По паркове и по градинки се събират НОЕМВРИйските дружинки

• 11 357
  • 300
  •   1
Отговори
# 15
Пускам две клипчета на Ивчето,има и коментар зад кадър,ама нямаше как Mr. Green говорихме си с една майка Mr. Green
http://www.youtube.com/watch?v=44EFCuf2voM
http://www.youtube.com/watch?v=Kw3KCbeJc9Q

# 16
Сладурче, много ти е хубава Ивата, както ти и казваш  Heart Eyes Тази първата майка зад кадър не съм я виждала, ама не ми хареса нещо как говори на нашето Ивче Crossing Arms Whistling

Деска днес ми се губи  Thinking

Утре ще пиша повече, че днес ме сцепи главата от киснене пред компа  ooooh! Разминани се и днес разходката. Отвратителен вятър задуха  Crossing Arms

Креми, на мен идеята ми допада и сега ще се изтипосам с двете си имена  Whistling Па като стана дума за две имена - открих те във Фейсбука  Mr. Green Днес се регистрирах и се чудих на кого знам двете имена , та така... Crazy

# 17
Ауу Роси зад кадър е моят глас Sick

# 18
Бе, твоят глас го знам, бе  Joy Една имаше дето я караше да вземе червеното кубче - мудна такава  Mr. Green

Мами бе, направо не се побирам в кожата си - 97лв ток за месец, в който сме прекарвали вкъщи само нощния си сън  Close И то дневната ни е 2 пъти повече от нощната, направо  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Залягайте , че както сме се разстреляли с Цецето   Mr. Green

# 19
Роси това е майка ми Mr. Green А вие може само вечерта да сте се прибирали,но пералня,бойлери ползвали ли сте?

# 20
Аз да се явя на отчет - ние пак я закъсахме!
От миналата седмица Мариян поддържа температура, но не висока. В неделя Т стигна до 39. Доки в спешния център каза че ще го съсипем това дете ако в понеделник го пуснем отново  Confused Аз го заведох въпреки всичко, защото исках да чуя мнението и на нашето педи пък и в понеделник сутринта не беше толкова зле положението. Снощи обаче след прегледа доки каза, че наистина е по-добре да го изолираме малко за да се закрепи, иначе не е страшно само е леко хремав, за щастие гърдите и гърлото му са чисти за сега  Peace. Явно и в яслата не е толкова розово положението, защото снощи като го прибирах поне 3 деца кашляха точно по същия начин по който и Мариян.
В резултат сега Мариян е при баба си и дядо си в Ямбол до края на седмицата, а ние младоженци  Mr. Green
Много кофти време и ние си прехвърляме в къщи по между си явно вирусчета, защото днес сутринта ме болеше цялото тяло  Confused

!!!Предлагам БЕЗПЛАТНО купони за детска кухня до края на седмицата!!! Доставям БЕЗПЛАТНО за районът на Младост!!!

За протеста : ще се погрижа да имам свободно време за да присъствам!

Юле, извини ме че съм толкова отнесена и не зацепих че Иво е рожденник в петък въпреки че се видяхме в четвъртък   Blush Да ти е живо и здраво детенцето!

Канела, честит ви нов дом!

Креми и за теб много се радвам  Hug Hug Hug ... не разбрах само има ли трета мама или не съм разбрала пак  Blush

# 21
Роси това е майка ми Mr. Green А вие може само вечерта да сте се прибирали,но пералня,бойлери ползвали ли сте?

Sick  Embarassed Ауу, извинявам се, Сладурче   bouquet  Blush Направо не знам какво да кажа, ама ми се стори, че е от онези майки :"Моето може да прави това, а твоето може ли?"  Брех да му се не види, знаех си, че е по-добре да замълча  ooooh! ooooh! ooooh!

Ами ползваме си пералнята и бойлера, ама на нощна, а киловатите на днвената са 2 пъти повече от тези на нощната  Confused

# 22
Роси не се притеснявай,тя майка ми като цяло не е в час за съжаление на каква възраст какво се прави,а и вижда Ивчето за по малко и така..Виж свеки знае всичко,даже какви думи казва Ивчето,всеки жест какво значи,ама нали се гледат двете,щеше ми се да е братното,но уви Sad А вие не може ли да направите проверка от кога точно ви почва нощната,защото при нас в един период се оказа,че нощната ни енергия е от 14.30 до 22.30 #Crazy,сега е коригирана.

# 23
Здравейте Grinning
Сколасах най сетне да пиша днес.
Първо да кажа и аз Честито жилище Ванилия!С много любов и разбирателство да го пълните! Hug  bouquet

Сладурче
много е сладко Ивчето,толкова нежничкоооо Heart Eyes
Роси,да ти кажа при нас лятото имаше някаква бомбастична фактура за ток - 300 и незнам си колко Shocked Бяхме меко казано шокирани.И като си погледнахме данните на електромера имаше надписни над 250 киловата.Веднага се занесохме в местната приемна на ЧЕЗ,една молбичка и всичко се оправи.Платихме си по 50лв следващите месеци.Абе тия са отврати.Разправяйте се,щом мислиш че не е нормално това.

Кате(Мимоза),дано Марианчо се стабилизира при баба и дядо Praynig,много изпати милия.Искам да те питам,тези обувки само онлайн ли се поръчват или има магазин в който да отидеш,мериш и т.н.? Embarassed

Дианче,ама и на теб колко ти е напечено.Да се оправят двамата сладурковци Hug

Верно адашката се губи днес newsm78

Цеце,дано одисеята с асансьора да свърши,па било то и с ключ.Купчинки викаш си прави Василчето от вата,ми дай и да плете като си няма работа Joy Душица тя Heart Eyes

Християнка цяла вечер ми сочи "ната"(луната) и се радва навън.Много е наблюдателна,нищо не и убягва.5 дни някъде не беше пила мляко и днес си го поиска,направих и естествено изпи го и заспа Thinking

Хайде да погледам малко тв.Лека вечер на всички Hug

# 24
  • някъде там
милички бихте ли си казали мнението за черен цвят на количката, харесала съм си една на супер прилична цена, но е черна и немога да реша  newsm78 голям проблем си вкарах  Mr. Green

отивам да наваксвам с четенето, че то срамота нова тема имаме Дес   bouquet, а мен никва ме няма в редиците  ooooh!

# 25
  • София
 Tired Приспахме се най-накрая. Имаме два- три излезнали и полу излезнали зъба и явно много я боли. Принудих се да и дам Панадол одеве. Три часа нон стоп рева и се тръшка. Личицето и се поду и направо и се затвориха очичките. А от месеци сме на хомеопатични за зъбките, явно точно в момента на пробиването нищо не помага. Едното зъбче е толкова огромно, че от двете страни е избило , а посредата има месце - и мен така да ме боли сиг и аз ще орева света  Sad . Да се надяваме че ще избият по скоро  Praynig.

Кате, що така го закършихте с Мариянчо? Пусти ясли всеки се оплаква, ама като няма как...Бързо възтановяване  Hug .

# 26
Рени, ако ми харесва на вид - бих я взела. Аз винаги съм имала нестандартен цвят на количките, с изключение на летните. Но на Иво основната количка беше патешкожълто с пастелнозелено, а на Дани - яркочервена. Исках да се забелязват отдалече. Успях.

Не знам защо съм толкова уморена, всяка вечер се чувствам като пребита  Thinking

Кате, не се притеснявай де.

Сладурка, нашата снаха е най-хубава  Mr. Green Много хубава маргаритка има на косичката, еххх, как исках момиченце да му връзвам джувки и да му обличам роклички...

# 27
Кате(тг) защо толкова висока Т? От кашлица? Оф,направо не ви мисля,дано Марианчо се оправи при баба си Praynig
Юлче ми така си е-наШто гардже най-хубаво Blush Flutter То пък на мен хич не ми идва отвътре да правя прически(тя и не дава де) и да я контя с рокли,панталони иначе има де Mr. Green
Рени и аз бих се зачудила,иначе ми харесват черни колички,виж на Куини има доста модели в черно Thinking

заявих на свеки,че оставям Ивчето тая вечер у тях,не и хареса идеята,но ако ще Crossing Arms Само,че аз вместо да уча вися тука и мисълта ми се рее..

# 28
Да живеят пясъчниците! Mr. Green

Поизчетох ви, но драсвам 2 реда и ще ви коментирам насън. Mr. Green Леле, понякога лежа и заспивайки си съчинявам постинги, отговарям ви, и си викам - ех, че хубаво го измислих, дано до утре не го забравя... Laughing Както се досещате - винаги го забравям. Grinning

Деня мина много динамично. Навън Симона просто не се спря. Едно комшийско наборче направи голяяяяямата грешка да й вземе Нене, Нене! НЕНЕ!! Laughing от ръцете (любимото плюшено коте) в резлутат на което си навлече Симонения рев и ненавист. После Нене беше навсякъде с нас. Tired Иначе си седи в количката и наблюдава. Laughing После малко чистих, сега измих банята и себе си, обаче нямам сили да си изскубя веждите и утре до обед ще ходя космата. Mr. Green Със Симона не мога да върша тая дейност, защото взема пинсетата и иска тя да ми скубе веждите. ooooh! Достатъчно ми е, че ме реше и иска да ме черви.

Помня само да пожелая на Веси да оправят веднъж за винаги очетата на красавицата, да пожелая на Марианския бързо оздравяване, на Сашко утре да е щастлив в яслата и да не плачка и дано на Нинката й избият зъбленцата и да е спокойничка. Hug Вчера на разходката Симона се разрева на 2 пъти, ей така от нищото и днес видях, че долния кътник е пробил целия, даже има сякаш кръвчица върху него. Simple Smile

Ренка, честно черните колички не ми харесват. Особено за малко бебче, легнало в черна количка. Shocked Но за лятна може би по-бих приела. И все пак, ако си струва - вземай. Peace

Целувам ви! Hug

# 29
  • някъде там
мерси мамита за мненията  Hug

Дитта и аз съм като теб докато се унасям често си мисля какво ще ви драсна, но на сутринта всичко е забравено Wink

Общи условия

Активация на акаунт