Пролетта вече е дошла, радост за нашите цветя

• 34 149
  • 460
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
nezito охо! да снимаш като цъфне Mr. Green
и мен ме зарибихте с това лале  Crazy ако евентуално намеря такова, дали ще вирее в голяяяма саксия на балкона или е задължително в градина да е бучнато Thinking

аз няма да показвам каква булка бях, понеже бях в седмия месец , малко ни изпревари плановете момата Rolling Eyes , и не съм много за гледане  Mr. Green

# 241
Nezito,твоята хоя вътре ли цъфти?Моята докато не я изнеса на терасата не иска да ме зарадва с цвят Mr. Green.Май без да искам ви зарибих по хожовото лале? Grinning

# 242
Да,вътре цъфти. До сега не съм я изнасяла на вън,а се скъсва да цъфти. Но я гледам в нещо като зимна градина и е много светло. Да,голяма зарибявка с това лале ,казвай сега от къде да го намерим. Mr. Green

# 243
Наистина нямам представа откъде може да се намери. Ако мога да помогна да събера семена и да ви изпратя,но незнам дали така ще стане. В събота на срещата Гери ни донесе семена на амарилис. Heart Eyes Та си мисля,че и това може да даде семена,знам ли? newsm78 Другия вариант е луковицата да пусне бебета,но досега откакто го помня винаги е било едно растение. Ако някой знае как се захваща да сподели!

# 244
Ходжовото лале го имаше в сайта или на ''Сортови семена' или на 'ММ Трейдинг'под името фритилария.Луковично е. Май не може да се гледа в саксия.Ето повече- http://www.zadoma.com/index.php?APP_ACTION=FLOWERS_INFO&FLOWER_ID=311
Катя,става и със семена и с разделяне.

# 245
  • На края на света !
nezito страхотна хоя Heart Eyes
а за  ходжовото лаленце със семенца ,ще му трябват години докато цъфне  Tired
albenap а това лаленце  много хубаво  ,останаха ми очите в него   Hug
aitep прекрасна булка си  Hug и браво на теб  Grinning

# 246
Катка, много хубава градинка  smile3501 Успе, с удоволствие  разгледах албумчето и с твоята-прекракрасна е  Hug
Нези, честити ти придобивки.
Виргиния аз бях показвала цъфнала гардения в миналата темичка, признавам си  Wink http://www.snimka.bg/album.php?album_id=217997&photo=2&pid=11129792За сега само едната пъпчица се  отвори. Цвета се задържа за около седмица. Мисля, че можеш внимателно да я изкъпеш...
Лени, да са живи и здрави младите и много да се обичат  Hug
И моите гладиоли показват връхчета, а клематиса вече е около метър висок и така се е раззеленил...скоро май ще цъфти
За малко да забравя да се похваля...на цветница запретнахме ръкави и моя мъж оформи кътче пред блока ни за градинка и с майка набързичко я обзаведохме  Mr. Green с подръчни цветенца. Съседките минаваха, позаглеждаха..."мммм много хубаво става" и всяка по къщите. Чудя се на такива жени, как не им идва от вътре да поспрат за малко, да се поровят в пръстта- едно цветенце да посадят  Confused
"Лалето" за което се говори в темичката тук имаше май друго име. Имахме много на село, но отдавна не съм ходила там  Rolling Eyes и не знам дали е останало нещо.
Виржинити, всички булки са хубави  Hug Hug Hug, така, че не се крий  Laughing  Wink
Хубав ден на всички  Hug

# 247
Миленка, да не би въпросното лале да го знаеш като "булка"? Бабите из нашите села така му казват. Наистина не ви препоръчвам да си го топите във вазата в къщи - има ужасно тежка миризма, и пуска много прашец. А за комшийките - има си и добрата страна да не се месят. Важното е да не се унищожи градинката!  Peace

# 248
Сега като казваш, май булка беше   newsm78 , ама за по сигурно ще направя една консултация довечера с по- вещи от мен  Laughing  А ... съседките..по добре вече да не се месят. На готово всеки ще знае. Така поне ще знам къде , какво и кога сме сяли . Просто ме учуди, че мъжете им проявиха повече интерес и предложиха да донесат разни луковички, а те пътьом поклатиха глави и се всяка у тях  Rolling Eyes това жени ли са  Wink
А ние радост и такова удоволствие я направихме...отдавна ми се искаше да има едно местенце, където да се наслаждаваме на повечко градински цветенца. Дано само оцелее, че нали е съвсем на открито...

# 249
Здравейте и от мен. Това цвете и аз го знам като булка. Наистина мирише ужасно, но е много красиво.
Аз днес се радвам на градинката си. Поникнали са още няколко детелини, фунийки , лалетата и те вървят към цъфтеж. Гледам има много нови листенца по мушките и пъпки.  А това са камъчета и скални цветя  Simple Smile Ето и теменужките.
Сега ще ви задам една задача. Какво е това храсче? А това за улеснение са му плодовете.  Grinning Гледам има много пъпки ниско долу, но не съм виждала да цъфти. На есен вече има плодове.

# 250
  • Варна
Виржинити, всички булки са хубави  Hug Hug Hug, така, че не се крий  Laughing  Wink

ами хайде гледайте тогава  Mr. Green http://www.virginity.snimka.bg/album.php?album_id=64281&pid=1249727

# 251
viki_hrisa , плодовете ми прилиат на японска дюля, но тя в момента цъфти newsm78
Вижте какви фритиларии има -

# 252
albenap благодаря ти   bouquet ТАка като гледам и аз на такова ми прилича. После като се скрие слънцето ще снимам точно там където прилича на цвят. Не съм го виждала да цъфти.  newsm78 Възможно ли е от недобра почва да не цъфне.
Ето какво намерих в интернет http://ovostarstvo.hit.bg/images/henome5.jpg Прилича доста на тези плодове.
А тез иснимки които си пуснала направо ме карат да почвам да търся такива цветя  Hug   bouquet Много са красиви.
Забравих да кажа, че видях една красива булка. А по напред още една.

# 253
...Виргиния аз бях показвала цъфнала гардения в миналата темичка, признавам си...
                        Страхотна ти е   bouquet.! Голяма слабост са ми гардениите и камелиите  Blush. Ще опитам да я изкъпя много внимателно  Peace. Дано и моята цъфне скоро...

# 254
  • Габрово (троянка омъжена за габровец)
Благодаря ви момичета  Hug за оценката   bouquet
Virginity чудесна булка си   bouquet Както е писала Milenk@ всички булки са хубави (аз само ще добавя има неудобни рокли  Whistling ) Аз на разписването така му гоних на крака на Илиан, той си вдигна левият крак, но аз докопах десният  tooth и както се изразиха приятелите му "наспъпвам все едно трепя хлебарки" smile3560 и затова свекървата го съжали и в ресторанта му "подаде" питката.

Milenk@ от такива анализатори ми е писнала  #2gunfire и дано наистина оцелее градинката и от такива анализатори  Thinking. И да знаеш чакаме снимки  Peace

viki_hrisa какво е това със шарените листа до теменужките  newsm78 .

Общи условия

Активация на акаунт