Отговори
# 120
  • Казанлък of all places

Бух по един сок, че ендорфина нещо малко ми идва тази сутрин...

# 121
Добро утро от зимна София, няма сняг тука, ама е толкова хладно тази сутрин, че имам усещането, че ей сега ще завали сняг и ще дойде Коледа, а не Великден  Confused

Затова, Ангелина, тенкс за слънчевите плодове, много убодряващо ми действат, като излъчват светлина.

Аз вчера намерих време, и разгледах снимките, и на Хаксев  Hug, и на Ангелина  Hug, и на Сладка Хапка  Hug бравос, много хубаво. Хубави снимки.   bouquet сигурна съм че и добре сте си изкарали.

Суха Мащерка, пази леглото ти, аз ти пращам много положителна енергия, по-добре се погрижи за себе си, за да мине бързо, щото ангината, не е шега работа.  Hug  bouquet а като оздравееш, може да пием някой ден слънчево кафе в София Whistling

Бз, ох, пиленце с картофи, иха... много вкусно изглежда, почти му надушвам миризмата, ама нали знаеш - гладна кокошка, какво сънува  hahaha hahaha hahaha

Айде, лек и хубав ден от мен, да сте много послушни, красиви, сладки, усмихнати -  Whistling  bouquet Hug Peace  bouquet

# 122
Добро утро (Добър ден ) и от нас,
Анджи  Hug Бързо оздравяване на малкия балон. С този лаф "омекнал балон" съм се смяла до сълзи снощи. От какво я вдигнахте тази температура?
Како Мариийяяяя  Laughing Как е у дома? С това пиле с картофки щях да съгреша с хладилника посред нощите Joyама се удържах. Къде е другата адашка на кака ни Bz? Айде сега дано да разбрахте за кой питам. Много объркано взех да се изразявам, ама то е от стоенето вкъщи  Cry Някой доФтор може ли да ме светне кога можем да излезем с малчо поне на двора, че след ден предусещам разрушението на дома ни Laughing Както е буен и палав, милият, обикала като въртолет из всички стаи и аз след него  Joy
Аз ще се пробвам пак с "бързия мулти", че дано успея да ви разгледам снимките.
Лек и успешен ден !

# 123
Девойки мили ...как сме днес ...Тук е все още студено и вече и дъждовно ....но не падам духом  Naughty bowuu Mr. Green! Важно е купон да става ! Party Crazy

Мистик - мама ме и храни и пои ...много ми е гот ... Mr. Green Crazy Hug

Хаксев - как си дофторе ....снимките са супер ....Видях и малката миникенка , Mr. Green Hug Peace

Гхосн - да да , по наши земи съм вече .... bowuu Party

Цвете - разбрах за кой питаш ...да казвам ли  hahaha Mr. Green..Hе знам какъв съвет да ти дам ...повтаряЙ си "СПОКОЙНО ВАСКО" като във вица ... Mr. Green Hug Peace

Аngeе - как е синковец днес ..има ли Т Praynig Hug Hug

На  всички пращам целувки и прегрдаки от под юргана ... hahaha ooooh! Joy Thinking Mr. Green Laughing Peace

ps: ETO нещо за десерт  bowuu  chef Flutter

# 124
Djordi , Haksev, Dilara - видях ви  Mr. Green Flutter..пишете, алооо не се крийте hahaha Hug Peace

# 125
  • Казанлък of all places
Майне либе девойки! Дайте да ви черпя по едно бяло вино за здравето на дятито
Оше е с температура, глези се и се гушка, почна и да кашля, но няма да дам проклет антибиотик!
Тук верно студ, днес даже и сняг прехвръкваше,ама се надявам да се постопли малко и да ме изкара от творческата дупка . Най-накрая днес изяснихме програмата за Германия следвашата седмица, панаира почва в понеделник, аз днес билети купувам! Кейджи, няма да се видим този път, летим, ама като се прибереш в Сопот, се надявам да се видим !

# 126
 Айде сега, едната бисквитено руло слага, другата- бяло вино... Еййй, шшшшш ние да не сме от желязо. Aма Bz towa rulo mi napomni za na mama-kak go slagaшe da stegne w hladilnika, a az samo обикалях около него и нямах търпение да ми позволи да си хапна. Ех, мили спомени от детството....
Benmary дека си бе джанъм? В булгарско ли си вече?
А Джорди , верно се позагуби нчкъде. Аз се позамислих малко, ние хубаво и честитихме на Цветница, ама тя няма ли имен ден на Гергъовден  newsm78 Лошо няма-2 пъти ще почерпи Peace  Mr. Green
Днес отново мина уфффф искам вече да излязааа навън като в клетка съм. Следобед малко се позавъртях в двора, а малчо само до вратата стоя. Обаче, ако утре не е много студено смятам да го облека като ескимосче и поне до майка и татко да отидем. Ние ще откачим вкъще бе народе. Хаймани  сме по душаааа!!!  Laughing
Като резултат от стоенето ми вкъщи плътно 60 часа-измити прозорци, подредени абсолютно всички гардероби, шкафчета и рафчета, измити щори и изпрани пердета Laughing А тази вечер един вкусееен искендер кебап за награда. ама заради вас сега и чашка винце си сипах-червено аngelina

# 127
  • Истанбул
Цветунке що така измъчваш детето ooooh!Щом няма контакт с други деца да излиза на двора и да диша чист въздух.той с морбили ли е или варицела.Еднократни дневни излизания навън без много скачане и тичане са разрешени.
БЗфън ли ти е при мама и татко,тука ни караш да си бършем сълзите ние дето сме на гурбет Hug Mr. Green Heart Eyes
Ангелинке да оздравявате бързо Hug
Аз да бегам пак по задачи=вчера денят ми мина по болници=освидетелствуваха мама свеки,че е напълно здрава психически ,после по нотариуси=да преписва имотите на синчето си=свят ми се зави #Crazy #Crazy
Момичета да се пазите,желая ви спорен ден  bouquetЦелувки  bouquet

# 128
Добро утро, момичета! Насълсънъз?

Честит Рожден Ден на Миламира! Да си жива, здрава и много щастлива!

tsve_te, гечмиш олсун. Бързо да ви минава, без много пъпки и температура. Аз съм карала две шарки на 16 и 18 години, особено първата мина доста тежко.  Heart Eyes Hug

Ангелина, е жалко че ще пропуснете нашата столица, тъкмо щях да ви кажа да си носите банските, че тук е доста топло. Надявам се в Бг да се видим, нали сме комшийки. Много хубави снимки, bay the way

Аз незнайно защо с Мултито нямам проблем, но за да е по-бърз е хубаво да се смени фона. Колкото по-прост е по-малко проблеми щe създава. Качвам няколко снимки от понеделнишкото ни скитане, ако има желаещи да гледат. Ходихме до един готичен град на 140 км от Будапеща, Егер се казва. Дори има едно минаре останало от османско. Много симпатично градче, а и случихме на време.

Приятен ден ви желая!

# 129
  • до вятърните мелници
Честит Рожден Ден, МИЛА! Да си жива и здрава!
 Много любов, семейно щастие и скорошна професионална реализация на тукашна земя ти пожелавам!

Момичета, ще ме извинявате, чета ви, но нямам НИКАКВО време да пиша,откак почнах работа, даже сега крада от времето на детето Embarassed

Мерси за поздравленията Heart Eyes, макар че, аз празнувам на Гергьов ден, но няма лошо да се празнува два пъти, нали?!

Много  Hug на всички! Пожелавам ви да сте здрави и скоро да усетите наистина пролетта! Ако не мога да се включа пак - Весели Великденски празници!

# 130
Честит рожден ден Мирамила!

Пожелавам ти здраве, щастие в новата къща и удовлетворение в професионално отношение!  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 131
Здравейте мами, виждам че сте големи кулинарки. Някой знае ли рецепта на турски пиляф, ама този който е с фиде, че все не мога да го докарам. Какъв точно трябва да е ориза?

# 132
didipi, първо си купи Балдо ориз, има го в България. Аз напоследък не го мия дори. Запържваш фидето, след това слагаш ориза и него запържваш 3-4 мин. Слагаш гореща вода, съотношение 1:2 /зависи от ориза/, сол, малко захар, 3-4 капки лимон. Затваряш и вариш на бавен огън, докато поеме водата. След това е хубаво да не отваряш капака 10-тина минути.

Има тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=373486.0

# 133
haksev наистина ли можем да излизаме на двора? Това е най-добрата новина, която чувам от 4 дни  Laughing Мен ме наплашиха, че от студеното шарката се подлютявала и дечко трябва да стои само вкъщи, ама ако ти кажеш-още сега излизаме на двора Peace

# 134
  • Казанлък of all places
Цвете, и аз ти казвам да се махате навън! От моя приятелка - американка, доктор, знам, че това с карантината за шарките е някаква местна ...приумица ли да кажа ( да не ме бият докторята!:) . В Щатите си ходят изпъпчени на училище и в студено ,и в топло .
Кейджи, направо ми стопли душата с тези снимки! Чак ми се иска да ги пращам тез мъже да летят, пък аз да яхам някоя кола и да мина през Унгария като монгол  Laughing Много я обичам тази държава, а Будапеща ми е едно от любимите места. A онова слънчице на последната снимка с глухарчето е направо  Hug Абе ти как се справяш с  езика?

Пак забравих, не ме бийте: ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕЕЕЕЕН!!!ЗДРАВЕ, ЛИБОФФФФ и КЪСМЕТ!!

Ох, и друго забравих, нали сте ми дружки, да ви споделя : вчера съвсем случайно ме помолиха да помогна с превода на музей "Чудомир" , които подготвят едни митнически документи и списъци ,защото организират пътуваща изложба на акварелите на Чудомир. Казанлък е малък град, ама аз съм темерут , пък и не съм живяла много тук, та не ги познавам хората, но! Те ме познавали ! И много си допаднахме с директора на музея и жена му . Та по съществто - поздравете новия официален преводач на музей "Чудомир"  bowuuи евентуален посетител на Анкара  Partyкато такъв , тъй като Анкара ще бъде първата от балканските столици, в които ще бъдат изложени акварелите.
Ей с такива неща ми се занимава!

Последна редакция: ср, 15 апр 2009, 13:20 от angelina.bgk

Общи условия

Активация на акаунт