..В този ред на мисли, смятам, че въпреки голямата боза в главата на това момиче, в историята й има нещо истинско.. Thinking
Казвам го от позицията на майка, единствена от списващите тук с 3 относително пораснали дъщери от смесен брак, живеещи постоянно  в България PeaceНе ме емвайте само, споделих нещата така, както ги почувствах след прочетеното.. Peace
Деси,с тази войнствена монголска жилка Mr. Green и ти си готова за 5 като мамата от Дъраа, ама айде от мен да мине и едно момченце само става...Все те чакам да се престрашиш да идеш при онези доктори, гарантиращи пола..А като видя черно на бяло резултата, мигом ще довтасам.. Mr. GreenШегувам се, разбира се..Да не се засегнеш? Hug Heart Eyes
Шилан, какъв е този ток .. #CrazyНие сме 5-ма у нас, пералнята е с 24 часов работен ден,наличието на 5 лами Спаски предполага и усилено готвене..Като добавиш телевизори, компове,постоянно светещи лампи и т.н..В добавка, на електромера ни е вързан и наемател от приземния етаж.Мазето едно време брат ми превърна в добре обзаведена стая, в която можеше да си води мацките, далеч от детския поглед... Mr. GreenТам топла вода няма,така че наемателят ползва и бойлер, освен хладилника и печката...Следвайки твоята логика, трябва да плащаме нечувани месечни сметки.Не че са ни малки, но пък не са и толкова безбожно високи - от порядъка на 65-70лв месечно.. ThinkingПотърсете си правата!И ти ,Наде!Като няма друг шанс за среща,то покрай Милен Цветков можем и ние да закачим виждане на живо с теб, след изявата ти в медиите! Mr. GreenМайтапът настрана..Успех в борбата с пладнешките обирджии!  bouquet

# 168
  • In a surreal moment!
Здравейте момичета!
Имах големи проблеми с компа и то заради глупавия домашен прах , който ми прецака уиндоуса....как да е... всичко вече е ОК .

Поздрави на всички малки и големи рожденници - да сте живи и здрави , другото ще си дойде само .  Heart Eyes Hug  bouquet
Аз затвърдих за пореден път умението си да забравям и игнорирам рожденните дни на близки и роднини...за общ ужас на мен и шефа, забравихме РД на Цвети...След този на майка и то няколко поредни години , сега и на детето .... да кажа , че съм си ядосана е малко ...успокоява ме факта , че като си идва за погребението на Тишето и дадох парички да си купи нещо от което има нужда....
Ако някога пропусна да поздравя някой, простете ми , не е умишлено ...не мога да си обясня защо така се получава ...тези , които са по отдавна в темата помнят , че дори направих списък с РД на деца и възрастни , ама на ....то трябва и някой  да поглежда в тефтера....

Много интересни теми сте коментирали , успях да изчета всичко и ми се ще и аз да дам своя коментар , макар и пост фактум .
За прословутата книга за дъщерята...е няма такъв хамерикански филм- екшън , смяла съм се и съм се чудила тази аджеба вярва ли си или е попадение в неразработена търговска ниша... Прекрасния хамерикански начин на живот, ужасните, ограничени фанатици и техните жестоки , неморални и прочие разбирания за живота , смелата жертвеготовна майка-морски тюлен и щастливия край с продължение.....Няма такава боза , поне за мен ...Запечатала ми се е описанието на онази сцена с коленето на овена - типично и за нашенско ... та ако каката ме види как коля кокошки, петли и друга твар , как ли ще ме опише ....оф...знам коя таргет група вярва на тез простотии , ама неща да коментирам , че са ми комшулук, колеги и направо не ми се вярва понякога как е възможно . Онзи ден споделих на една колежка , която много ходи по екскурзии в чужбина, че много ми се ходи до Истанбул и на юг въобще, а тя ококорено ме попита дали не ме е страх , че ще ме отвлекат , че там много отвличали .... даже не ми стана смешно , загорча ми , страшно и необяснимо невежество...

Дани - притесних се , но се радвам , че сте ОК . Зълвата е вече при вас и работи при една бабка , на 40км е била от заметресението , усетили са го , поуплашили се , но и тя е ОК.

# 169
Добър вечер,арабески...аз се зачетох в историята на момичето и само наминавам да изразя моето  #Crazyслед като прочетох всичките коментари...майко мила,има такива неща там,че направо не знам защо изобщо на този свят трябва да доказваме на някой нещо???Защо просто хората не живеят живота си и спрат да се бъркат там където нямат работа......защо е нужна толкова омраза,толкова ярост,в някой от коментарите,направо почуствах толкова силна отрицателна енергия,толкова отрова,че направо настръхнах,ужасно е и понякога може би е по-добре очите ти да не четат такава "образователна" информация....нямам думи,потресох се,потресох се от момчето,което беше пуснало толкова брутални коментари,за това как исляма налага проституцията,насилието и куп други глупости....хора не можах да повярвам....хора сме,живейте собстевния си живот,да му се не види....
Просто се подпалих и за това трябваше да драсна,такъв е живота....
п.с.толкова си обичам арабеските,да имам или нямам арабче,което да обичам толкова много,нямаше да има разлика в това,как се чуствам когато чуя каквото и да било започващо с араб... Heart Eyesмагия....

# 170
  • София
Ягодке,аз не се присъединявам по никакъв начин към мнението на онези празноглавци, дали "съвет" на момичето..Позволих си да кажа обаче, че в написаното от нея самата може и да има доза истина.Родена тук, отраснала тук,незнаеща езика на баща си, недобре запозната и с  нравите  на хората, обуславящи другата половина от произхода  й, задочното й обучение отстрана на бащата в религиозни ценности - вичко това са фактори, които  биха могли да доведат до бушуването на подобни противоречиви чувства у едно младо момиче... PeaceА иначе, догадките  й за евентуалното наказание от бащата, са определено в сферата на фантастиката... чула-недочула, дето казват хоратаThinking
Латеа,гордост наша форумна в сферата на медицината, честит ти докторски празник!Успешно взимане на изпити и занапред ти пожелавам! Heart Eyes  bouquet

# 171

макар и късно,сладки арабелки,аз съм гладна,така че ако има още някой такъв,ето нещичко от мен за лека нощ...(пък и аз не знаех как се пускат снимки,да пробвам дали става,ако не стане,поне се опитах и е ядене да знаете.... bowuu)

# 172
Теди, правилна забележка за двете лица на анонимността, само едно ме смущава, знаейки характера на този форум човек трябва да е или крайно наивен, или не с всичкия си, за да сподели там подобен проблем. Иначе, първата мисъл, която ми мина е, че от тази история би излязъл чудесен бестселър....

Науал не бях обърнала внимание, че живееш в Италия, радвам се, че при теб няма проблем и жалко за хорицата...

Миг, на мен ми се е запечатало описание на една обществена тоалетна, досущ като българските по комунизма, пък и още сигурно ги има...

Делта, Латея, къде се криете, обикновено сте редовни...

Фараула, честито пускане на първа снимка...аз съм гладна по всяко време.

Аз съм прихванала вирус някакъв, за мен днес разходка нямаше, чуствам се изнемощяла  smile3515, дано не заразя домочадието.

п.с не видях последното мнение на Теди, сега си обясних защо латея я няма

# 173
  • София
Ягодке, принципно много добре си се справила с поставянето на снимка, мерси за почерпката по нощите!  bouquetНо винаги гледай размерите на снимката, с десен бутон в Properties...Не трябва да надвишават 400х600, това са форумни правила, а ти лекинко си ги  позаобиколила... Wink Peace

# 174
Бързам да се разпиша, че виждам ми рушите репутацията.  Mr. Green Може да се понесат форумски слухове, че съм била на дискотека.. после как ще се оправдавам не знам.  hahaha

Мерси за поздрава, Теди   bouquet

Кате, мерси за линка, аз питах.  Peace

Момичета, не ми се пише просто, тук съм. Утре ще ви пиша повече. Породи се в мен интерес да прочета този шедьовър от начало "не без..". Четох го преди доста време, в почти детските си години, на 12 може би.  Embarassed (от малка съм читанка) та ще е интересно да и хвърля едно око сега.  Rolling Eyes Не ме нападайте, обещавам да не си я правя настолна книга.  Crazy

# 175

ДОБРО УТРО,моми4ета коки4ета....специално за вас моята първа закуска.
Държа оба4е да се отбележи в колко съм станалаSimple Smile.

Ябълка благодаря ти за напътствията Simple Smile

А на твърдоглавото моми4еSimple SmileSimple Smile...аз разбирам твоята позиция напълно.Може би аз понеже не съм майка и за това така по4увствах историята,но ти си си напълно права.

Еми...лек и красив ден на вси4ки.Аз ще сръбна едно кафе...душ......и ...и....събуждам мъжа 4е 6те ходиме на плаж...4аоооооооооооооооооо

Ааааа не...забравих..с първата закуска да тресна и още нещо на масата:казвам се Виолета...Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 06:13 от andy_tom71

# 176
Ябъл4ице Grinning...понеже ще 4ете6 тази книга,да ти кажа ако те интересува: в you tube има документален филм който се казва Without my daughter, с у4астието на Др.Махмуди( бившия мъж на Бети).Приготви си малко салфетки...4е...на моменти е доста тежко.Сниман е 2002 и разказва за това как той след 16 години търси контакт с детето си....абе...аз бая му поциврих....

# 177
Анди, какъв плаж в 5 сутринта бе, джанъм?

Знаеш ли как ме разсмя, аз още не съм си легнала, по едно време си викам да проверя някой да не би да будува като мене и гледам закуската сервирана...ама имаше само снимка нямаше текст...и бая се почудих що за мистерия е това.

Филмът' Без дъщеря ми' е от гледната точка на таткото...ако всеки преувеличава малко собствената си версия, истината трябва да е някъде по средата.

Момичета, имаше един филм 'Брачен живот' мнооого отдавна, май беше и черно бял. едната част беше историята от гледна точка на жената, после същата история от гледна точка на мъжа. Бяха като две съвсем различни истории, не си спомням имаше ли и трета част, в която се показваше какво се беше случило в действителност.

Ми, лека нощ или добро утро, изберете си едно от двете, аз си лягам сега  luvbed

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 05:52 от Monsoon_rain

# 178
Рейн, newsm62 newsm62 разсмя ме...е няма да хукна в 5 на плажа,ама ето.Банята я свърших ,сега е ред на кафето..а то при мен е 4ас и половина с 5-6 цигарки.После докато дигна мъжа ...пък и той кафе и баня и ето ти 7.30 станало.аз ходя рано..от 8-11...тва..по жегите не мога да издържам..та тъй smile3534

# 179
Вие не спите ли бе момичета кокичета newsm78
аз пак водех война с хъркането на мъжо  ooooh! Tired
Анди-мерси за закуската и кайвето.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт