Януарските деца сбират пролетни цветя!

• 15 177
  • 296
  •   1
Отговори
# 45
Селма, и ние бяхме вчера там (видях Лилита и Митя), та до същия извод стигнахме с мъжа ми. Не щем второ сега,  стига ми да тичам подир едно.

# 46
Селма, и ние бяхме вчера там (видях Лилита и Митя), та до същия извод стигнахме с мъжа ми. Не щем второ сега,  стига ми да тичам подир едно.

И ние бяхме, вчера там ...  Simple Smile Що не сте казали, вижте каква среща можехме да си спретнем ...  Wink
...нагледно щяхте да видите, що не ви трЕбват две дечиня ... Joy

# 47
 Вие  вчера!
 А ние днес! Laughing
 Честно казано,сега исках да ви предложа да направим накоя среща примерно в събота,обаче,се разколебах...
 Спомням си миналото лято ,как тичах по Алекс в св.Троица и не можах и дума да разменя с другите майки.А тази година нещата са още по-сложни!Просто няма да има смисъл да идвам. Confused

# 48
Вие  вчера!
 А ние днес! Laughing
 Честно казано,сега исках да ви предложа да направим накоя среща примерно в събота,обаче,се разколебах...
 Спомням си миналото лято ,как тичах по Алекс в св.Троица и не можах и дума да разменя с другите майки.А тази година нещата са още по-сложни!Просто няма да има смисъл да идвам. Confused

Няма да си разменяме думи  hahaha... само разбиращи погледи, и успокояващи въздишки, че не сме единствените  ...  Joy

# 49
  • София; Дружбето
Хм, ама вие що тичате подир тях newsm78 Аз само иззявам едно гръмогласно Веднага се сопри и Миша застива. А на площадката се оправя сама, само на Люлката я качвам, че още не може да навири крак толкова високо. А на тези пързалки и 3-4 годишни не им дават родителите да се качват сами Mr. Green

# 50
  • София; Дружбето
Аааааааааа, чакайте докато съм се сетила - През Април се правят януарчета, така че който иска да повтори сега е момента Mr. Green

# 51
  • София/Варна
Хм, ама вие що тичате подир тях newsm78
и аз т'ва се чудя. НЕма да е зле да научат децата що е това гравитация, както и някои други закони на физиката, като например за твърдостта на телата.

# 52
  • София
и аз т'ва се чудя. НЕма да е зле да научат децата що е това гравитация, както и някои други закони на физиката, като например за твърдостта на телата.

О, много сте ларж, ама ако ги видите както аз и Ваня вчера как хванати за ръка тичат към свободата си без никакво видимо намерение да се връщат някога, ще ви видя дали ще сте толкова философски настроени... Особено, ако очертанията на парка свършват няколко крачки пред тях!  Laughing

# 53
Моето второ се оказа кротко, сравнено с първото Торнадо. Може пък и вашите да са кротки  Grinning

# 54
Кръстете се и се молете и вторите да са ви като първите. Щот аз мога да си викам колкото си искам, но диването няма да се върне. Относно гравитацията съм напълно съгласна, от падане не пазя, ама от излизане на оживена улица със засилка пазя.
Аз днес се възстановявам психически от вчерашната зоологическа градина. Тоя Димитър за пореден път дава дефекти............най-много хареса язовеца newsm78. То тигър му ръмжа срещу него.........той язовец.
Айде среща бе дами Simple Smile Ама да знаете,че Света Троица е в ремонт. Не че не може да се играе там ама преасфалтират алеите и бая викане ще падне.

# 55
   Тичам след Алекс,защото покрай неговото запознаване с гравитацията не ми се запознава с все нови екипи в Пирогов.Предпочитам да съм до него и да го пазя,докато удовлетворява своята любознателност.
   А за викането....
   В една страхотна книга,която чета сега, пише,че децата винаги усвояват 2 урока:
   1-ят е този ,който ние смятаме ,че им даваме,
   а 2-ят  е този КАК(по какъв начин) ние го даваме.
   Значи,ако учим детето си ,например, да се държи прилично,като му викаме,ние го учим и да се държи прилично,и да вика!И не се знае,кой от уроците детето ще усвои по-добре. Wink

# 56
  • София
   Тичам след Алекс,защото покрай неговото запознаване с гравитацията не ми се запознава с все нови екипи в Пирогов....

rotfImbo

Ох, това е един точен поглед по темата...  hug

# 57
Kak я разбрам Селма. На двегодишна възраст бесния Ники се сдоби с разбита глава. Ще ви спестя подробности, че са доста живописни, даже и комични. Но знам какво е да тичаш след малка торпила. Случвало ми се е (това малко по-късно) да бяга от мен и да крещи "Помощ, добри хора, спасете ме!"  Laughing

# 58
Случвало ми се е (това малко по-късно) да бяга от мен и да крещи "Помощ, добри хора, спасете ме!"  Laughing
    Joy Joy Joy
    Точно това не ни се случва засега,но нещо подобно,да! Laughing Нямам време,обаче,да описвам.Бягам,че имам работа в кухнята! #Crazy

# 59
  • София
... Нямам време,обаче,да описвам.Бягам,че имам работа в кухнята! #Crazy

Е, да! - после ще точим лиги връз клавишите от твоите кухненски дела....  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт