Юнски бебета! Тема №50

• 11 347
  • 280
  •   1
Отговори
# 120
П.С. И аз се записах за отворените врати във Варна на 30-ти, но незнам точно къде трябва да ходя. Надявам се дотогава да се уговорим за среща малко преди 15:30ч.

На мен ми казаха в старата сграда, предполагам където се помещава родилното отделение, на третия етаж. Може да се чакаме пред сградата евентуално. В дворчето отпред е относително приятно. И пейки има доколкото си спомням.

И аз стискам палци за бебчетата  Praynig

# 121
Момичета изчезвам на лекар.
Стискайте палци.

# 122
Мони, аз се присъединявам с молитвите си за близнаците! Лекарите се презастраховат с подобни изказвания, но знаем, че стават чудеса и че бебчетата могат да оцелеят в 7-мия месец!  Praynig Praynig Praynig

# 123
Мони , стискам палци за малките душички! Praynig Praynig Praynig
Вчера прекалих с домакинската работа и се започнаха пак едни пристягания и болки вдясно, едва успях да взема малката от ДГ. Днес ще гледам повече да почивам, вече и аз започнах да се страхувам от преждевременно раждане, моля се всички успешно да прескочим 32-та седмица, че нали била най-критична. Praynig Praynig Praynig
Няма да се записвам за отворените врати във Варна, не ми се ходи предварително, момичета да разкажете какви са новостите. Преди леглата бяха ужасни, като легнеш потъваш до долу, едва успявах да стана, че и бебчетата ги мързеше да донасят. А някой знае ли в Окр.б-ца след коя седмица приемат? Никак не ми се ще да ходя в АГ, дано не тръгне бебка по-рано. Stop
Fantazia аз пак си взех физиологичното стъклено шише на Чико, неудобството ми беше, че след стерилизация трябва повече да се внимава да не се изгориш и е малко тежичко. Преди не се знаеше за бисфенола и после бях минала на пластмасови, но сега смятам само стъклени да ползвам.

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 11:41 от vanny_76

# 124
И аз казах една молитва за малките сладурчета. Дано се преборят!

Писах едно съобщение на Айяс, дано да и е минало и да се върне.

# 125
  • Плевен
И аз ще стискам палци за балките бебчета, дано да оцелеят и станат големи хора  Praynig Praynig Praynig Както и за майската мама, която е в болница за преждевременно раждане. Дано всичко свърши добре.

vanny_76, когато почустваш тежест, болка или контракции трябва веднага да легнеш, а не да се претоварваш. Момичета, пазете се повече, сега бебчетата стават все по-големи и е доста опасно като се появят болки или контракции, трябва да си пием лекарствата и да се пазим повече. Лекарката каза да се наслаждаваме на периода, в който сме бременни, защото през целия ни живот тогава най-ни глезят и ни съчувстват хората. Да се възползваме от положението си поне в оставащите последни седмици.  Peace

Някой ходи ли на училището на 9 месеца? На представянето на Гербер дават ли някакви подаръци?

И аз още вчера писах на Айяс но още нямам отговор.

# 126
Мони и аз се присъединявам към другите  Praynig с повече оптимизъм и всичко ще се оправи
The1 браво за изследванията и успех на изпита
на мен следващия ми е в петък а на днешния май доста се изложих и обърках едната тема но каквото такова аз чаках час и половина да почне изпита корема ме болеше от свиването в колата да се надявам в петък да се представя по-добре
Аяс и на мен ми липсва  Hug
И дано всичко е наред и с всички останали мами които не са писали отдавна  Praynig
Франческа еми хайде третия път близначета  Heart Eyes

# 127
  • Germany
Момичета не си спомням дали сте обсъждали какви шишета ще вземете. Ние предният път бяхме с Чико но сега се чудя заради вредният Бисфенол.. Колебаем се между стъклени на Nuk и bfree. В Премаман ни показаха и едно много готино шише на Nuby, което е цялото от силикон и ми се струва доста удобно, но не съм чела отзиви за него до сега.
Исках и да питам - откъде да купя тензухени пелени? Предният път мама ги купи и сега не знам къде да търся.
Още веднъж благодаря за молитвите ви! Дано успея да се включа с хубави новини тези дни. За сега са им казали, че 1вите 48 часа са най важни.

# 128
  • София
Здравейте и от мен  Hug
Мони, дано да донесеш хубави новини за бебоците тези дни  Praynig
vanny_76, защо 32-ра седмица да е най-критична?
Франческа успех на лекаря  Peace

# 129
Сега се прибирам от прегледа. Най-голямата ми радост е, че бебето е с главата на долу  newsm44 newsm44 newsm44
Расте със средно седмица и нещо напред, има нормален сърдечен ритъм, който варира около 160, за пореден път се потвърди, че ще е момиче е.... И май това.
А и купих едно стъклено шише на Нук. Този път залагам на стъклените шишета, никаква пластмаса, че на такива неща се начетох  ooooh!

# 130
Момичета не си спомням дали сте обсъждали какви шишета ще вземете. Ние предният път бяхме с Чико но сега се чудя заради вредният Бисфенол.. Колебаем се между стъклени на Nuk и bfree. В Премаман ни показаха и едно много готино шише на Nuby, което е цялото от силикон и ми се струва доста удобно, но не съм чела отзиви за него до сега.
Исках и да питам - откъде да купя тензухени пелени? Предният път мама ги купи и сега не знам къде да търся.
Още веднъж благодаря за молитвите ви! Дано успея да се включа с хубави новини тези дни. За сега са им казали, че 1вите 48 часа са най важни.
От многото четене за този Бисфенол А, стигнах до извода, че 1. е вреден само ако шишето се използва дълго време и е износено.  2. при награвяна, т.е. стерилизация 3. отделяното количество от това вещество е прекалено ниска за да успее да повлияе на ендокринната система и 4. това е рекламен трик (война на марките) поведена точно от Bfree срещу др. Браун!
Специално за Чико навсякъде, където четох се пише, че са безвредни! Дали е така един Господ знае. То вече и на научни изследвания да не вярваш, защото е ясно, че резултатите са винаги в полза на този, който ги плаща!
Аз лично купих кривото шише на Чико и едно с широко гърло на др. Браун. Смятам обаче после да минем на стъклени, просто защото от хигиенична гледна точка са по-лесни за поддържане!
За тензухените пелени: във всеки детски магазин ги има. Просто попитай!

Дано съм ти била полезна!

# 131
Geraldine, ами на доста места прочетох, че не е хубаво точно в 32-ра седмица/или между 28-32-ра/ да се ражда бебчето, че тогава започвали някакви преобразования в някои вътр.органи, а през 32-ра започвали да се оформят алвеолите в белите дробчета, та затова. Вече след 34-та седмица били по развити дробчетата, въпреки, че те до последно и в 9-тия мес. продължават да се доразвиват.
Франческа браво на бебка, че се е обърнала! Peace
Ще видя моята как е в петък, имам опасения, че още главичката й е нагоре вдясно. Каката се беше обърнала към края на осмия мес.
Anyto, права си, но за съжаление и в този период май няма много кой да ни глези и съчувства, че и татковците са много заети и вечер са уморени. 

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 12:30 от vanny_76

# 132
Франческа, браво на теб и бебо, че сте добре.

Момичета, моля да подкрепите тази инициатива за запазване на Западен парк  Praynig
http://www.bgpetition.com/podpiska-gara/signed.html

# 133
Франчиии, супер е, че бебка е в станд-бай позиция вече Simple Smile

Май снощи и при мен едното се опита да се обърне, голямо въртене беше цяла нощ, но ме съмнява да успее, много са нагъсто вече. А и аз все им повтарям да не се мъчат, че няма да излизат по естествен път Simple Smile Дано ме разберат Simple Smile

Nadeto, петицията е подписана! Някой трябва да привлече вниманието и на медиите, както когато се опитаха да застрояват Южния парк.

Само да ви кажа, че сте в сигурни ръце с "известяването", защото Франческа, Гъди и моя милост сме все медийни "труженички"  Grinning

Само мил_кузманова не знам къде се подвизава като професия, да казва бързо! Simple Smile

# 134
KaterinkaM , mil_kuzmanova е дизайнер на дрехи, но и 2-та пъти, когато съм я виждала на живо, не съм можела да й взема думата от устата, по-приказлива е и от мен, така че няма какво да се притесняваме за нея в това отношение  Peace  Междудругото, тя щеше да ми изпраща снимка, за да я кача в албума, ама никаква я няма... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт