Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са препоръките за грижа по време на бременност?
Какви проблеми споделят бъдещите майки във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
Форумът обсъжда различни аспекти на бременността, включително симптоми, проблеми, прегледи и лични преживявания на бъдещи майки. Темите обхващат практически въпроси като избор на лекар, грижи за зъбите и кожата, както и планиране на ваканции и пътувания по време на бременност. Освен това форумът обсъжда теми като пол на бебето, здравословни проблеми като гъбични инфекции и токсоплазмоза, срещи с бъдещи майки, лекари и болници за преглед и организиране на срещи в различни места.
-
Какви са препоръките за грижа по време на бременност?
Препоръките включват редовни прегледи, включително ехографии, внимателна грижа за зъбите и кожата, хидратация, избягване на горещината и избор на подходящи дестинации за почивка и пътувания. Майките също споделят лични преживявания и се консултират относно проблеми като хемоглобин и бъбречни заболявания.
-
Какви проблеми споделят бъдещите майки във форума?
-
Какви са препоръките за грижа за зъбите и кожата по време на бременност?
-
Какви са мненията за нормалното раждане в сравнение с цезаровото сечение?

Е разбира се, Ангел1 трябва да се възстановиш мила. Това е най-ваното сега!

За Южния парк бях навита, ама нейсе. Сега да си кажа принципно как стоят нещата при мен - през седмицата мога да се класирам в интервала между 13ч и 16ч, в останалото време съм с детето. Уикендите също съм на лице, но с дъщеря ми и ще е желателно да има и други от нас с деца. В този случай Южния парк е най за предпочитане. 

Ноооо аз не съм съгласна и сега пак ще пусна една МБ

А по храстите с тези лъскачи...
но трябва да си по4ивам пове4е заради плацентата.Добре до6ла на новата мама от ПЛОВДИВ.За токсилпазмоза ,аз си павих изследвания и то то4но в Пловдив при доктор Даскалов в клиника медикус алфа .Igg polovitelno ,a IGM отрицателно.Доктора ми каза 4е това е добре,защото озна4ава 4е имам имунитет,аз като видях положително се изплаших но ми обясни,4е тва е за имунитета.Знам 4е се пият антибиотици но не съм запозната,не се притеснявай колнсултирай се и с друг лекар.Някоя мама ме пита доста отдавна за вразка с доктор ПОПОВ В ПОМОРИЕ ако иска инфо за връзка с него нека ми пи6е.Аз съм при него и съм стра6но доволна от професионализма му.Докато бях в болницата беше пълно с мами от Бургас които идваха да раждат при него в ПОМОРИЕ.Пегръдки на вси4ки и лек ден...