Частна детска ясла в София

• 160 666
  • 810
  •   1
Отговори
# 210
Привет на всички,
Моля ви да ми кажете за ясли в Младост ако знаете и цените още по добре.

# 211
Здравейте, може ли някой да ми даде по-подробна информация
за ЧДГ, която се намира в района на Руски паметник. Мисля, че се казва "Пейо Яворов", или пък това е улицата, на която се намира.
Видях я в списъка на първа страница, но няма никакви координати за връзка с градината.
Разчитах на мъжа ми да я намери, но той все забравя, времето минава, а трябва да решим, какво ще правим с малчо.
Благодаря предварително  bouquet

# 212
Вчера бяхме в Слънчице,много ми хареса!Обаче ми казаха от персонала,че тази ясла не е на Овъргаз.Аз бях разбрала,че е на Овъргаз.Иначе знам,че Слънчево Зайче е на Овъргаз,но там има ли ясла? Rolling Eyes
Ако има мами,които са доволни от Слънчице,могат ли да кажат 2-3 думи за тях.Прочетох и предишните странички.
Иначе днес ще отидем до Слънчогледи,за които също четох много положителни отзиви и ще пиша пак.

# 213
  • София
Mi6i76, точно така -  Слънчево Зайче е на Овъргаз /там приeмат деца, навършили 3 години/. Слънчице не е на Овъргаз и приемат и деца в яслена възраст.
Синът ми все още ходи в Слънчице /вече година и половина/, но наесен ще бъде в училище.
Има още една майка от форума с дете в Слънчице, но не знам сега през лятото дали скоро ще прочете поста ти за отзиви. В темата за частните детски градини сме писали за Слънчице.
За Слънчогледи съм чувала много хубави неща.

Последна редакция: ср, 22 юли 2009, 19:50 от Prizma

# 214
Prizma ,благодаря ти много!Звучи добре Grinning Вие доволни ли сте?

# 215
Вчера бяхме в Слънчице,много ми хареса!Обаче ми казаха от персонала,че тази ясла не е на Овъргаз.Аз бях разбрала,че е на Овъргаз.Иначе знам,че Слънчево Зайче е на Овъргаз,но там има ли ясла? Rolling Eyes
Ако има мами,които са доволни от Слънчице,могат ли да кажат 2-3 думи за тях.Прочетох и предишните странички.
Иначе днес ще отидем до Слънчогледи,за които също четох много положителни отзиви и ще пиша пак.

Здравей, долу-горе и аз се интересувам от тези детски градини. Можеш ли да ми разкажеш повече? Ходихте ли до "Слънчогледи"? Мисля, че и ЧДГ "Рай" е в района.

# 216
Здравей!Ходихме до Слънчогледи и сега съм като болна!Няма такова място!Много ни хареса.Децата са поставени в изключителни условия,много слънчево,обучават ги на английски основно,водят ги на басейн,ски,езда или тенис.Таксата обаче е 700 лв/лично аз очаквах по-висока такса да бзде обявена за тези условия/,сключва се договор за 1 година,но се плаща месечно.Обаче няма гаранция,че след 1 г няма да се вдигне,това ти се обяснява в момента/което е добре,защото не ти се спестява истината/,има обратна връзка с родителите-чрез мейл и снимки на детенце от седмицата.Предвиждат видео-връзка/лично аз съм скептично настроена за БГ за подобно нещо/.Работното им вереме обаче е до 18.30,което не ни устройва и почиват от краят на юли до септември.
Има още един малък ,може би незначителен детайл,но маршрутът до там не е от най-блестящите.Така ине разбрах тази дивотия тук-изграждат бази за милиони,но не си оправят и пътищата.Пред нас имаше стадо крави,представи си ,ако бързаш какво би било....иначе в района строят американско селище и според мен е много вероятно то да качи цените на градината/но това е лично мнение/ ,ако нещо има питай ще отговоря с удоволствие!Директора е изключително любезен и ерудиран господин.Вярвай ми,на друго място не сме получили такова внимание!

Последна редакция: чт, 23 юли 2009, 15:24 от Mi6i76

# 217
Здравей!Ходихме до Слънчогледи и сега съм като болна!Няма такова място!Много ни хареса.Децата са поставени в изключителни условия,много слънчево,обучават ги на английски основно,водят ги на басейн,ски,езда или тенис.Таксата обаче е 700 лв/лично аз очаквах по-висока такса да бзде обявена за тези условия/,сключва се договор за 1 година,но се плаща месечно.Обаче няма гаранция,че след 1 г няма да се вдигне,това ти се обяснява в момента/което е добре,защото не ти се спестява истината/,има обратна връзка с родителите-чрез мейл и снимки на детенце от седмицата.Предвиждат видео-връзка/лично аз съм скептично настроена за БГ за подобно нещо/.Работното им вереме обаче е до 18.30,което не ни устройва и почиват от краят на юли до септември.
Има още един малък ,може би незначителен детайл,но маршрутът до там не е от най-блестящите.Така ине разбрах тази дивотия тук-изграждат бази за милиони,но не си оправят и пътищата.Пред нас имаше стадо крави,представи си ,ако бързаш какво би било....иначе в района строят американско селище и според мен е много вероятно то да качи цените на градината/но това е лично мнение/ ,ако нещо има питай ще отговоря с удоволствие!Директора е изключително любезен и ерудиран господин.Вярвай ми,на друго място не сме получили такова внимание!

Много благодаря!   bouquet Всичко, което се сетиш, ще ми е интересно.

Mi6i76, а как се преподава англ. в градините, които си ходила? По какви програми? Какво е нивото, ако може така да се каже Simple Smile? И въобще как са като обучение, според теб?
Видях, че и IvaBo пише, че в "При баба". Много ме зарадва тази комбинация. Но и затам да питам - все пак от какви учители се преподават тези езици? Доста се притеснявам да не е от неподготвени хора. Имах такава случка в една ЧДГ, където 1 баба твърдеше, че преподава англ. и италиански - щях да падна от "англ." й. Отгоре на всичко учебниците й бяха на чешки. А, да, и пиано преподаваше на детска йоника!

# 218
А имате ли отзиви от ЧДГ "Съни"?
Не намерих много информация в сайта и по форумите, но ми я препоръчаха и мие интересно.
Благодаря предварително.

# 219
Петя ха!интересно!
значи,както директора се изрази те са с отворени врати и можеш по всяко време да присъстваш на момент от ежедневието,с предварителна угоровка предполагам. Имат и видео обучение,мултимедия,приспиват дечицата с лека музика,постоянно имало човек в помещението за сън.Иначе честно казано в момента на посещението ни езиковото обучение не беше приоритет и не зададох много въпроси в тази посока,но видях,че имат доста учебници за по/големите деца на Лонгман.Можеш да ги попиташ по мейл,казаха,че постоянно има човек,който отговаря.Зъа големите деца е супер!Но идея нямам дали инвестиция от 700 лв си заслужава за 2 г.дете примерно....,защото това са близо 8000 лв на година...

Последна редакция: пт, 24 юли 2009, 08:24 от Mi6i76

# 220
Mi6i76, благодаря!   bouquet  Звучи страхотно!  Grinning
Извинявай, че пак ще питам - а другите градини като обучение как са? За мен е много важно обучението, щом човек се насочва към частна градина. Но наистина си права и за сумите при хубавите градини. Confused

# 221
И аз бих искала информация за частни ясли в район Лозенец.
Освен Палечка...

Защо не искаш в Палечка?

# 222
Здравейте,

аз записах моя син в Мериленд и за момента съм много доволна. Най-важното е, че ходи с желание, яде и спи без проблеми. Бързо се адаптира и не плаче. Дано да продължава все така.  Praynig

Пиша ви сега, защото тази сутрин открих в пощенската си кутия една рекламна брошура на детска градина "Палави крачета" - пише, че отваря през септември, ще е за деца от 2 до 6 години и е в Бояна. Да не помислите, че рекламирам нещо. Просто споделям, може да е полезно за някого  Peace

Не е даден сайт. Има само адрес и телефон. Ако някой го интересува, ще му ги напиша.

# 223
  • София
Ферди, много се радвам за вас Hug, не знам дали си спомняш, но по същото време и аз се колебаех дали да давам Анна в Мериленд, в крайна сметка реших да остане вкъщи с бавачка още малко.

Явно е добра Мериленд, щом на сина ти му харесва. Между другото, запълниха ли вече бройката на 10 деца, има ли още свободни места?

Ще ми пратиш ли телефон и адрес на тази нова детска градина на ЛС.

Благодаря!  bouquet

# 224
Здравейте,
за първи път пиша тук и ме извинете, ако нещо не съм направила по правилата Simple Smile
Моля ви да ми препоръчате ясла - частна или държавна, в ж.к. Изток.
Предварително ви благодаря

Общи условия

Активация на акаунт