Сърдечни малформации - тема 5

• 64 604
  • 761
  •   1
Отговори
# 690
Поздравления,момичета! С голям интерес гледах "Море от любов" и се върнах години назад във времето. Моят син е опериран също в бившата 3та градска болница преди 22г. от д-р Лазаров. С удоволствие разбрах,че той продължава да оперира. Винаги ще му бъдем благодарни,че подари втори живот на нашето дете. А то вече е голям мъж - утре 17.01  навършва 25 години. Пожелвам на всички вас много кураж и късмет , а на прекрасните ви дечица крепко здраве и много усмивки!

# 691
Здравейте момичета!Благодаря за подкрепата много ме трогнахте всички.

# 692
  • София и там където не се пуши
Браво, много добре се справихте.    bouquet  bouquet  bouquet

# 693
Здравейте, има ли го някъде качено предаването, тъй като го изпуснах, а искам да го гледам?

# 694
Хареса ми предаването! Много се зарадвах че виждам д-р Митев, много се радвам и на проекта с новата болница. Пожелавам му дълги години да помага на децата! България има нужда от специалисти! Радвам се, че е останал в БГ!!!

# 695
  • София и там където не се пуши
 Deja Vu

http://btv.bg/broadcasts/broadcast_info.pcgi?cont_id=229 кликни на видеоархив

но на мястото на рекламата, трябва да качат днешното предаване - мислех че са го направили-  Embarassed

Последна редакция: сб, 16 яну 2010, 20:30 от (х) Dorothy

# 696
Браво на момичетата страхотна изненнада сте спретнали на Д-р Митев.Вярвам че той много се е развълнувал.А и така ми изглеждаше на мен.Много се зарадвах да го видя и май като повечето от вас не спрях да плача през цялото предаване.И друг път съм ви казвала че преди да влезем в Трета градска не съм си и помисляла че може да има такива професионалисти и такива ХОРА  в тази страна .Радвам се че днес много зрители са гледали предаването и се надявам да са разбрали поне наполовина колко е добър този човек.Като пиша с такива прости думи за него чак ми става неудобно но не мисля че съществува такава дума с която да го оприлича.
Отново браво на тези смели и прекрасни майки събрали се от цяла България за такава изненада.

# 697
Найденов, може ли да ни кажеш защо си опериран на 31г.Ще бъде интересно да разберем,моят син  е със същата диагноза и е опериран на 21 дни от д-р Митев,виждам,че има много майки във форума с нашата диагноза и децата има са оперирани в ранна възраст.Това все пак са четири порока,не са ли ти създавали някакви проблеми до 30г?

# 698
привет Simple Smileгледах предаването и искам да благодаря също на Ппламен Митев. имам син на 3г.и 4м. със транспозиция на големите артерии и междукаммерен дефект.
Благодаря ви !

# 699
Здравейте, не съм очаквала че толкова хора ще се включат и ще ни подкрепят.

Едно голяма БЛАГОДАРЯ на всички. Hug  bouquet

# 700
Найденов,аз също съм любопитна да науча как си се справял толкоз много години. Диагнозата на синът ми е "аномално вливане на белодробните вени и предсърден дефект" . На нас ни казаха,че прогнозата без операция е 18г.

# 701
А този линк http://www.zdraveto.com/index.php?option=com_content&task=view&id=127 трябва да популяризираме ние, тъй като ефирът на БТВ не успя да го направи! Д-р Митев дори не спомена никакви подробности за инициативата ... НИЕ СМЕ НА РЕД!

P.S. За съжаление можех да участвам по-скоро символично ... но ако сме много пак ще има ефект.

# 702
И аз да се включа с много приятната ми изненада от подкрепата Ви!  Hug  Heart Eyes Въпреки, че имаше доста изрязани неща, но сигурно са се вмествали във времето.

# 703
Найденов,аз също съм любопитна да науча как си се справял толкоз много години. Диагнозата на синът ми е "аномално вливане на белодробните вени и предсърден дефект" . На нас ни казаха,че прогнозата без операция е 18г.

Aз имах помощна операция направена на 6г(анастомоза) и благодарение на нея не изпитвах чак такава физическа немощ!Нещата обаче постепенно се влошаваха и когато дъщеря ми проходи и искаше да тичаме(а аз не можех много време)се реших на радикалната корекция!Сега играя на гонешка докато тя се умори,а имам вече и син на 10дена! Wink

# 704
Само този,който никога не е преживял подобно нещо,/не го пожелавам на никого/, може да остане безучастен.

Общи условия

Активация на акаунт