ПЛЕВЕН - 92

• 20 933
  • 296
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Някой има ли вести от Атракция,как е?

# 136
Някой има ли вести от Атракция,как е?
Вести утре сутринта, сега не ми е удобно да звъня, че да не я събудя нещо. По-рано не съм се сетила  Rolling Eyes

# 137
  • София
Дикси,как спа Митко в новата къща?

# 138
[Номадка, ти къде ходиш да се разхождаш? И кога? Ако си по улиците около 11-12 часа, що не минаваш през градската около пясъчника с махнатата пързалка.
Поканата се отнася за всички майчета. Аз съм тази, на която гласа се чува най-много.
А пък аз съм тази, чието гевезе все тича нанякъде...другаде
Гретел и аз съм утре пак там......с Хензел

Пешко,  аз попитах Радост дали ме е познала. Тя не се сети как се казвам, но като я попитах дали се сеща на кого съм майка, тя каза:"Да, на Гретел!"

# 139
  • плевен
Хайде да се похваля и аз-днес се запознах с Silvipl.Беше ми пуснала поръчка към Ларедута и ми я даде.Искам да попитам някоя от вас ли беше с нея към 17.30 часа в градската градина там до заведението LaFiesta(или нещо подобно)???

# 140
  • Плевен
Аз бях на заведението на външната маса,но не със Силви.Размятах един ларедутски панталон. Simple Smile Иначе Силви я видях с една мацка с червена количка.

Днес звънях на Атракцийката следобед. Беше на ситема и я болеше главата. Sad Има си две дружки в стаята. Вика,че е ок. Дано да е така.

# 141
  • плевен
Аз бях на заведението на външната маса,но не със Силви.Размятах един ларедутски панталон. Simple Smile Иначе Силви я видях с една мацка с червена количка.

Да точно за тази жена питах.Мислех си да не е някоя от вас тук във форума

# 142
nomadka, картинките ли нещо са объркани, че не стана желиранкото нещо?  Mr. Green
Фталл изяде част от лимоновите резенки и пропорцията са сбрЪка. Rage

# 143
  • Плевен
Дивианка, благодарско за рецептата.  Hug  Резултатът е отличен.  chef Влиза в графа сполучливи и за честа употреба.
Номадка, дано следващия път фталЛ не омете резенките отново. Скрий ги, когато се наканиш за забъркаш сладкия бъркоч. Mr. Green

# 144
nomadka, картинките ли нещо са объркани, че не стана желиранкото нещо?  Mr. Green
туряй го и фталл в бъркоча...

# 145
  • Плевен
Joy

# 146

Бъркоча няма шанс. ftall го е подхванал сериозно. С хляб.

# 147
  • Плевен
Добър вечер от мен Grinning Пресполовихте темата докато се включа. Много интересни теми сте подхванали,особено някои hahaha

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕЛИНА newsm59

Момичета, като говорите за ограмотяване знаете ли някъде в Плевен има ли курсове по web-дизайн?
Има курсове в някакъв съюз,технически ли беше,научен ли не мога да кажа точно.Намир се в профсъюзите. Аз чакам сега да започне курс по Граф.дизайн и фотошоп. Трябва да се съберат 10 човека обаче и тогава ще започне,но имам подозрение,че за цената която е курса няма да науча нещо повече от това което знам,но пък не пречи да опитам. Ако искаш ще ти дам телефон да питаш каквото те интересува.

# 148
Добрютро,
айде ставайте, че си лягам!
Ето го Милко Калайджиев и Ицо Хазарта от снощи в сценка от филма "Забранена любов" - http://vbox7.com/play:e36ee655  moresmile
Всъщност всички бяха много добри в превъплъщенията си даже Гала сериозно ме изненада като актриса, ма май на нея и тича и без много зор да играе психясала домакиня. Laughing
За курсове на фотошоп бих се замислила сериозно дали да си дам парите. Има прекалено много самоучители в нета и от опит знам най-добре се усвояват умения в пратика. Ето тука един примерен сайт с нагледни примери не само на фотошоп - http://uroci.net/

# 149
Nomadka,страшна си. nazemiata
Щях да се задавя докато го гледах.Голем смех,да знайш!
Нощес пак съм ги сънувала ти колети ЛаРедутски.Че и на ftall звънях да дойде да ги вземе,че не мога да ги дигна,бая големшки бяха PartyДано са дошли,че и едно пророческо тото сънувах оня ден свекъра че е пуснал,вчера му казах числата.Белким звездите правилно са ги написали Praynig. Ако съм познала шъ съ провъзглася за врачка накрая! hahaha

Общи условия

Активация на акаунт