122 DE: 3айци посещават немски градини, яйца крият пухкавите гадини

• 10 817
  • 296
  •   1
Отговори
# 105
Ай, ай, а защо да не заспива?
Милото изтърпя и лед, увит в парцал.

# 106
Ай, ай, а защо да не заспива?
Милото изтърпя и лед, увит в парцал.
За да усетиш ако почне да повръща или плаче от главоболие - признаци на вътрешно нараняване. Поне час не я оставяй да заспи. Знам, че е много трудно, ама се издържа.

# 107
Веч, мерси! След големия рев исках да я накарам да заспи, а на дребното му се играе. Добър признак.
Тя затова беше на леглото. Реших този път да се гушнем двете. И тя белята стана.

Пепе, чак пък консултация? Джуниор ги е ядосал нещо.

Последна редакция: чт, 09 апр 2009, 14:23 от Мамунката

# 108
  • Немция
Ай, ай, ай, колко сте изписали !!!! Shocked Да не се чудят тези, които са останали с неотговорени въпроси- просто много информация накуп! ooooh!

Дайте ми акъл за бебешки термометри- кои си струват парите? Има едни, които са електронни, измерват Т на тялото за секунди и обикновено се пъхат в дупето на детето- с тях съм запозната.

Сбъдваща, ужасно е това, което пишеш. Това не е бабиер, това си депресирана от живота лелка без собствено семейство и деца. На някои им превърта шайбата на тези години, дразнейки се от семейното щастие на други хора.
Знам, че можеш да се обърнеш за защита към Mieterverband , защитаващ правата на наемателя. Само че ти трябва добър немски, за да се изясни проблематиката ти с тях.
Не знам какъв ефект ще има , ако я обадиш на полицията - това се води за личен конфликт, без бой, има само психически тормоз...
Много кофти ситуация... Rolling Eyes

# 109
Бибит, това е твоят термометър.
Термометрите за уши мерят не телесната, а температурата на тъпанчето. И всякакви други ултра-мултра-измервачи са въздух под налягане и хвърлени пари на оня, дет духа. Добрият обикновен термометър му е майката.

# 110
Бибит, термометър имам електронен с гъвкав край (не твърд). Т се мери в дупето при бебетата. НаШия е на Реер, към 10тина ? беше, още го полzваме  Peace

# 111
  • Немция
Да де, не се изразих правилно, че става дума за мерене на Т в дупето при бебе. Blush Този термометър с гъвкав край от аптека ли си го купувала?
И докога е "редно" да се мери Т в дупето? Mr. Green

# 112
Аз съм много доволна от термометъра за ухо на Браун. Изплатил си е инвестицията няколко пъти. Точен е, децата не се тавмират или изнервят, дори докато спят може да се измери температурата без проблем. Препоръчвам горещо!

# 113
Маймунке, не се обвинявай че е паднала. Всяко дете пада. Моите и двете са падали. Деница беше на към 6 месеца - после тичахме в Пирогов от страх, а аз така се наревах и си мислех че не съм никаква майка. Но това си е почти неизбежно.
Както ти са казали важното е да я следиш да не повръща, да не се успива, може след падането да видиш дали ти следи пръста дали чува добре с двете уши....това поне го правят лекарите като я отведеш след падане....

# 114
  • в сърцето на един мъж...
Сбъдваща, купи си един репортески диктофон и я запиши как ти съска бабетерията Close Ей, луда женка е тая Sad
Мамун, вие сте открили сезона, просто се налага да претръпнеш. и мен ме болеше сърцето, ама моя е екстремист и просто няма начин - трябва да живее с каска иначе Grinning Един съвет от мен - като се удари, за да не става цицина и да не боли, пищи и стресира от леда - слага се малко олио на удареното място. Това го знам от моята приятелка педиатърката. Така най-безаварийно минава цицината.

# 115
Обаждахме се в местното полицейско управление. Посъветваха ни да изчакаме с жалбата, защото няма какво да направят. Подаваме жалба, викат я на разговор, тя подава ответна жалба и така... затворен кръг. По-добре да пишем на хаусвервалтера и те да се опитат да я укротят, жалба после ако се наложи. Дори и да идем на съд, законите по отношение на междусъседските отношения били толкова размити и неясни, че едва ли ще има някакъв особен резултат.
Не знам дали не ни пуснаха по пързалката предпразнично, щото не им се занимава.

# 116
Бибит, от Бейби Валц го купих  Peace  Все оЩе меря с него, съответно в дупето, Милена няма ниЩо против и там все пак е най то4но  Wink  Но и аz съм се zамислила zа един zа ухото zа преz нощта.

# 117
Привет от слън4ев Амберг!
Мъчно ми е за Мюнхен много,ама това е положението,за сега няма мърдане.
Мамунке,аз вадих паспорт на синът ми в България 2006 г.Носих акта за раждане и нашите документи с таткото,там дават необходимите формуляри.Снимки 3 май бяха,представете си как сме снимали бебе на 10 дни  Laughing,голям смях бе6е.Някъде до 3,4 дни в къ6ти дойде един чичко полицай да провери къде живее детето,дали посо4ения адрес е верен.Друго не си спомням,ако има нещо ще пи6а!
diangeli  беше писала ,че детенце ти е с дерматит,на моя син също му е много суха кожата и съм забелязала,че като никнеше зъб4е или има хрема,кожата се засушаваше пове4е!Ползвай масла за вана и предписаните кремчета от педито.Аз напоследък давам на Мити авокадо,много полезен плод,както за кожата така и за имунната система,съдържа витамини А, РР, Е, В1, В2, В6 и на моно-ненаситени мазнини .
Бягам ,че дребния се събуди!Много бързо изписвате темите,аз още не мога да се съвзема от umzuga амо понякога ви чета! Simple Smile
Много усмивки ви желая,а на Сбъдваща успех в борбата с вредителите!  Simple Smile

# 118
Ох Сбъдваща тази ненормална саседка за пореден път и мен ме вбеси. как може да съществуват такива чудовища. Това е депресирана лелка, дето я е хванала критичнеската и не може да понася семейното Ви щастие. А щом и децата ти заплащва със сигурност господ си знае работата и ще и го върне. Мизерница нещастна.
Леле аз ако бах на твое място щах да изора двора с нея, ама после щяха сигурно мен да осъдят.
Трябва внимателно да обмислите как ще действате, че един път завинаги да и затворите змийската уста и да може най-накрая спокойно да се наслаждавате на топлото време. В Митферейна може и да ви посъветват нещо добро, те там трябва да са наясно.

мамун много ми е жал за малкото маймунче, ама и Яна вече 2 пъти падна. Та в момента я слагам или на земята или на леглото И, че иначе както се върти на 100 посоки нямам никаква сигурност. Но ще мине. Юнак без рани не може.  Hug

Да напипша за паспорта. На някой места в Бг казват, че за първи паспорт може само обикнобена поръчка заради тази проверка на адреса, на други обаче може и експресна.
Ние като вадихме декември ни казаха, че можем да си направим каквато си искаме. Никой не проверява нищо. Носи се снимка, ксерокопие на БГ акта за раждане, двамата родители трябва да присъстват и формуляра. МИсля, че вече паспорт с пълномощно не може да се вади, но БГ акт за раждане може  Peace

# 119
Обаждахме се в местното полицейско управление. Посъветваха ни да изчакаме с жалбата, защото няма какво да направят. Подаваме жалба, викат я на разговор, тя подава ответна жалба и така... затворен кръг. По-добре да пишем на хаусвервалтера и те да се опитат да я укротят, жалба после ако се наложи. Дори и да идем на съд, законите по отношение на междусъседските отношения били толкова размити и неясни, че едва ли ще има някакъв особен резултат.
Не знам дали не ни пуснаха по пързалката предпразнично, щото не им се занимава.

Ааа по новините слушах ...  едни бяха осъдили съседско бабе за тормоз и заплахи, ако изкараш от нета подобни слу;ки и и ги разпе;аташ и пуснеш в кутията ?
Ако пък полисмените не се интересуват давайте и вие на руски с "ще ти клъцнем гръцмуля" .
Айде не се ядосвай и си гледкай празниците и хубавото време. Сложи бодлива тел между двете градини  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт