1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 53

• 26 712
  • 442
  •   1
Отговори
# 75
Не се майтапя ама Симона току що ми писа това за края след като и писах че сме откарали няколко момичета до бърза помощ след новината днес.
ББ: Anna,
the final off bbg is with the wedding of onur and seh, 100% so calm the girls ,i know for sure,
или на български: финала на 1001 нощи завършва със сватбата на Онур и шех, 100% така че успокой момичетата, знам със сигурност.

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ много те обичам да знаеш  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 76
Не се майтапя ама Симона току що ми писа това за края след като и писах че сме откарали няколко момичета до бърза помощ след новината днес.
the final off bbg is with the wedding of onur and seh, 100% so calm the girls ,i know for sure,
или на български: финала на 1001 нощи завършва със сватбата на Онур и шех, 100% така че успокой момичетата, знам със сигурност.

ББ: някой папрак май си е свършил работата
няма да слагам икони че ще стане прозрачно язък за белите букви
и да поздравиш симона с тез хубави новини

Тя току що ми писа че по късно ще ми прати още нещо. Дано да е пак хубава новина. чакам с нетърнение и ще го поместя.

# 77
хич не му мислите доброто на Онур-чо... мислите ли псоле Шехи какви ще му ги надроби, а? Mr. Green
стяга куфарите то е ясно

Ами,да на Шехче като не й "харесваме"- прав й път, тя е спец в това... Wink
 ами на Шехи не и е лесно... не може да вземе каан без Ню, пък две деца май са и множко хахахах Mr. Green

# 78

много ме зарадвахте Hug

# 79

много ме зарадвахте Hug
ББ: да се успокоим сега малко, че пак ще изпортим работата като по рано. Ама при тези новини сърце трае ли, не трае
хич не му мислите доброто на Онур-чо... мислите ли псоле Шехи какви ще му ги надроби, а? Mr. Green
стяга куфарите то е ясно

Ами,да на Шехче като не й "харесваме"- прав й път, тя е спец в това... Wink
 ами на Шехи не и е лесно... не може да вземе каан без Ню, пък две деца май са и множко хахахах Mr. Green
така е сега 2 камъка й висят на шията

# 80
Онурки, Керемки, Шехита  Heart Eyes : сопрете се, бе , моми ...човек не може ви изчете  hahaha Whistling Joy Mr. Green Hug... Само исках да преведа новината, за финала, ама трафикът в Истанбул е голям и докато се добера от едно място до др. и вие вече сте писали  hahaha Mr. Green Whistling, но наистина са забравeни 2 обяснени9, добре че Анна3 даде допълнителен превод  Hug Peace: 1-ви параграф BB: Онур вижда новината във вестника и ...." ; 3-ти параграф - BB: "На финала Онур открадва Шехи от др. мъж" ...хайде сега спете спокойно ... Mr. Green Hug Peace

Ето нещо за всички гости на тази тема ...обичай е по TR да се дава kolonya=колоня Hа гостите при влизане и излизане от дома...някакви предпочитания лимон, лаванта,тютюн  newsm78 Mr. Green ,... И един сладък профитерол за сладка раздумка  bowuu Hug  bouquet

Heart Eyes Grinning Mr. Green Laughing Sunglasses Wink Party Crazy Flutter Hug Peace Joy bowuu  bouquet

# 81
от два стола на земята Naughty
шехи да не си остане сама nazemiata newsm43

# 82
и аз чакам продължението
Ами продължението ясно...Онур взема инструкции от нашият форум по лаптопа си докато язди и после нали се сещате
и след това  married luvbed

# 83
# 84
anna3com

и......с кого е в леглото?????? Shocked
Аааааааааааааа,то първо сватба имало,ахаааааааа ясно-дамата е една,Шехразад се тя нарича и Онурча си обича! Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 85
 Joy Joy Joy Joy Joy
много хубава история  smile3501
любовта побеждава Peace

как без сватба нали така

# 86
Анна ББ:Много се радвам за новината за Шех и Онур,ама сорри за нахалството не може ли да питаш Симона дали не знае какво става и с Бенну и Керем,че умирам от нетърпение ,аз само заради тях гледам с такъв интерес Praynig Hug      Аз мисля че Бенну и Керем си имат доверие,тя му каза за Онур,но помните ли как той й сподели в задните еп.за дъщерята на Онур,тaка че са квит PeaceА пък затова че Керем насмита Бенну или я игнорира,ще коментираме отново след 74ти и 75еп,мисля че разбират грешките си и двамата,мен много ме e жал за Бенну като плачи тя и аз всеки път с нея ooooh!,ама кво да се прави идва си ми отвътре,а за това че не e забравила че имал чувства към Шех е сигyрно,такова нещо забравя ли се съмнението ще я гложга винаги newsm78     Много ми харесва приятелското отношение в темата,много е приятно   bouquet  Благодаря на Анна и всички останали за инфото,а онова със коня беше върха съсипах се от  Joy Joy,пишете ме и мен Hug

# 87

тук Онур веднага го познах... само защо му са зелени двата щтръкнали косъма Mr. Green

... и после нали се сещате
може ли да добавя и ... preggo и псоле  smile3541 и така  newsm63 , а Феридевс newsm64 и разбира се  family6
от време на време  smile3540 afwitch  ама после  kiss и така dancing

# 88
dafi_83 ББ: в интервюто с Джейда нали сълзите спирали и за Бену най - накрая.

# 89

тук Онур веднага го познах... само защо му са зелени двата щтръкнали косъма Mr. Green

... и после нали се сещате
може ли да добавя и ... preggo и псоле  smile3541 и така  newsm63 , а Феридевс newsm64 и разбира се  family6
от време на време  smile3540 afwitch  ама после  kiss и така dancing
е нямате равни просто     bouquet  Joy
сега остана само поетесите да се вдъхновят  bouquet
за кичурите зелени сега така е модерно
може и мехрибан че феридевс сама как ще насмогва
периде ще ги строява от време на време

Общи условия

Активация на акаунт