Сърдечни малформации - тема 5

• 64 604
  • 761
  •   1
Отговори
# 705
Браво на теб! Пожелавам ти всичко най-добро! С радост да отгледаш децата си ! Аз понякога имам усещането, че синът ми се притеснява в отношенията си с момичета заради операцията.

# 706
Поздравления,момичета!   bouquet
С голям интерес гледах "Море от любов .
Да ви кажа чесно винаги съм искала по този начин в някое предаване да благодаря на целия  персонал от Трета градска ,но ето че вие  го направихте
Дълбок поклон  и хиляди благодарности  от мен  и цялото ми семейство на ГОЛЕМИЯ ЧОВЕК И ХИРУРГ  д-р Лазаров .
Благодарение на  него  Христослава живее втори живот !
Благодаря и на прекрасния д-р Митев който също беше неотлъчно край нас  и който ни даваше сила и кураж не веднъж!
Благодаря ви момичета за това предаване ,нека цяла България види и разбере какви  специалисти имаме .  bouquet

# 707
Търся подходящите думи да опиша всичко това, което гледахме тази вечер в "Море от любов"... Наистина има такива хора, сълзите пълнят очите ми, благодарна съм на Бог, на прекрасните хора от НКБ, на вас, смели и добри майчици, че направихте тази изненада. В тази болница преди почти 6 години се роди моята мечта и надежда да имам свои дечица, там отстраниха вроден сърдечен проблем, който застрашаваше живота ми. Сега съм мама на двама, обичам ви, прегръщам вас и дечицата ви! Hug

# 708
Найденов,аз също съм любопитна да науча как си се справял толкоз много години. Диагнозата на синът ми е "аномално вливане на белодробните вени и предсърден дефект" . На нас ни казаха,че прогнозата без операция е 18г.

на синът ми диагнозата е същата,но на нас ни даваха живот-4м.В началото се хранеше добре,но като навърши 2м. нещата взеха да се влошават и не можеха повече да чакат.На 3м. го оперира др.Митев Hug  bouquet
Сега растем и хубавеем Crazy

# 709
Още веднъж благодаря на всички за подкрепата. Факта че се включиха хора като Красимира и Найденов за да ни кажат че водят нормален живот като здрави хора говори че това което сме направили е било за добро, и че наистина този човек д-р Митев заслужава всичката благодарност и признателност.
Аз знам че тук освен майки четат и много лекари и сестри от НКБ, и ако някой се е почувствал засегнат или че не сме му благодарили искам още веднъж от името на всички майки да благодарим на целия екип на НКБ като се почне от санитарките и стигна до доцентити. БЛАГОДАРИМ ВИ, ДЪЛБОК ПОКЛОН ПРЕД ПРОФЕСИОНАЛИЗМА ВИ И ЧОВЕЧНОСТТА.
Но разбирате че няма как да поканим всички или да изброим имената на всички защото неумешлено можем да пропуснем някой, не си мислете че сме ви забравили или че омаловажаваме стореното от вас.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 710
  • Burgas
Tолкова се вълнувахме снощи, цялото семейство  Cry Simple Smile Simple Smile
преживях пак всичко, но сега се радваме на сина си.
БЛАГОДАРИМ НА ЦЕЛИЯ ПЕРСОНАЛ И НА Д-Р МИТЕВ   bouquet  bouquet  bouquet

# 711
Гледахме предаването с голям интерес и искам да кажа на Зори,Радост,Мариянка и на другите 2 мами че са страхотни,че им благодаря от цялото си сърце за това предаване Hug Hug Hug

Радвам се че са се включили толкова много хора в темичката ни след предаването Hug

И отново да Благодаря на Д-р Митев и всички работещи в НКБ за всичко което правят  за нашите слънчица!  bouquet

# 712
Гледах предаването "Море от любов". Жалко, че акцента не беше съсредоточен върху доктор Митев, както и да се разбере какви са намеренията му относно дейността му в клиниката.Като майка на постоперативно дете съм живо заинтересована такива кадърни и свястни хора да работят със и за децата, а не да се отдалечат в скъпо платени частни клиники. спомням си преди 10 г. имаше предаване "Ах тези муцуни". тогава гост беше тогавашния шеф на отделението. спомням си мизерните условия тогава и как отделението разчиташе предимно на дарения. сега има доста подобрения, но голяма част от професионалитите (сестри и лекари) или напуснаха  или умряха. надявам се д-р Митев да продължава да дарява живот и то така, както се казва в култовия филм "Сътворено като от Господ". който не го е гледал да го гледа.

# 713
Деси, синът ми е вече на 25години/навърши ги Днес/. Мога да кажа, че води нормален начин на живот. Така че всичко е било за добро. Вярвам ,че така ще бъде и при вас. Господ да дава здраве и уверени ръце на д-р Лазаров и целия екип още дълги години . Не познавам д-р Митев,но с удоволствие разбирам,че ПРИЗВАНИЕТО "детски сърдечен хирург" /защото според мен това е въпрос на призвание/ има блестящо развитие.  Зорница, поздравявам те за силния дух и куража! Аз съм една от вас . Това не се забравя никога,колкото и години да са минали. Искрени пожелания за ЗДРАВЕ и КЪСМЕТ на всички !

# 714
Поздравления,момичета! С голям интерес гледах "Море от любов" и се върнах години назад във времето. Моят син е опериран също в бившата 3та градска болница преди 22г. от д-р Лазаров. С удоволствие разбрах,че той продължава да оперира. Винаги ще му бъдем благодарни,че подари втори живот на нашето дете. А то вече е голям мъж - утре 17.01  навършва 25 години. Пожелвам на всички вас много кураж и късмет , а на прекрасните ви дечица крепко здраве и много усмивки!

Да ти е жив и здрав вече порастналият син.  bouquet
Да д-р Лазаров оперира все още за радост на много хора и деца.И все още е изключителен Човек, професионалист и специалист, който не се поддава на корупция , а върши всичко от сърце и Човечност в името на живота.Освен това е изключително скромен човек, който не парадира със себе си и не се рекламира.Според мен той е истински Доктор, такъв какъвто трябва да е всеки носейки призванието-доктор или лекар.
 И нашият син след много лоши прогнози след катетъризацията го върна към живот съвсем скоро-Ноември месец, спомените са ми съвсем пресни и много се вълнувам все още като се сетя.Щастлива съм на късмета ни  , че попаднахме в неговите ръце и ще съм му Благодарна цял живот, на него  на целия екип  и на всички сестри и лекари в отделенията. Heart Eyes

Последна редакция: нд, 17 яну 2010, 18:40 от Deja Vu

# 715
Deja Vu, благодаря за добрите пожелания! Да са живи здрави и твоите дечица ! А колкото до спомените - те си остават съвсем пресни през целия живот. И до ден днешен , когато видя бели рози със зелен оттенък пред очите ми е д-р Лазаров . Този букет от точно такива рози е единственото нещо,което прие от нас след операцията на сина ни. Останалите подаръци насочи към екипа.

# 716
Здравейте мами,аз също имам същата съдба като вашата.Моята дъщеря е на 1.7месеца и претърпя сърдечна операция,когато беше на 8 месеца.Страшно много се развълнувах като гледах "Море от любов".И аз искам да изкажа благодарности на д-р Лазаров,който вярвам,че е дал всичко от себе си по време на операцията,за да спаси моето дете.Много съм благодарна и на докторите и сестрите от Реанимацията,които 24 часа от денонощието се грижеха поотделно за всяко едно от нашите деца.И не на последно място на докторите и сестрите от "Детската клиника по кардиология" и по-специално на д-р Маринов,един  от най-разбраните и учтиви доктори в клиниката.

# 717
  • София и там където не се пуши
Да ви открехна, че доктор Лазаров е около 56-57 годишен та има време според мен докато спре да оперира.

# 718
Господ здраве да му дава добри дни!

# 719
Да ви открехна, че доктор Лазаров е около 56-57 годишен та има време според мен докато спре да оперира.

Да и на мен така ми изглежда, да е жив и здрав само!

Общи условия

Активация на акаунт