Отговори
# 180
здравейте момичета!
 след поредното пиене на антибиотик сериозно съм решила да водя малкия на хомеопат.
съответно търся мнения и впечатления. по-интересно ми е да чуя мнения за други хомеопати освен Хаджиев.
хубав ден и приятни разходки

ПП: за цирка билетите за по 16 и 18 лв зависи в коя зона ще са местата. за деца под 3 год е безплатно, а за тези от 3-6 има намаления (10лв) в събота и неделя представленията са по рано

# 181
Сиска,къде зачезна бре,аз мислех че си родила и се скатаваш Hug

# 182
  • Велико Търново
Сиска,къде зачезна бре,аз мислех че си родила и се скатаваш Hug

Марианче,мълчи CrazyТук съм и не искам да раждам преди 18-19 май Mr. GreenЩе ти пиша за другата седмица да подстрижеш Георги.

Да ви кажа то никой не ме пита де Crazyцирка беше под всякаква критика.Животните бяха 20 минути.

# 183
  • пяната на дните

Да ви кажа то никой не ме пита де Crazyцирка беше под всякаква критика.Животните бяха 20 минути.

Мда, не си струва парите. И животните бяха упоени, вадеха ги от едни сандъци, показваха ги (полузаспали) и си ги натъпкваха обратно на тъмно.

# 184
Хей здравейте  Hug
днес си направихме сбирка в парка а мъниците Валери, Преславка и Кари бяха страхотни, е не се размина и без рев, но няма как Laughing

# 185
добра вечер момичета,

искам на бързо да се запиша, защото отивам да лягам....  Tired

много ми липсвате  Hug но все още не смея на работа да използвам нета за лични удоволствия. засега всичко е наред - както на работа, така и вкъщи. Свеки се справя (пу-пу) много добре с гледането на малкия, но аз не съм и се съмнявала....
някак все още не мога да вляза в ритъм, не мога да се отпусна на работа, а вечер - не ми стига времето да се нарадвам на малкия...  Sad   виждам го сутрин за 10 мин като стане и вечер за час и половина.... много ми е кофти... Но...и това ще мине

радвам се, че вие сте добре! следя ви, въпреки че не пиша всеки ден....

лека нощ

# 186
  • някъде там
момичета имам едни Ла Редутски балеринки 36 номер за продаване ето тези са http://www.laredoute.fr/vente-ballerines.aspx?productid=32414499 … &numberpage=4
ако някои има интерес пишете  Hug

# 187

Хайде Добро утро  Hug

Пожелавам ви хубав почивен ден , въпреки че времето ще е кофти
и за да започне денят ви хубаво - ето една обилна закуска с топло кафенце :

# 188
  • велико търново
Момичета да се отчета ходихме с Теди на преглед и снимка,всичко е наред за сега .ще пие антибиотик .дано се размине без усложнения.
Но за всеки случаи ,ще я заведа в понеделник на детски ,педиатър.Малко не иска да си пие сиропите и реве,ама няма как.

# 189
здравейте!
до днес вкъщи имахме гости-нашите приятели от Белоградчик с тяхното хлапе и майка ми.беше много щуро,понеже апартаментчето ни е малко,но щом сърцето е голямо Heart Eyesпадна веселба,особено с двете дечица Hugсега направо се чувствам самотна Confused
и малко съм притеснена за вечно хъркащия нос на Лили-вече 1 месец хърка нощно време само,а през дення си е супер.опитахме с едни капки-цял месец ги пи детето и ефект няма ooooh!ще вадим тежката артилерия-намерих и специалист в Пловдив и още в понеделник ще и запиша час за работните дни след 6-ти.за тукашни лекари изобщо няма да питам Stop
Лелчето,за хомеопат не знам какво да ти кажа-аз ползвам братовчедка ми,която е мед.представител на Хийл Mr. Greenзнам,че в поликлиниката има една лейди,която се е писала хомеопат,но да ти кажа ли-всички лекари,които познавам,са изкарали по някое курсче хомеопатия и се пишат специалисти,ако ги попиташ Sunglassesвъшросната лекарка мисля,че беше Димитрова,ама да не те излъжа newsm78

# 190
Усетихте ли земетресението? Беше едва забележимо,но ми се уплаших! Добре, че беше леко и дори не бях сигурна, че има,но прочетох в dir.bg  за него.

# 191
е, сега вече няма да мога да спя...  Tired 
много ме е страх от такива неща....   ooooh!

# 192
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте!
Първо да почерпя по случай РД на племенника ми, който празнувахме днес. С оглед на късния час, почерпката може да бъде само една:

Добре дошли на новите момичета! Лека и успешна бременност!

Превенар не e за препоръчване казвате! Уф, аз още съм в голяма чуденка  newsm78. То човек от къде да знае детето от вирусни инфекции ли ще боледува, или от бактериални!

Поли, радвам се че промяната в живота ти е плавна и я приемаш добре! Справи ли се с избора на ФДТ, пудра?

Egisihora, Рада е одрала кожата на баща си.

Деси Енчева, ходи ли на презентацията на д-р Кьорчева?

Лелчето, класически хомеопат в града, наистина добър, поне според моите изисквания, не знам да има. Последно ми беше похвалена д-р Витанова, но нямам преки впечатления, така че не си позволявам да препоръчвам, а само споделям.

Благодаря ви за отзивите за цирка!

Земетресението не го усетихме, понеже пътувахме.

Моля, който има преки впечатления от детския кът в Мама Мия -2 , да сподели. Видях само полянката и пързалката, харесаха ми и се зачудих дали да не празнувам РД на Вяра там, че то се оказа голям проблем в нашия град  ooooh!.

# 193
За земетресението по това време моето голямо "земетресение" се къпеше в банята и няма начин ад усетя нещо друго. То при нея не е буря а циклон в коритото  Mr. Green

pepi111 вярно Ради е на татко момичето  Simple Smile Да ти отговоря за ваксините. Аз ходих в петък на срещата на 9 месеца в Неделята и д-р Кьорчева представяше европейския еквивалент на Преванар, казва се Синфлорикс.  Ваксината пак е против пневмококови бактериино но  с повече щамове. Слага се до 2рата годинка. "Гаранционене срок" 5 години. В последствие насаме си поговорих с д-р Кьорчева и тя ме посъветва за по-голямото си дете да поставя Превенара, защото той е разработен и за по-големи деца с еднократен прием след навършени 2 години. В нашия случай може би догодина преди да тръгне на Детска градина. Цената на двете ваксини е сходна 140 на 120 в. за еднократна доза. При бебета до 6 месеца - 3 дози, до 12 месеца - 2 дози и в двата случаая с една реимунизация след 1 година.
Пепи да ти  кажа и за детския кът на Мама Мия-2 Ами малко височки ми се струват катерушките за 2-3 годишни дечица. Но иначе мястото е заградено и затревено отдолу

За класическия хомеопат при Хаджиев има нова жена, която е класически хомеопат но нямам преки отзиви за нея. 

# 194
незнаех,че и в Търново е имало земетресение  Shocked казвали ли са нещо за вторични вълни/  Close

Общи условия

Активация на акаунт