Юнски бебета! Тема №50

• 11 346
  • 280
  •   1
Отговори
# 105
Фантазия: Ето  повече инфо за пласмасовите шишета.!!!!!!!!!!!!!!!!! Изследване на Британски учени,който казват,че са изследвали Авент,Би фри още няколко и са опасни за здравето на бебето.Водят до сериозни увреждания.
Който иска да прочете!!!!!!!!!
 newsm78
http://en.wikipedia.org/wiki/Resin_identification_code

# 106
Добро утро и от мен ,

Отдавна не съм писала , но ви чета  Peace Аз съм в отпуска официално , но продължавам да идвам в офиса да поработвам , че иначе ми  е скучно  Rolling Eyes
При мен няма нищо ново , чакам си датата за преглед във Варна за да разбера вече кога ще е датата на секциото  Simple Smile Незнам за вас , но аз вече нямам търпение да си видя моето бебче  Heart Eyes

Ние вече капарирахме количка , спряхме се на Конкорд-а , тези дни смятам да капарирам и кошарка и да се успокоя , че тези две покупки най- ме притесняват , тъй като са с големи срокове на доставка  Rolling Eyes

# 107
Добро утро!
Moni , дано всичко да е наред с близначетата на приятелката ти!

# 108
  Мони,от сърце желая на твоята приятелка и нейните бебчета много сила и късмет.Дано намерят кураж тя и нейните близки  да бъдат оптимисти до края.Преди доста години бебето на наша роднина се роди 900гр. и лекарите я посъветваха да се откаже от него.Жената не се предаде,бори се до край и в момента това бебе е голям мъж с една глава над мен. smile3521

# 109
Мони, всички се молим за близначетата  Praynig

Може да взема физиологичното стъклено шише на Чико, малко са тежички наистина, но ще внимаваме.

П.С. И аз се записах за отворените врати във Варна на 30-ти, но незнам точно къде трябва да ходя. Надявам се дотогава да се уговорим за среща малко преди 15:30ч.

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 10:34 от Fantasia

# 110
Мони, стискам палци всичко да е наред и твоята приятелка да си гушка две здрави бебета  Peace

# 111
Мони, стискам палци за бебчетата и за приятелката ти! Едно от майските майчета (Ели) също е в болница, вероятно за преждевременно раждане, да стискаме палци и за нея!  Praynig

Малко ни остана момичета, направо не усетих как мина времето! Дано да сме спокойни и да не се шашкаме (особено "първескините"), че често се улавям напоследък с едни мисли ...

# 112
  • Germany
Много ви благодаря момичета! Искрено се надявам молбите ни да помогнат на малките човечета!

# 113
  • София
Добро утро и от мен!

Moni, дано да имат достатъчно сила, за да оцелеят малките душички  baby_neutral

# 114
Мони, стискам палци за малките човечета, дано намерят сили да се преборят за да радват родителите си!! Praynig Praynig Praynig

# 115
Мони , стискам палци за малките душички да са добре и бързо да ги изпишат за да се гушкат с мама и тати.

# 116
Moni  - дано Господ да е с бебчетата и майката и да не позволява на едно толкова чакано, желано и преди всичко прекрасно събитие да му се случи нещо.Искренно се моля  Praynig Praynig Praynig и вярвам, че всичко ще е наред.Да пишеш после за да кажеш хубавите новини.
Мами и аз съм малко притеснена.Моя мъж за първи път отива командировка /нали нямаме все пари,та гледа да изкара нещо/ и днес ще пътува от Варна-Бургас-Ст.Загора-Пловдив и утре обратно.Винаги като е на път и се притеснявам.Дори да е перфектен шофьор,знае ли се другите отсреща какви са.Направо главата ще ми се пръсне от притеснение. Praynig се всичко да е наред,че на всичкото отгоре е и сам и то кара камион.
За вестителка и аз се спрях на Гъди и Франчи.Все си мисля,че ще родя май месец и че няма да дочакам 5 юни.Той и докито се майтапи и вика ,че за 1 юни ще имаме изненадка сигурно.
Мона - Балона обаче още не се е появявала - дано при нея всичко е наред и да и се е счупил просто компа или да няма нет.
Ayas също не е влизала.Дано да не е вече сърдита и обидена и да влезе,че ми липсват постовете й. Hug
Лек ден сладки мами. bouquet

# 117
Мони, малките сладурчета имат и моята подкрепа  Praynig

Който е изтрил снощното ми албумче, да си признава веднага  #2gunfire   Сега трябва да се поразровя малко, за да намеря някакви снимка, която да кача. Иначе ще ме чакате чак до довечера  Crazy

Петя, май родилите със секцио също ги качват вече на 12-я етаж и бебетата са още от началото при тях. Ако родилката иска бебето да не стои при нея, решението й се уважава. Когато се запълни цялото отделение, тогава свалят родилки и на 7-я етаж, но с опция после да ги качат пак горе, ако се е освободила стая  Peace

На мен днес ми е последният работен ден, нямате идея колко се радвам. Само че цял ден имам супер досадни задачки - от рода да уведомявам този и онзи, че се оттеглям временно, кой ще ме замества, да оставям разни контакти, ужас направо  ooooh!

Абе от компа в работата нещо не ми се получава качването на снимки от едно време, ще се пробвам пак, ако не стане, довечера  Naughty

Урааа, успях от чужд компютър  Party

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 10:32 от Gydelichkova

# 118
Мони, и аз се присъединявам към останалите и стискам палци за мъниците!
Eee, много съм доволна! Ей сега се обадих за изследванията и ми казаха, че са перфектни! Хемоглобин 114, захар 5! Урина - ОК! Чак от радост ми потекаха сълзички! Нали съм вегетарианка и все имах притеснения, а се оказа, че всичко е много добре!

# 119
  • Пловдив
Мони и аз се моля и надявам бебетата да имат сили и да се преборят и мама и тати да си ги гушкат.
rosicp не се притеснявай толкова много, мисли положително. Всичко ще е наред.
Ayas сигурно ни е много сърдита. Някой няма ли и телефона да я помоли да се върне пак сред нас? Като гледам липсва на всички. Аз макар и от скоро сред вас, но четейки ви редовно от много време на мен също ми липсват нейните полезни постове.
Момичета днес ще ходя на отворените врати в болницата която съм решила да раждам и много се вълнувам още от сега.

Общи условия

Активация на акаунт