Частна детска ясла в София

• 160 431
  • 810
  •   1
Отговори
# 750
  • В Европа!!!
здравейте, знаете ли дали има частна ясла която да приема деца от 1 годинка и да е около 300 лева?
Ами има една такава ясла-Фъстъчко-която се намира в Стрелбище и цената за ден е 21лв.,за седмица 105лв. а за месец 315лв.Намира се в един блок и е пригоден апартамент за яслата но е просторно и приятно,децата са малка група и се гледат от 2-3 жени.Аз ходих само за оглед и ми хареса че при хубаво време се разхождат в парка.По принцип доколкото разбрах това е не лицензирана ясла и се пазят явно от проверки защото не отварят вратата-наложи ми се два пъти да ходя докато ми отворят.Но от събрани мнения от други мами са доволни.Аз смятам да пробвам с малкия след като си направя изследванията.

# 751
  • в града на вечния купон
Копнеж, синът ми ходеше в 506 хлапета и аз бях много доволна, надали са се променили много нещата, защото яслата е за малко деца, собственичката е професионалист, е и от малкото места, които имат разрешително от МЗ.
Не избрах яслата заради цената, а заради хората в нея и най-вече собственичката, която ми вдъхна доверие и сигурност. Препоръчвала съм я и друг път във форума   bouquet
някой да знае актуална цена за 506хлапета?

# 752
Момичета, извинете ме за въпроса, който не е много по темата цени, битови условия и храна в частните ясли, но ще съм много благодарна ако някой ми отговори.
Моето дете ходи в частна ясла, просто защото фирмата на мъжа ми поема част от разходите. Втази връзка не съм я избирала тъй като цената беше определяща за нас, а сградата, храната и отношението изглеждаха ОК. Но с времето установих, че там се прилагат определени методи за възпитание, които не ми допадат много - като например да се настоява децата да правят определено нещо - да речем има час по музика и всички деца трябва да седнат и да слушат. Не е приемливо ако някое не иска и си е намерило друга игра, да продължи да играе. Моето мнение е, че това е крайно и не ми харесва (особено за тази възраст), но така или иначе е факт и правило в яслата.
Някой би ли споделил наблюдения как е във вашата частна ясла?

# 753
аз го намирам за нормално. Но! добрите преподаватели карат децата да правят едно и също с правилен подход, увличат ги.

# 754
  • София
При нас - но е градина, не ясла, не е така, напротив - изключително много се уважава правото на детето да се концентрира в определена работа с материал и не се прекъсва, докато не приключи. Имат занимания по народни танци 2 пъти седмично - участват само тези, които имат желание да се включат, т.е. - 2/3 от децата се включват, но винаги има няколко блуждаещи елемента, които се занимават с нещо друго или просто наблюдават танците, без да участват. Няма нищо добро в прекъсването на заниманието на детето.

# 755
Olive, а коя е вашата градина?
Както вече съм написала, ситуацията не ми е много приятна, но засега е такава. Все пак мисля за алтернативи и това, което пишеш ми звучи по-добре.

# 756
  • София
Камелини Монтесори, но е хубаво да прецениш дали метода Монтесори ти допада, защото е доста различно от конвенционалните ДГ.

# 757
Благодаря, чувала съм за тях, но не съм се интересувала подробно. Ще разгледам каква информация има.

# 758
Бихте ли ми споделили мнение за частна детска ясла Палечка, Лозенец? Предварително благодаря!

# 759
  • София
Бихте ли ми споделили мнение за частна детска ясла Палечка, Лозенец? Предварително благодаря!

Този клон на Палечка вече не съществува  Peace

# 760
  • София
Привет и от мен!
Моля ако някой има инфо за частни детски ясли, които приемат дечица от 1г. в района на Хаджи Димитър, СУха река, Левски В, Оборище, Подуене.
Условия, впечатления, цени всичко, което имате като полезно инфо бих приела с удоволствие  Mr. Green

# 761
Привет и от мен!
Моля ако някой има инфо за частни детски ясли, които приемат дечица от 1г. в района на Хаджи Димитър, СУха река, Левски В, Оборище, Подуене.
Условия, впечатления, цени всичко, което имате като полезно инфо бих приела с удоволствие  Mr. Green

Тази тема, а и предишната (към която има линк на първа страница в тази), са пълни именно с впечатления и коментари. Ще трябва да ги прегледаш. Аз не знам друга ясла, която да отговаря на търсенето ти, освен "Доверие" в Редута.
За нея е изписано много и е винаги актуална за обсъждане тук. Върни се назад в темата, всичко за "Доверие" е обсъждано. Ще намериш и постове на майки, които пишат тук и чиито деца са там и можеш директно да ги разпиташ.

# 762

Този клон на Палечка вече не съществува  Peace
не съществува клона до кемпински, другият, който също е в лозенец си го има. за тази детска градина мога да кажа само хубави неща! Peace

# 763
Привет и от мен!

Космос кидс зад театър София. Тъкмо са пуснали и реклама във форума.

# 764
  • София
И аз само за доверия срещнах инфо, затова си позволих да попитам тук за някои други в района.
Благодаря ви момичета, ще поразгледам още.  bouquet
Космос Кидс звучи наистина чудесно, но ми идва малко скъпичка-800лв без храна  Rolling Eyes.
Верно заслужава си, защото детето ще получи език, който  в последствие трябва да продължава да се развива, но е една стабилна основа.Проблемът е, че не мога да си го позволя.

Последна редакция: ср, 22 сеп 2010, 20:26 от ellica11

Общи условия

Активация на акаунт