Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде усещате бебетата по време на бременност?
Какво представлява епидуралната анестезия?
Какви са индивидуалните преживявания при раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде усещате бебетата по време на бременност?
-
Какво представлява епидуралната анестезия?
-
Какви са индивидуалните преживявания при раждането?
Индивидуалните преживявания при раждане варират за всяка жена. Например, някои майки не изпитват силни болки от употребата на окситоцин, докато други ги описват като „адски“. Важно е да запомните, че всеки човек е уникален и има свои собствени усещания за болка, така че чуждият опит не винаги е полезен.
-
Какви са препоръките за кърмене и избор на шише за бебето?
-
Какви са ползите от кърменето и какви фактори могат да повлияят на него индивидуално?
!

.Всичко е наред,бебка е станала около 1кг-1,100 даже докато си ме гледаше на 2Д и ми казва "Искаш ли да погледнем малко на 3Д?" е как да не искам той шегува ли се нещо
.Каза че колкото повече разходки толкова по-добре.А да засега беба е застанала седалищно и ако до 30 г.с. не се обърне после шанса намалява значително,нямало място.

малката от 7.30 се буди и почва да крещи от другата стая "Мамо..." или "Тати..." ама вика, колкото й стига гласа.
Абе,важното е всичко да свърши добре.
И почвам да се чувствам като тези жени,които не дават на мъжете си нищо..и почвам да си представям как като родя бебчо,ще си седя сама вкъщи..той все повече ще почва да отсъства....и като почне една река да тече от очите ми-ужас.. После естествено той ми се извинява,ама кел файда..аз вече като съм поплакала едно хубаво и целият ми ден си остава тъжен..а той забравя всичко,което е казал.Направо не мога да го понасям сутрин,като някоя разсърдена бабичка е. 
Те пък едни проблеми.. 

Кой е виновен, че е нервен заради цигарите?И моя е такъв понякога, затова ходя и му купувам цигари та да ми е мирна главата 

и кога е нормално да се появи, защото се притеснявам, че няма да имам кърма...