ОДЗ и ЦДГ В СОФИЯ - кандидатстване 2009/2010

• 86 562
  • 1 504
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Все пак тая система има някаква мисъл пък дори и грешна не ми се мисли ако беше свързала в такова родство синът ми и баща му. Laughing
Що при мен ги свърза... Joy И продължава, въпреки уж оправения сървър.

Сега се оправи.
Благодаря  bouquet

# 511
До ИСОДГ
Благодарим Ви за изключително "представителната" справка, отразяваща възможностите на системата. Може би все пак би трябвало да има и някаква информация за броя транзакции(операции)/сек., свързани с функциите за регистриране, както и някои други по-специфични възможности на вашата система, а не безсмисления обобщен трафик в Bit/s...
Това би ни дало доста по-добра представа с какво ни се налага да работим!

Тази графика отразява доста вярно отношението на максималния капацитет към реалното натоварване, затова я избрахме. Има, разбира се, много други възможни параметри.

# 512
Все пак тая система има някаква мисъл пък дори и грешна не ми се мисли ако беше свързала в такова родство синът ми и баща му. Laughing
Що при мен ги свърза... Joy И продължава, въпреки уж оправения сървър.

Сега се оправи.
Благодаря  bouquet

Ние благодарим и се извиняваме за объркването.

# 513
Хайде стига драми! Не мога да си представя това, не мога да си представя онова  ooooh! .

Системата сега тръгва и да, вие сте и бета тестери, нормално. Преди месец приеха критериите. Какво искате?!?
Цяла година някой да работи, да прави някакви системи и после в последния момент нещата, ако не станат, да е залудо? Вие да е би така да работите, за тоя дето клати гората?

Извиниха ви се 100 пъти, какво искате да клекнат да ги ритнете?

Какво и пречеше на общината да реши по-рано? И родителите и Сирма натискаха и работиха цяла година. А общината не знам какво прави, ама време да приеме по-рано критериите не намери!

Протестирайте пред виновния!

Те майкрофт уиндоус правят за години, после година ви го предлагат безплатно за да го тествате, после плащате си по намсиколко евро и след месец му изкарват сървиз пак зa да си коригират бъговете, вие за месец искате перфектна, идиотоустойчива система ooooh!  ?! Be real, pls!

Повече спокойствие! Който реши да започне следващия Понеделник ще мине през всички стъпки (това звучи като всички кръгове на ада Wink ) за половин час, който реши да започне този Понеделник ще свърши в тази Неделя Wink.

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 20:58 от .Ели.

# 514
  • София
И при мен се получи вече!  bouquet

# 515
                 Благодаря за бързата реакция!Всичко си е на мястото и баща и майка и деца! Laughing Остава само да се попълнят въпросниците /ако мога така да нарека кандидат-детско-градинската кампания и документация/ Laughing
                 Сега си мисля,че ако вървим всеки ден с по една стъпка или междинна май ще се справим по-успешно и няма да има натоварване!Поне от вчера не съм имала проблем с влизането и то с кирилица парола.А и разместването бързо го оправихте!
                 Така,че ЛЕКА НОЩ и давайте утре следващата доза! smile3508

# 516
Имам въпрос:Моето име ли трябва да седи в горния десен ъгъл на началната страница точно до "изход"? newsm78

# 517
Предлагам всички от ИСОДГ, включително и г-н Джонев да ходят да се наспят. УТРОТО Е ПО МЪДРО ОТ ВЕЧЕРТА!

# 518
  • София
И при мен е ОК.
Лека вечер на екипа и утре с нови сили дано успеем и в следващата крачка.

# 519
  • София
Миналата година Системата ви ЗАБИ!
Тази година пък не е готова изобщо.

И не е важно дали сте оправили един сървър или друг. Важното е, че не сте го направили когато трябва.
А именно, предварително.

Е рано е да забива, чакай да тръгне първо Joy

# 520
Защоо при родител се появи името на детето ми?!?!?!

Аз изчезнах и на мое място е синът ми. Laughing

# 521
  • София
Понеже чета последните страници с моя проблем, някой знае ли дали оправянето на тези родсттвени връзки става индивидуално или да очаквам автоматично да ми го оправи системата - за протокола: откакто си въведох моето ЕГН, малката ми дъщеря стана съпруга на баща си, а аз изчезнах...

# 522
Вече се оправи и при мене всичко.

Защоо при родител се появи името на детето ми?!?!?!

Аз изчезнах и на мое място е синът ми. Laughing
Трябва да се е оправило вече.

# 523
Понеже чета последните страници с моя проблем, някой знае ли дали оправянето на тези родсттвени връзки става индивидуално или да очаквам автоматично да ми го оправи системата - за протокола: откакто си въведох моето ЕГН, малката ми дъщеря стана съпруга на баща си, а аз изчезнах...

и при мен е така, писах във формата за обратна връзка и предполагам, че щом не е само при мен явно ще го оправят....нали имаме месец и полвина....????

# 524
  • София
Julie , ето отговора

Защо вместо име на майката се генерира име на детето ?Всичко се обърка?Какъв е този сайт каква е тази система?Взехте ни за маймуни.

Така сте били написали в началната система.
Просто въведете реалните имена сега.
Е и аз ли така съм написала,не е вярно всичко съм си попълнила ок,просто е от вашата система.Вместо имената на майката излизат тези на детето.
Починете повечко.Просто не обвързвайте с време има повече от месец за всичко все ще се справим,аз лично не бързам,но има майки,които се изнервят.

Разбрахме проблема. Просто единият от сървърите не е бил актуализиран правилно.
Сега работи нормално.

Общи условия

Активация на акаунт