Януарските деца сбират пролетни цветя!

• 15 175
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
Иве честит рожден ден   bouquet моля за извинение за неоправданото ми закъснениеПожелавам ти много здраве, много здрав ... и наздраве  Mr. Green и Честит имен ден   bouquet

# 211
Ман, жив и здрав Цеци! Честит му имен ден!
ДаВинчи, честит имен ден на Елица! Здраве и щастие!

дано не пропускам някого, ако да, да каже  Wink  Grinning

bouquet  bouquet  bouquet

# 212
  • София; Дружбето
Честит имен ден на всички цветя и малки цветченца Hug

# 213
Честит имен ден на Цвета, Ним, Флоуерлина, Лилита, Цветомира   bouquet
Скъпи дружки бъдете здрави, щастливи и закриляни от Господ   bouquet
Черпя за здравето на най-малкия ми мъж, който е именник и днес ще посветим в православната вяра  Simple Smile

# 214
  Честит имен ден на всички празнуващи момичета!  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 10:33 от Селма

# 215
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Честит имен ден на всички малки и големи,които празнуват днес  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Господ да Ви пази, а живота ви да е една цветна градина, без плевели, много здраве на всички и с радост и гордост да си носите името  bouquet  bouquet  bouquet

# 216
ЧЕСТИТА ЦВЕТНИЦА НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ! НЕКА ВИНАГИ В ЖИВОТА ВИ СЕ РАЖДАТ НОВИ ЦВЕТНИ СЪБИТИЯ И НЕКА УХАЕ НА ДОБРИНА И РАДОСТ!

ВЕСЕЛ ПРЗНИК!

# 217
Честит имен ден на всички, празнуващи днес!

# 218
Честито на всички празнуващи.

# 219
Честито на всички именници, малки и големи! Да сме живи и здрави, и Господа да пази семсйствата ни!  Praynig Hug
Пийте и за мое здраве, аз съм Виолета  Rolling Eyes Grinning

# 220
  • София
Ив, по-добре късно, отколкото никога!  Mr. Green И тук ти желая здраве и успехи, а другото ти го прошепнах вече между две кофички и 1 лопатка в пясъка!  Wink

Цвета, Цветомира, Флоуърлина, Лилита, ВВенкова - честит празник, дружки! Бъдете здрави, щастливи и много цвят и пъстрота да ви носи живота!   bouquet Hug

Манана, жив и здрав да ти е Цеци, да те радва, да те слушка, да спинка, да си хапва и да ти доведе добра снаха!  Mr. Green

За всички, които празнуват днес - честито!

Благодаря на всички, които реално и виртуално се сетиха и за моето име, макар и да съм по-известна като НИМ Wink

Наздраве!

# 221
  • София
До сега все не смеех да се похваля, ама днес се престрашавам и дано някой не ме прокълне Rolling Eyes

Симона е без памперс от 2 месеца вече. Използвах момента, че бях болничен 3 седмици през февруари и действах. Притеснявах се много как ще е в яслата, но лелите казаха, че повечето деца ги били отучили вече и няма да им е проблем и с нея да се занимават по-активно няколко дни, докато свикне. Така и стана. Дори когато беше болна и с разстройство, пак нямаше проблеми. Айде признах си.

Ама да знаете колко много бира отивала в тия памперси и как сега си отива вече по предназначение, като падна тоя разход...  Laughing Laughing Laughing

# 222
  Ним,честито ви безпамперсие! Grinning Много се радвам за такива,като вас!
 Сподели ,моля те,по-подробно,как сте започнали,как сте продължили ученето.
 И на нас ни е време да предприемаме нещо!Ще ми е много ценен твоя опит! Simple Smile

# 223
  • София; Дружбето
Честито Нимски, много готино.
Безпамперсието ми се струва мисия невъзможна. Но като виждам 3 годишни с пампа и се успокоявам, че няма да сме само ние Mr. Green Mr. Green

# 224
  • София/Варна
Честит имен ден на всички цветя!!!

Общи условия

Активация на акаунт