http://www.youtube.com/watch?v=44EFCuf2voM
http://www.youtube.com/watch?v=Kw3KCbeJc9Q
Тази първата майка зад кадър не съм я виждала, ама не ми хареса нещо как говори на нашето Ивче

Разминани се и днес разходката. Отвратителен вятър задуха 
Па като стана дума за две имена - открих те във Фейсбука
Една имаше дето я караше да вземе червеното кубче - мудна такава
И то дневната ни е 2 пъти повече от нощната, направо
Залягайте , че както сме се разстреляли с Цецето
. Явно и в яслата не е толкова розово положението, защото снощи като го прибирах поне 3 деца кашляха точно по същия начин по който и Мариян.
Да ти е живо и здраво детенцето!
... не разбрах само има ли трета мама или не съм разбрала пак
Направо не знам какво да кажа, ама ми се стори, че е от онези майки :"Моето може да прави това, а твоето може ли?" Брех да му се не види, знаех си, че е по-добре да замълча
А вие не може ли да направите проверка от кога точно ви почва нощната,защото при нас в един период се оказа,че нощната ни енергия е от 14.30 до 22.30
,сега е коригирана. 

,много изпати милия.Искам да те питам,тези обувки само онлайн ли се поръчват или има магазин в който да отидеш,мериш и т.н.? 

Душица тя 

Приспахме се най-накрая. Имаме два- три излезнали и полу излезнали зъба и явно много я боли. Принудих се да и дам Панадол одеве. Три часа нон стоп рева и се тръшка. Личицето и се поду и направо и се затвориха очичките. А от месеци сме на хомеопатични за зъбките, явно точно в момента на пробиването нищо не помага. Едното зъбче е толкова огромно, че от двете страни е избило , а посредата има месце - и мен така да ме боли сиг и аз ще орева света
. Да се надяваме че ще избият по скоро
.
.

То пък на мен хич не ми идва отвътре да правя прически(тя и не дава де) и да я контя с рокли,панталони иначе има де 
Само,че аз вместо да уча вися тука и мисълта ми се рее.. 
Иначе си седи в количката и наблюдава.
Достатъчно ми е, че ме реше и иска да ме черви.
Вчера на разходката Симона се разрева на 2 пъти, ей така от нищото и днес видях, че долния кътник е пробил целия, даже има сякаш кръвчица върху него.