122 DE: 3айци посещават немски градини, яйца крият пухкавите гадини

• 10 815
  • 296
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
О йе,аз приключих и с тортоправенето и с камарата,до тавана мръсни съдове след това ooooh!
Сега остава да измисля и нещо за вечеря и всичко ще е ок.
Но рожденника бързо ме успокои-щом имало бира и торта,за какво ни е друго Laughing
Бях измислила всичко за вечерта,резервации и т.н,но главния герой ще се прибере доста
късно от път и всичко пропадна Confused

# 121
пусни торатата да й се насладим и ние  Grinning

# 122
Саморазправа, обиди и заплахи от наша страна няма да има. Толкова ниско няма да паднем. Имаме среща с тази организация на наемателите, да видим какво ще ни посъветват.
Нашата градина е с ограда от телена мрежа. Децата не могат да излязат, но възрастен може да влезе. Повече няма да ги изпускам от очи дори и там.

Дианджели, пусни снимки на тортата де... весело празнуване довечера!

# 123
  • UK
На съседката явно са й малко сапунените сериали. Тръпка й липсва и си я създава, вие сте й най близо. И майка Тереза да живееше до нея и да й приказва на най чист немски шепнешком, тя пак щеше да намери за какво да се оплаче, сигурна съм. В името на тръпката.

# 124
diangeli,със закъснение да ти е жив и здрав рожденика и много да те слуша!И аз искам да видя тортата Simple Smile

# 125
  • Немция
Дианджели, забравих да те поздравя за рожденика!
 newsm59 Да ти е здрав, послушен и в неговите очи да си винаги най-прекрасната жена!

Сбъдваща, добре сте направили, че сте се свързали с наемателския съюз. Няма начин да не помогнат с някой адекватен съвет- дръж ни в течение на нещата!

# 126
Сбъдваща, доно по-скоро се намери решение на проблема със съседката. Защо следващият път, когато ти заговори не й кажеш, че не разбираш нито руски, нито немски.

# 127
~Бубето~  няма как да каже. Simple Smile Днес нали са си говорели. Ох дано да има решение. Направо да си под напрежение, че на някой нещо не му е на кеф е ужасно.  Sad
diangeli  сигурно приготвя и вечерята.  Grinning После ще чакаме снимки на всичко.

# 128
Дианжели-  честит  рожденик!  да  ви  е  здрав  и  да   ви   обича  многооооооого  Wink

Сбъдваща , според  мен  просто  няма  никакви  контакти  тази   жена и  наистина  си  прАви  интересно-  само  така - не  и се  давайте  и   просто  я  игнорирайте!!!  като  е  навън  говори  си   с  децата  на  френски ,нека  малко  да  придобие  респект, и  при  следващи  заплахи наистина  се  постарай  да   документираш  някоя  и  друга  реплика!
  хората  са  злобни  по  някога , ма  тая   няма  никакви  граници   afwitch 

http://www5.cosmosdirekt.de/webapp/stat/SessionServlet?url=/inde … odE8AJpBgWa4AAABR

най евтините  и  дългосрочни   застраховки-  да  го  имаш  за  всеки  случай! 
 със  Зара  сме  застраховани  там ...,    стана  ми хоби  Peace

# 129
Голямо писане сте писали, докато аz си лежах с ротавирените от моите мъже в леглото  Rolling Eyes
Вечке, едно време се смеех на баба ни, че сме 4 внуци и все ни бърка6е, но сега и аz го правя. Остаряваме бавно, остаряваме бавно, неусетно почти ... Сега аz да питам, дали се сеЩате  Mr. Green
6о6и, тук пауzата е от 13 до 14.30. Мислех, че навсякъде е така. А в събота няма пауzа. Че zначи ние сме супер. Таzи пусzа е и zа детските плоЩадки. Аz с тях съм zапоzната,че нали и аz си имам една подобна съседка  Close.
Маймун, това със повръЩането и неzаспиването бе6е определено време,но съм zабравила колко. Аz ги наблÜдавам мин. 4о мин.да не спят. След удър ВИНАГИ и веднага Arnica, zа да не стане синявица. Това важи и zа въzрастни.  Peace
Жабо, това с гръцмуля ме раzсмя. Но това с пускането в кутията на статии дори е опасно.
СбъдваЩа, аz бих сложила една камера така, че тя да не вижда и бих я пускала, когато иzлиzам (Гея, диктофона няма докаzателство, че е била тя). И на руски да е пак е неЩо черно на бяло. Ние сме викали на6ият хаzяин от съседния орт, zа да я чуе съседката ни как ни терориzира  Twisted Evil Знам, че пред съда не се полzват zаписи като докаzателство, но поне Ще отвори очите на хаусфервалтунга и наемодателя.
Какво друго исках да пи6а вече zабрвих   Thinking

# 130
Дианджели, наздраве! Да ти е жив и здрав рожденика и мноооого да те слуша.  bouquet

Стегнах багажа, оправих си ноктите, оскубах си краката и веждите, изтупах леопардовото елече, лъснах Бенетонските очила и съм готова за полета към БГ Sunglasses

# 131
Добър ден Simple Smile
Аz днес съм отпускарка, че и с дете в градината (е, вече си го вzех, де). Кеф на буци.
Таня, много неприятна случката с Милена, тя откога ходи на градина?
Веч, аz бъркам Дирк и Малик много, ама и Дирк ми вика Малик понякога.
Сбъдваща, много лошо това при вас. Ако не ви помогне хаzяина и не успеете да иzмислите нищо подходящо, най добре мислете zа местене, че с тоzи тип хора няма оправия. Като че ли в Германия съседските свади са прословути прикаzки беz край.
Сърф, докога ще стоите? Имаме ли шнс да се видим (ние идваме на 26ти)?

# 132
  • UK
Веч, аz бъркам Дирк и Малик много, ама и Дирк ми вика Малик понякога.
Хахах Laughing

*много адекватен коментар от моя страна*

# 133
Серди, няма начин - на 20ти се прибираме Sad.

# 134

Общи условия

Активация на акаунт