Януарските деца сбират пролетни цветя!

• 15 203
  • 296
  •   1
Отговори
# 195
  • София

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЗДРАВЕ,ПАРИ И ЛЮБОВ, В ПРАВ И ОБРАТЕН РЕД!То след този ангел пазител е ясно, че няма с какво да блесна, освен да ти пожелая да поостане повечко при тебе... Grinning

# 196
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Ив!
МНОГО ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ, КЪСМЕТ, УСПЕХИ И КУПОНДЖИЙСКО НАСТРОЕНИЕ!
ВСЕ ТАКА УСМИХНАТА И ПОЗИТИВНА!

# 197
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Ив!   bouquet   bouquet   bouquet
Желая ти от все сърце много здраве и душевен мир! Щастие, пари, късмет, любов.... Бъди все така различна, остроумна и позитивна!   bouquet Heart Eyes Hug

# 198
Честит рожден ден, Ив!

Пожелавам ти неизмеримо щастие, изключителна любов, непоклатимо здраве, изключителни професионални успехи!!!

Никога недей да губиш ведростта, оригиналността, позитивното мислене, страхотното чуство за хумор и добротата си!!!

# 199
Честит Рожден Ден Ив! Няма да ти пожелавам нищо, защото за един ОВЕН няма нищо непостижимо. Само ще ти пожелая здраве, за да можеш да рушиш стените с рога или с чар

# 200
Наздраве, мадам Ивонска! Пия за Ваше здраве!

# 201
  • София
МИЛА МИ СВАТЕ,

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ МЕН И СЕМЕЙСТВОТО МИ!

ЖЕЛАЕМ ТИ МНОГО СБЪДНАТИ МЕЧТИ, НЕЗАБРАВИМИ ПРИКЛЮЧЕНИЯ, КЪСМЕТ ВЪВ ВСИЧКО, ПАРИЧКИ В ДЖОБА И СВЕТЛИНА В ДУШАТА!

И НАЗДРАВЕ НАЙ-ВЕЧЕ

# 202
  • София

Честит празник и тук, Ив! Незабравимо прекарване!

Назраве, за твое здраве  Grinning!

# 203
  • София
Я малко да попиша докато съм влезнала и ме е хванала музата  Wink
Първо, момичета - не съм ви забравила  Grinning. Шпионирам от време на време, но с голямо закъснение чета темите и не успявам да се включа актуално с проблемите. Не съм писала отдавна, та да кажа, че много се радвам за новите попълнения в коремчетата на някои от вас.
При мен нищо ново, много работа, учене - остана ми защитата на дипломната работа и се надявам после да успявам да открадна повече време за форума.   Crazy
Айде лека ви вечер, и не ме забравяте - шпионирам ви  Mr. Green

# 204
Мила, прекрасна Иве - още веднъж - Честит рожден ден! Бъде все така добър, неповторим, уникален човек, невероятна жена и страхотна майка! Наздраве!

# 205
Ивонска, аз освен да ти пожелая този ангел-пазител, да те заведе на подобно местенце...... Wink

# 206
Малиииииииииииии,ИВ,чак сега влизам и гледам ,че си помъдряла с още една годинка.моля за извинения...Малко късно,но

Честит рожден ден-желая ти предимно здраве и здрав мъж,послушно Шошче и да не се променяш никога,бъди си все същия невероятен човек.

# 207
Честит имен ден на всички с имена на цветя,няма да изброявам поименно,за да не пропусна някой.

Да сте живи и здрави,вие и семействата ви,и само цветя да има по пътя ви....

# 208
Честит Имен ден, момичета-цветя! Да сте красиви и лъчезарни, обичани и щастливи!

# 209
  • София
 smile3507 (уф, тоя Шош не признава спане след 7.30...)

Момичета, изпълнили сте темата със съвършените пожелания!  tooth

Обичам ви, да си знаете! (пророн една сълза...)  Hug Hug Hug

Всички цветя и майки на цветя - много здраве, обич и хармония ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт