Отговори
# 105
  • Казанлък of all places
Мале, Хаксев, страхотия! Много ти благодаря, още едно нещо за гледане като дойдем в Истанбул. Лепнах мъжете си пред компа да четат, страхотно ти благодарим !
Момичета, аз пък сложих в Мултиплай-а снимки от Боженци, да видите колко пролет има по тази земя!
Мащерчице, жива и здрава! Здрава основно! Снежи , Джорди - ай наздраве!

# 106
Благодаря на всички за пожеланията!  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes  bouquet

# 107
Суха Мащерка  = Също така от Hebrew означава Дъб, та за туй казах ,че и по собствено име си именячка  Mr. Green Hug Peace

МАцки ...дОма съм си ...ето и първата проверка от Бълграско ...как сме - що сме  newsm78 Mr. Green Crazy Hug...аз заaa-спи-ваaaaм  #Crazy Crazy...до утрe кукли панукли bowuu Hug Peace  bouquet

# 108
БЗ добре дошла на родна земя  Hug Сега си починете и наспете добре, че утре съм сигурна много емоции ви чакат-срещи с роднини и приятели.
Хайде сега кой е следващият номер на пристигнал в БГ?  Laughing
Аз пак малко да се пооплача. Тази вечер като съблякох Иво и хоп-3-4 пъпчици по гръбчето. За час вдигна температура и още толкова пъпчици излязоха. Аз вече дори бях забравила за шарката, а тя се появи след толкова време  ooooh! Сега не мога да заспя от притеснение да не вдигне висока температура.
Изпратих баща му до спешния да пита с какво да го мажа , а той само се върти и вика, "абе какво да кажа сега, ами ако ми се скарат че не съм довел детето, ако забравя какво трябва да питам?"  JoyМужкаму работа.
Айде стига съм мрънкала  Stop
Лека нощ на всички!

# 109
  • Истанбул
Добро утро момичета  bouquet
БЗ наистина не можеш без нас  bouquetЯ гледай пристигнала=непристигнала и хайде пред компа Hug
Ангелинке като гледам снимките много добре сте си изкарали,и времето е било хубаво ,а природата там е приказна Hug
Тсвете не се шашкай бе жена #CrazyСега му е времето на твоя синковец да изкарва тез детски инфекции=най=вероятно си го донесе от детската градина.
Мащеркегечмиш олсун  HugДа се оправяш бързо  bouquet

# 110
Другари тук съм пак , аз вашата леля Патиланка   hahaha Mr. Green Party....Станах още в ранни зори , изметОх двора, направих закуска  Whistling Crazy...майтап бе  hahaha Joy Laughing...бях на изследвания, и сега след малко съм за нов паспорт  bowuu Sunglasses.... Слагам ви само нещо за манджаре и довечера съм пак при вас ...Тепърва ще ви гледам снимките  Mr. Green Hug Peace  bouquet

Heart Eyes Simple Smile Grinning Mr. Green Laughing Sunglasses Wink Party Crazy Flutter Hug Peace  chef bowuu  bouquet

# 111
  • Казанлък of all places
Уууу, лельо Патиланке, ей тъй си представям живота аз! 
Добро утро !И успешна нова седмица!
Болните да оздравяват, здравите - да са живи и здрави !
Цвете, не знам какво ще кажат докторите, ама аз да кажа за шарката - микстура алба и на топло да седи човечко , за да избият по-бързо пъпките .
Айде, че пари имам да изкарвам!  Hug

# 112
Добро утро момичета  bouquet
БЗ наистина не можеш без нас  bouquetЯ гледай пристигнала=непристигнала и хайде пред компа Hug
Ангелинке като гледам снимките много добре сте си изкарали,и времето е било хубаво ,а природата там е приказна Hug
Тсвете не се шашкай бе жена #CrazyСега му е времето на твоя синковец да изкарва тез детски инфекции=най=вероятно си го донесе от детската градина.
Мащеркегечмиш олсун  HugДа се оправяш бързо  bouquet

Не се притеснявай, моят син преди два месеца изкара варицела. Мажеш пъпките с ментолов спирт където го сърби, не го къпеш първите няколко дни. И нещо много важно, което нашата педиатърка не ни каза - диета - без яйца, шоколад, цитруси, ядки, варива, защото от тези храни пъпките стават повече. Ние това не го знаехме, а моят Дени много обича портокали и от тях така се изприщи. Имаше сигурно над 500 пъпки. И да не забравя, стои се на топло за да избият по-бързо. Дано съм ти била полезна.

# 113
Оопс сори беше предназначено за Tsve_te Simple Smile

# 114
Еееех Истанбул, Истанбул! Ходила съм на много места, но към този град имам особена слабост. Още първия път като отидох преди 16 - 17 г. , ме привлече много силно. Не мога да разбера някой хора как може да имат негативно отношение, но обикновено те или не са ходили там или не са видели почти нищо от него. Съгласни ли с те с мен?

# 115
Хайде, следобедното кафе от мен набързо, с плодове

Аз да се похваля, че си получих поредния подарък за РД - колело, и естествено Панталей Пътник - събота направихме 15 км каране, но беше страхотно. Сега след Великден - понеделник, ще направим обиколка на яз. Батак - 40 км

Бз, добре дошла по нашите земи.  Hug

Цвете, дано Ивчо бързо оздравее, неприятно е, но дано всичко мине и замине бързо.   bouquet

Бенмари, от българска страна по-рядко правят такова претърсване на границата, но се случва, и ако решат да е твоя багаж, щото правят избирателно - ще е кофти с вакуумираните пликове. Но дано успеете да се наместите.

Честит имен ден на Снежи и на Джорди, въпреки че за втората не сме ли подранили малко?

Ангелина, днес ще погледна снимки, за да начертая следващите маршрути.   bouquet

Кайги, ахам - Сопотския Балкан, обичам да се качвам там с лифта, защото се вижда цялото поле до Средна Гора, а като ме е страх да летя.

Дидипи, добре дошла   bouquet

Хаксев, този музей ми звучи много интересно, и довечера ще се разтърся за малко инфо да почета.

От мен  Hug, и  Stop

# 116
Здравейте   от дъждовна, студена и ветровита София   Mr. Green  Laughing  Laughing

Кака Патиланка(пардон леля...)  Crazy хошгелдин  Hug

Аз да ви кажа, че съм в болничен заради ангината насрочиха ми час за изледвания на кръв и кръвна картина(тук лекарите в темата да ме успокоят  ooooh! Praynig Praynig Praynig)

Антибиотика ми действа добре, но трябва явно да си почивам...
Работохолик съм си днес ходих на работа изгониха ме да си почивам  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing прибрах се и пак почнах да работа  ooooh! наистина трябва да ме тръшне на легло, че да започна да мисля най-сетне за себе си, а не да оправям глобалната икономика  Cry
Лек ден на всички  Hug

Анджи гледах снимките ти  Peace

# 117
  • Казанлък of all places
И аз си имам едно болно момченце с температура - като омекнал балон е, милият... Cry
Не искам да му давам антибиотик, ще пробваме с по-прости лекарства .

# 118
Добра ви вечер гълъбици мои  Mr. Green  Party  Hug

СНИМКИТЕ са страхотни ..афериН....и ние ще направим и дано мултито е благосклонно към мен и аз да кача 2-3 .... Flutter

Слагам ви вечеря БГ style baby  bowuu Hug Peace

ps: умрEх от студе бе хора тука ...не знам как е по морето , но у планината си е студено  Crazy Whistling,...уж 12 градуса, но не е 12 като в Истанбул, що така бе Миме? hahaha newsm78 Mr. Green

ps2: Като казах Миме - адаш дОма ли си , вече newsm78 Mr. Green

ps3: Ange -  Confused Hug Hug Hug Praynig Peace

# 119
  • Истанбул
Дано бързо оздравеят всички боледуващи и да се надуят балончетата!  Joy Praynig Hug
 Малееей, Бз, моме! Как те гощава мама, а! И 'раната, кат климата! Здрава 'рана, на здрав студ! Mr. Green Grinning

Общи условия

Активация на акаунт