108 миндерчета на сянка, чаровните арабки са отново на седянка

• 21 060
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
http://z.about.com/d/cruises/1/0/h/S/3/sharm_el_sheikh02.JPG

тея скалисти планини познати ли са ти Олди?

ялааа:

http://static.panoramio.com/photos/original/4081.jpg

само за спецялни гостенки  Wink

http://imgpe.trivago.com/uploadimages/37/74/377451_l.jpeg

въпрос:кога жената почива,а арабина чисти,прахосмучи и сгъва дрехи,носи храна,отсервира..?

отговор:когато жената е на хотел в Шарм ел Шейх Mr. Green

чингиз хан-ка-то и арабите четат Коран с тавсир,знам.Казват,че много думи не се използат вече,дали заради диалектите?Все пак по-добре английски отколкото българския Коран ,права е Ди Confused
ти като си сирийка кажи сирийски клюки,Дуата да каже ливанските

# 91
ееее...Water Lily ми....влизай по-4есто тогаз Heart Eyes.
Ми...и аз съм 4ела Корана...пък не станах мюсулманка newsm78.
Хммм...не мога да кажа пове4е по-темата.Мъжа ми е УЛТРА либерал Laughing,но на тема религия ми е забранил да говоря с когото и да било,та...ще трябва да smile3505.
......но пук ми е страшно приятно и интересно да 4ета кой какво мисли или е преживял  bouquet  bouquet  bouquet

# 92
  • София
Лилке, на разговорен арабски водна лилия  май е سوسن.Чете се Саусан.Дано не бъркам...Не съм Ягодка, ама си позволих да ти отговоря... PeaceКолкото до Корана, не съм чела малко, а целия.. PeaceИ какво имаш предвид под "харесва"..Смяната на религията  не изисква харесване на прочетеното, това не е приказка с интересни герои, изисква вяра.....
Ди,за повече  от 15 години брак с мюсюлманин, при тове религиозен, при относително прилично познаване на нещата от моя страна, не съм приела Исляма.Едва ли занапред нещата ще се променят... Thinking
Ха, какво минаване от моя страна.. ooooh!Отплесната в четене и писане в темата, тук на работното място, съм завишила работния си ден с цели 40 мин, каква минавка.. Mr. GreenЗабягвам моментално.. Joy

# 93
Аз не мога да твърдя,че съм на нивото да чета Корана на арабски,така че още не смея...на английски и български го мъча...Simple Smile
А исках да спомена,че вие които живеете в арабските страни сте научили много от езика и това,че сред тях ви е помогнало много,аз се потях над учебника и думите....имам още много много да уча....но и сега като се появи моя принц и неговите приятели нещата бяха по-добре,пък се надявам за в бъдеще да са още по-добре,защото чуя ли,че се говори на английски,аз автоматично превключвам и арабския...Sadа пък и бариерата за нов език е доста трудна за преодоляване,освен ако не те поставят в средата на арабеските и нямаш друг избор....аз искам да го науча,ето една от милионите причини да искам да замина...дам

# 94
Лиляно,готви тогава и не философствай! Naughty Стига ме дразни със снимки от рая  Mr. Green Аз сега ще пусна мои от вчера - да си видите родните планини  Twisted Evil Не съм писала за Мексико щот' те нямаше. Масрито пак ли те беше оковал и заключил  в тъмницата? Много дълго тоя път - сигурно повече от месец откара там Twisted Evil Няма да идвам още, но да съм готова - като се отвори път, само да си взема шапката и да дойда  Mr. Green
Стъбърн, как не те е срам да работиш извънредно?! Не допускай тази грешка повече, моля ти се!
Яги Hug
Чингиз, с това коте не мога да те взема насериозно  Joy

# 95
Анди, Теди, наистина ключовата  дума тук е вяра. Аз като приех, нито бях чела Корана, нито бях омъжена за някой, тоест и гадже даже нямах...При всички става различно, при някои въобще не става...на мен ми е много интересно кой как е стигнал до това решение. ако не го смятате за много лично, мюсюлманките, ще се радвам да споделите. Има много интересни случаи, една го приела след като се заела да убеждава един арабин, че християнството е правилната религия, друга никога не видяла пукнат мюсюлманин в живота си , ама изведнъж почуствала копнеж да прочете Корана и т. н.

Анди, как така ти е забранил да говориш за религия?

# 96
 smile3502 аз май се изказаха малко така...... newsm78..неясно,Monsoon_rain.Аз задавам понякога много неудобни въпроси,които неминуемо води до разгорещен спор,и за да нямаме скандали (каквито имахме в на4алото на връзката)на мен ми е забранено да коментирам тема религия.И за да съм 4естна ще кажа 4е въпросите ми винаги са били и за двете религии(моята и неговата).Имала съм забележки и по двете и .......така....абе не знам забележки май не е правилната дума,по скоро неизяснени мотиви за някои неща.и тъй..... newsm78

# 97

Чингиз, с това коте не мога да те взема насериозно  Joy

А така  newsm78,иначе от  котето не се отказвам  Grinning

# 98
Мдаа,сега пък се стресирах  ooooh!

Ето обещаните снимки, сърдечен поздрав от мен към всички ви, особено тези, които си нямат снежни планини наоколо  Hug

http://media.snimka.bg/2602/011458493.jpg
http://media.snimka.bg/2602/011458499.jpg
http://media.snimka.bg/2602/011458510.jpg
Героите са уморени: http://media.snimka.bg/2602/011458528.jpg

Последна редакция: пн, 06 апр 2009, 19:11 от Old Sport

# 99
Мдаа,сега пък се стресирах  ooooh!

ееееееееее, то угодия няма  Mr. Green

# 100
Чингиз, нали се шегуваш за аватара и ще го замениш с нещо отговарящо на нежната ти душевност? И аз съм сред стресираните.

Олди, благодаря за тез северни красоти, ама съм пропуснала къде са, довечера ще се връщам да чета, сега отивам да се смесвам със светата тълпа по улиците, и да се отдавам на наблюдения на ритуалите на една друга религия.

Анди, дано намерите начин да минете и таз тъй чуствителна тема , че иначе все ще стои между вас, не е хубаво да има недоизказани неща...

Айде, че на чат го обърнах, изчезвам

# 101
Рейн,от наше село са, от над Банско  Mr. Green

# 102
Много хубави снимки,а героите твои ли са Шехи?
На скоро майка ми беше по вашите земи.Звъня и аз;мамо,къде си?А тя:на лифтааа съъъм!Супер еее! Crazy
Мъжа ми много харесва вашите елхички,даже си донесохме една мъничка,но дубайския климат си каза думата и терасата стана цялата в пожълтели иглички.

Шехино-ти щом правиш забележки за аватарите и аз да ти кажа,че ми писна да гледам тва бабе твоето Crossing ArmsНе приляга на кръшна девойка такъв аватар Naughty
и не ми се прави на монахиня ако обичаш  Naughty Mr. Green

andy_tom71 -странна работа с твоя мъж,в някои случаи за един мъж е по-удобно жена му да е неведение за някои неща..Тук можеш да питаш каквото те интересува,има и форум за Ислям на български език.

Скоро говорих е едно момиче,което изготвя истории на нови мюсюлманки за сайт и тя заключи,че всички които са и писали имат едно общо:започнали са да постят на Рамадана преди да приемат Исляма,та и аз така,интересно  Grinning

Имам позната,която след като скъса с гаджето си-не практикуващ мюсюлманин,прие Исляма и е много стриктна във всичко,машаАлла,не е женена все още..

Monsoon_rain -сподели за наблюденията ти по-късно  Party

Лека вечер,отивам да търся нов аватар.

# 103
  • по пътеката
лилке,ха добре заварила! 4е тоз твоя мъж големи наказания ти е тръшнал! ни нет, ни аверки виртуални, да не те деморализрат, нали? Mr. Green
нещо с рамадана  не  ми се връзва, но пък винаги има на4ало за който иска! то  аз правя пове4е рамадан от мюслимите ,бре! имаше един период, май само аз правех! а го правя от както сам дошла! 4ак като стриктен 4овек си връщах и дните  в цикъл! много съм съвестна! това постене, както и християнските такива имат една идея, пре4истване на тяло и душа! вглеждане в себе си и хармонизиране на  тяло и дух! това мене  ме удовлетворява като съпри4астност! бог е един, нали? ние си говорим за религия, но рядко! още в на4алото гледахме филма за исус и мохамед, изяснихме нещата основните в корана и новия завет, поведението и принципите на възпитание и спокойствие за всеки по отношение на на4ина на изразяване на вяра си, молитва,уважение към едната или другата религия и така! познавам жена станала мюслим ,без да се забражда, но си е вярваща, след развода си с мъж мюслим! но тя сама призна,4е вярата й е липсвала като душевен покой, тоест родена християнка, без да вярва или да се замисля много по отношение бог , е по4увствала нужда от това да повярва! може би фактът ,4е децата й са мюслим, тя е ве4е тука пове4е от 20 г и това може да е крайната й то4ка в живота да е дало преве ,а и няма наоколо никакъв християнски храм, духовник и друг силно вярващ християнин за да даде пример! мисля,4е общото при приелите ислям ,поне по това ,което са ми споделяли хора са  недостатъ4ната вяра в бог като християни по произход!

# 104
  • София
Здравейте момичета както винаги темата е доста интересна  Laughing Old Sport ти от Банско ли си  Laughing мали да не излезем рода  newsm03 smile3525 и аз сам от този край само че малко по към семково и мечоците   261uu

Общи условия

Активация на акаунт