108 миндерчета на сянка, чаровните арабки са отново на седянка

• 21 738
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
Ето това е-който си има плаж в много топлото време ,нейде из пустинята-на плаж си ходи- Hug
Анди,станахте две форумните ни Виолетки Heart Eyes(ти и Вили-Миг незабравим Heart Eyes-виолетките вече цъфнаха и аз им се любувам навън)-не знам колко време приготвя закуската,но е прекрасна Hug-Вие в Кувейт бяхте нали newsm78-а твоя човек откъде беше-Извини ми,но се колебая между Ливан и Египет(пък и малко забравям Crazy  bouquet

Латейка
-ех,значи вчера се сетих,че е ден на здравния работник-сетих се за теб и забравих да те поздравя  bouquet

Ди-как върви бикоборството Crazy(като се събудиш де Hug)

Вили-разсмя ме коментара за овена и кончината на твоите кокошки-радвам се,че има хора като теб,които гледат реално на реалния свят Heart Eyes-а за това ,че някой би те отвлякъл на юг-ми може пък и да те ощастливи,после ще си прибереш и шефа Hug

Теди-да,всъщност може и да има доза истина,но тава е все едно да търсиш мед,в кошера на осите Sick-нали ги виждаш,че голяма част от пишещите там са един тон комплексари и злобари Sick-то и аз пиша там отвреме навреме,но ми призлява от простотия понякога-и май съм за бой,че отговарям Crazy

Фараула,щях да хапна,но вече са изяли всичко май newsm78-знаеш ли,права си,че човек като чете тези неща настръхва и някак в тази отрова се съдържа огромнанегативна енергия-
на мен така ми подейства SickЩе си позволя да те цтирам-подейства ми одобряващо Heart Eyes
???Защо просто хората не живеят живота си и спрат да се бъркат там където нямат работа......защо е нужна толкова омраза,толкова ярост,в някой от коментарите,направо почуствах толкова силна отрицателна енергия,толкова отрова,че направо настръхнах,ужасно е и понякога може би е по-добре очите ти да не четат такава "образователна" информация....нямам думи,потресох се,потресох се от момчето,което беше пуснало толкова брутални коментари,за това как исляма налага проституцията,насилието и куп други глупости....хора не можах да повярвам....хора сме,живейте собстевния си живот,да му се не види....

Дани,добре,че се сети да пишеш-още онзи ден гледах директни кадри и се сетих за теб Hug-Викам ки в аполи ли беше,къде ли newsm78-после се сетих-Анкона-дано е далече Praynig

Делта-блазе ти-събуждаш се и морето ти се усмихва-Как е тази сутрин-красиво ли е Hug

Деси
-много плодовито раждане-Бог да ги благослови Hug
Сани-дано ти стигне поне малко времето за тук Hug
Желая ви весел ден  bouquet

# 181
Добро утро мили дами!Не ми се иска от сутринта още да ви пиша неприятни нещо, но моята шасткива арабска приказка свътши  и както става в живота - с лош край.Но се радвам че поне няколко дена имаг възможност да бъда с вас.Вие сте много мили. Бъдете много щастливи и заради мен.Целувки

# 182
здравейте божеееее нямам време да ви посетя то никак не било лесно с мъж в къщи Mr. Green.бях забравила какво е  готвиш чистиш.....т.н и сега пакнякъде между кафето и търченето по поредното интервю хвърлям по едно око но двечера ще ви посета повечеееенезнам към кого да се обарна и на кого да благодаря но попаднах на страхотен мъж толкова май наистина съм влюбена  Hugчао по късно пак  bouquet

# 183

Добро утро и от мен....ето ви едно арабско кафееее и от мен за онези,които спят сладко,сладко и са изпуснали първата закуска с кафенцето,за която аз искренно благодаря  bouquet.... bowuu
Lubava,какво стана?Как така свърши?Каквото и да значи това,няма причина да не останеш сред нас колкото и до когато ти пожелаеш... HugАко имаш нижда да поговориш с някого,тук е мястото,знаеш си го... Simple Smile

# 184
MissFaraula  много ти благодаря.Мислех да не влизам вече в този форум, но не се стърпях, така ми станахте близки, пък и имам нужда да поплача на нечие рамо. Всъщност се оказа, че моят принц трябва спешно да си замине и не се знае дали ще се върне някога.Пък и там го чакат жена и дете.Не ми казал, защото се страхувал че няма да искам да съм с нега, а много ме обичал и няма да обича друга и разни други такива .Не помня вече всичко,защото бях много разстроена.Даже не разбрах кога точно ще си тръгне.Може да ми е казал, но не помня. А АЗ ВСЕ ОЩЕ ГО ОБИЧАМ ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКО НА СВЕТА. Когато го видях за първи път просто забравих да дишам.Сигурна съм че и той наистина ме обича, защото като сме заедно очите му блестят и излъчват топлина,просто я усещам с кожата си.Сърцето ми ще тръгне с него. А вие ,мили момичета, ако видите по улиците на Бейрут едно нещастно разбито сърце му кажете да се върне, за да продължа да живея.Казах му че не искам да го виждам повече, но дали да му се обадя.Поне още няколко дена да съм с него, но не се решавам.А ако аз бях на мястото на жена му. И ми е гадно. Наистина ли мога да бъда свас, въпреки, че вече не съм "арабска принцеса". То май само на вас мога да си изплача мъката.Имам нужда и от съвет, и просто от добри думи.

# 185
 Hug Hug HugМного добре разбирам как се чустваш и наистина не мога да повярвам,че света понякога е толкова жесток....в такъв момент някакви умни разсъждения от типа,времето лекува,няма да помогнат...искам да ти кажа,че ако наистина те обича,той ще намери начин да се върне,аз съм готова да обърна света и съм сигурна,че и той и ти сте готови да го направите един за друг....няма ли начин да заминеш с него и там по някакъв начин да подредите нещата,не се отказвай....имаш причина да му се сърдиш,но мисля,че е по-добре да се съберете и ако искате да промените нещо,просто да го споделите един на друг....поговорете,виж той как вижда нещата...не може това да е края,отказвам да приема,че щом любовтта я има,нещо може да я спре....може да е труден пътя към нея,но и не невъзможен....аз просто искам да вярвам в красивото по света,може и да не съм права...наистина ти съчуствам....но не се предавай и винаги можеш да се обръщаш към мен,никога не бих ти обърнала гръб и съм сигурна,че тук никой няма да го направи,забрави за "няма да влизам повече тук",ние сме тук една за друга,така че сега сме тук и за теб,нали така момичета?
Опитай се да се успокоиш и да помислиш хубаво как стоят реално нещата,какъв е шанса да успеете да ги промените?Знам,че те боли,но трябва да си силна заради самата себе си и заради мен ако щеш,защото аз не съм силна,а някои трябва да ми дава сила...Simple Smile
Ще видиш,че нещата ще се подредят....

# 186
Lubava -заслужаваш нещо по-добро,забрави го този ЛЪЖЕЦ,не една а две жени лъже Sick.
И: араби колкото щеш,извади поука и не се втурвай на сляпо друг път.

аз влязох да видя как е италианската арабелка..ужасни кадри от Италия  Sad

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 13:08 от Water Lily

# 187
Добро утро,

Ягодке, благодаря, че си се замислила и за тези, които спят! Много мило да има и второ кафенце

Лили, ти си рядко тактичен човек. newsm44
Момичето е още в шок, бе дарлинг, недей така

Лубава, съжалявам много за тази развръзка, не съм следила историята ти, но никоя жена не заслужава да и се случи такова нещо.

Алаа, само това да се чува.

Дуа, днес незнайно защо не е останал и помен от тревогата ми за биковете...Събудих се на битова вълна, и по-точно разсъждавам за една много важна част от ежедневието, която не е обсъждана тук, поне откакто аз се прсъединих, а именно Боклукът. У нас мъжът ми има задължението да изхвърля боклука и постоянно мърмори, че се насъбира страшно бързо. Ама така си е да ви кажа, не ядем кой знае колко много, аз не съм някоя развъртяна в кухнята, готвя по веднъж на 2 дни, а боклука се трупа като за световно, не знам от опаковки, ли що ли, ама за отрицателно време се напълнил чувала. Споделете, мили дами, за вашия боклук! В кофа ли го шъткате, или го събирате в найлонови торбички, бързо ли се трупа, или бавно...а навън кой го събира, този въпрос е към 'чужденките', в страната на моя мил съпруг всеки ден минава един човечец с магаре и каручка ......

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 13:09 от Monsoon_rain

# 188
Къде сте бря,стига готвихте,спрете за кафе-пауза  Stop

Monsoon_rain - Mr. Green няма недей;заради такива лъжци знаеш ли колко мои приятелки си съсипаха живота.Чакат,чакат лъжеца да се разведе.....ама нц.Няма смисъл.Какво бъдеще имаш с някой,който те мами от самото начало!?Егати и егоиста: ,,ако не ти бях казал,че СЪМ ЖЕНЕН С ДВЕ ДЕЦА нямаше да ми обърнеш внимание,а аз те обичам,, Sick Sick
коментара е излишен
..........

За буклука да кажа:ние си имаме на етажа вртичка,от която изхвърления буклук пада в контейнера  долу.И аз имам много буклук и всяка сутрин като водя детето го хвърлям,в петък мъжо хвърля,понякога голямата принцеса ходи.
Яд ме е ,че харча много найлон,който е вреди на околната среда.

хайде при нас пак пясъчна буря:

# 189
Привет  Hug

Ягодке, и аз се нареждам за второ кафе. За жалост не се будя сега, но вече пак ми се пие кафе.  Peace
Да ти кажа обаче, не знам колко е редно да насърчаваме Lubava да гони този младеж. Макар и не като съпруга, съм била от другата страна на нещата - жестоко са ме лъгали и много боли. Боли и от двете страни, знам.
Lubava, бъди силна и макар и банално, времето лекува, наистина.  Hug Сред нас си повече от добре дошла  Hug Никой не заслуважа наистина да вложи надежда и любов, а другият да му разбие мечтите, знаейки от начало какво прави. Давай смело напред, а ако тръгнеш да залиташ, ние ще се постараем да подадем по едно рамо  Hug
Миг незабравим  Hug
Ди, за боклука, нямам кой знае какви идеи, освен да смачкваш хубаво всяка опаковка, както и пластмасовите шишета - аз им изкарвам въздуха (най-често ги настъпвам)  Blush и завивам капачката, за да си останат смалени. Пъхам и често едно в друго - ако хвърлям консерва, първо я тъпча с боклук, после я хвърлям. Едва ли открих топлата вода с тези съвети, но за друго не се сещам.
И мен ме е яд за найлона, но да се разкарвам с кофата и да я "тръскам" над контейнера, при положение, че живея на булевард, ме е срам - казвам го откровено.  Blush

# 190
Момичета, много сте добри с мен. Water Lily , ти май винаги винаги имаш такива по-крайни изказвания. Но блгодаря ти, накара ме да се усмихна.Но не искам да се озлобявам към него или към който и да е.Няма значение дали е арабин или българин, има всякакви хора навсякъде. Пък и мен той не ме е лъгал. Не ми е обещавал нищо,аз сама си мечтаех.И съм му благодарна малко че не ми каза.аз пак щах да съм с него, въпреки всичко и сега щах да се мразя за това.Не знам как ви звучи, не съм чак толкова добра и аз.Но не искам да се боря за тази любов.А жена му и детето.А те може да имат и други деца. Сигурно някога ще ми мине, няма начин. Той не ми е първата любов, имала съм и други раздели, но така силно не съм обичала. Дайте нещо по-весело, не искам да плача повече.

# 191
 smile3534.....еее..да видите...в леглото ви я сервирах закуската Grinning.

Ягодке Hug

Lubava,съжалявам много.Наистина.Аз се натъжавам когато нещо такова се слу4и Weary.Но нали знаеш..може да е за добро и нещо изклю4ително хубаво да стане в живота ти сега. Hug Hug.

DUA от Ливан е мъжа ми.
В тази връзка да ви кажа 4е аз още 20тина дни ще съм с вас моми4ета и после заминавам за Бейрут и там от многобройните целодневни кафета и 4айове,братов4едки и лели,съседи и т.н. със сигурност няма да ми остава време за нет-а. smile3514.
А и той решил 4е трябва да ме заведе някъде на юг по Ливан за няколко дни та съвсем няма да имам време.Но пък най-хубавото 4е след двуседми4ния престой там си хващам директния полет ..и за 2 4аса ..хоп в София..и ЦЯЛО ЛЯТО newsm44 newsm68 newsm44.

not stubborn enough, newsm51,ти нали не се сърдиш?аз писах и по-рано,ама теб те няма........

еми ...това за сега  bouquet  bouquet

# 192
Теди благодаря ти за куража, днес ходих в управлението, жената беше изумлена от въпрсоите ми, ама това било ток харчело се и тези новите електромери били по-чувствителни. Да бе, та чак свръх чувствителни. Дадох 30 лева за проверка, сега ще ходя на другия край на града и там молба да пускам та да видим кога ще ми го смъкнат за проверка.... Такова нещо само у нас може да го има....
Лубава какво да ти кажа, понякога има и такава болка... Остани си тука с нас поне покрай щастливите историйки ще се зареждаш позитивно
Съншайн как са новините край тебе? Белбейка в къщи ли си вече? Цеци докъде си с документите?
Либра и ти се изгуби, как е хабибито ти?
Лили кажи някои новини или клюки от гълфа свързани с икономическата обстановка там? Оманско Жасминче как да децата, как е принцесата ти? Изгуби се някъде из пустинята....
Саудитските мами и те затихнаха...Няма ли новини по вашия край?
Сирийско слънчице дай кураж на Лубава Simple Smile ти поне този път си го минала Simple Smile

# 193
 Hug Hug Hugна всички!!!
Аз се замислих как бих се чуствала аз,не бих искала да виня него,винаги съм така,наивна но това е...за това си мислех,какво бих искала да чуя аз ако на мен това ми се случи...не бих искала,както каза и тя да се настройвам негативно към него,макар и да е виновен,но Л това,което са казали момичетата,че може да е за добро е напълно вярно,никога не знаеш какво те чака зад ъгъла,така че изтрии сълзите и си направи едно хубаво чайче,отдай се на себе си и направи нещо,което те кара да се усмихнеш,ти заслужаваш нещо по-добро и то ще се появи...а за това лоша ли си или не си,във всеки се крие по едно малко дяволче и добре че,иначе света щеше да е скучно място... #Crazyсега не е момента да си мислиш за тези неща,ще мине,банално не банално и аз колкото и да я мразя тая фраза,времето лекува.... Sick
А ето сега скоро,Анди,т.е. Вили  bouquetсе прибира скоро,така че може да си спретнем една софийска среща...ще бъде чудесно... Simple Smile
Трябва аз да се върна назад да издиря историите на всички,защото ето сега не знам ти Л от къде си... Embarassedмоля да бъда извинена... Shocked

# 194
Любава Heart Eyes-всеки случай си е уникален-можеше и да си втора съпруга-(нали е има такава опция)-но всичко трябва да се изясни-не,че да си поредна жена е приятно и не носи куп отговорности със себе си,но нали знаеш-вратички има за всякакви житейски състояния-бъди силна и не забравяй,че живота е миг Confused-миг,който променя привкуса си ,но после всичко-и доброто и лошото ,става минало  bouquet-остават само нашите следи от стъпките,които сме изминали по време на нашето съществуване-аз се моля на Бог,тези стъпки ,които правя и които безвъзвратно остават в миналото-както минутите ,които отлитат-да са допринесли за нещо добро,да са били полезни някому и въобще да са променили света поне мъничко в положителна посока  bouquet

Анди-ха така-значи и ти си от ливанските булки-влизаш  в отбора дето членувам и аз Wink Hug
обаче искам още подробности Mr. Green-понеже каза,че ще те ходите някъде към Южен Ливан-Къде по-точно-щото и ние сме там-да не се окажем хептен комшиики Hug-
а за чая и родата -неизбежно е-но пък ето го момента да се превърнеш в любимото слънце на семейството-така направих аз някога Laughing
-е по някое време ми писва да мия чашки (то добре,че не сме в бг,че и салата ще трябва да правим Laughing)-та и на мъжо му писва-казва ми-леелее-мъжете по-големи клюкоразтегачи от жените-и понеже в Ливан идват на гости в късния следобедо-ло 17часа-та някъде към 16 часа обикновено ,моя човек ми казва-готова ли си да излизаме,че после като занаидват-няма как да ги изгониме- Mr. Green-и така успешно бягаме всеки ден-докато на хората им мине мерака-но първите два дни ,сме на линия-все пак цяла година ни чакат хорицата  bouquet
Желая ти весело изкарване-и поздрав на красивия Ливан и още по-красивия юг Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт