Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо има снимки на лилави лалета в темата?
Какви са основните теми, които се обсъждат в публикациите?
Какви са основните съвети, които се споделят в публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо има снимки на лилави лалета в темата?
-
Какви са основните теми, които се обсъждат в публикациите?
Публикациите обсъждат различни теми, свързани с международни бракове, визи, семейни отношения и културни различия. Темите включват различни гледни точки за браковете с арабски мъже, предбрачни договори, визи, проблеми с отвличания на деца и въпроси относно политическото влияние върху общественото мнение.
-
Какви са основните съвети, които се споделят в публикациите?
-
Какви са основните теми, обсъждани във връзка с визите?
-
Какво представлява предбрачният договор и защо е важен?
Непосредствено след като започнах да практикувам, ми се случиха няколко инцидента, от които се отървах на косъм, елхамудулиллах. 2-3 дни след като започнах молитвите имаше буря, прибирах се от работа, един грамаден камион изфуча покрай мен, и аз едвам смогнах да скоча встрани, мястото е кофти, няма тротоар точно там. Като отскочих и няколо крачки по-нататък точно пред краката ми падна огромен клон, отчупил се от ония големите дръвчета , нз как се казват. Ако не ме беше оставил на място, поне щях да имам сериозни наранявания. А то на косъм, на косъм от мен падна, пред краката ми 
Милата ми тя. Нямаше ли един човек наблизо беее
Паднал човек да риташ до къде стигаме хората, че и жена.
ахмедо дотърча бос и по бели гащи вкопчиха се един в друг. Аз крещя, народа гледа сеир от терасите. На тоя се появиха компанията, 2 момчета хванаха ахмед отзад, за да може онзи да избяга, и тогава аз пак се намесих и пак полетях към асфалта, тоя избяга. Като се окопитих го видях в далечината и бегом отново след него. боса, щото от ударите джапанките ми излетяха, а другите 2ма държеха ахмед подмишниците.

А какво правим с всичките християни ,които се отървават на косъм всеки ден, и с техните благодарствени свидетелства? ами всичките случки 'на косъм ' на абсолютно неявярващи- атеисти...?
шушумиги всякакви
всички знаем коя школа е завършил