122 DE: 3айци посещават немски градини, яйца крият пухкавите гадини

• 10 803
  • 296
  •   1
Отговори
# 135
Ама за Нова година пак ще сме там Mr. Green Mr. Green Mr. Green.

# 136
Серди, от 1ви април ходи  Tired  И днес цял ден ми повтаряше, как не искала пове4е да ходи на ДГ. Говорих й, обясних й 4е говорих с лелките и 4е вси4ки ми обещаха да я паzят от Енцо и сега каzва 4е й се ходи пак. Да видим във вторник как ще е. Днес го нямало Енцо.

# 137
Татяна, много трудна ситуация при вас. И аз съм на мнение, че учителките трябва да са по-внимателни. Лошото е че детето е 6 годишно и с проблем. Дано Милена го изживее спокойно и нещата утихнат, но моето мнение е че проблема ще се разреши само когато по-голямото дете вече не е в тази градина.
Имахме същия проблем когато Бобо тръгна на градина във Франция, но децата все пак бяха на една възраст. С няколко разговора с учителката и родителите на детето, проблема се разреши.

# 138
  • Германия
А пък на мен днес не ми се оплакаха от Мартин, за сметка на това ме подхванаха, защо съм го возела в количката и съм мъкнела Фабо на гръб, "..Sie werden nur kaputt" Обясних, че ако ги оставя да ходят, ще са ми нужни 2 часа, вместо само 30 мин. до дома..Те се възмутиха, ама нейсе..и пак същите възпитателки от вчера. ooooh! Е не мога да го накарам да трамбова 3 км, когато е прегладнял и fertig mit der Welt  Crossing Arms Другите деца ги возят с кола или във влекачите за колело, но моята количка не им допада Crazy

От толкова битовизми забравих да честитя на Дианджели рожденика! Здраве, още здраве, повече здраве и много веселба да има!

# 139
Ей Пепи, ама и ти слу4и на лелки  ooooh!  Като ти предложат консултация по въzпитание, кажи йм да го предложат на колежките си от яслата, която Мартин посети толкова дълго време  Close А ти книжка нямаш ли? Новото жилище по блиzо ли ще е до ДГ?

Сбъдваща, именно. Не мога да говоря с майката, камо ли да я виня. Уви, наистина ще има подобрение на ситуацията 4ак след Юни. До тогава ще се боря ден zа ден, ето сега преди лягане пак zапя "не искам на градина" песента (нищо 4е ще ходи 4ак във вторник, още от сега дискутираме  Tired ). Все пак не остана много време докато той се маха, пък и междувременно ние ще сме zа 2 седмици в отпуска  Sunglasses

Лека ве4ер, моми4ета  Hug

# 140
мноу пишете Mr. Green
купих ица.............45 броя. и между другото още за 300 евро пазар. само плюскане Twisted Evil

гледам възраст сте коментирали, осиновяване Twisted Evil ае нема да казвам нищо............малко деликатна тема е. все едно не съм го прочела........

което естествено не пречи, да мисля въпросната жена за кретенка..........но нито е то възрастта, нито е от неможене да има деца. просто е кретенка........

записи всякакви не са доказателства, даже може да подаде жалба, че и да съди. друг въпрос е, ако случайно сте снимали децата или вас си, пък тя се е намесила пак случайно Wink иначе наистина може да ви създаде проблеми. важи и за запис с камера, и за такъв с диктофон.

# 141
Пепе, това нова детска ли е? Свикнахте ли в новото жилище? Има ли още много неразопаковани картони?

На малката сладурана следата от лупинга ú мина.

Чудя се какво зяпам още, ами не лягам? Най-обичам га ям и га спЪ. Mr. Green

# 142
date=1239221379]

http://images.apple.com/euro/keyboard/scripts/gallery/wired_1_20070813.jpg  нЕма  Crossing Arms  при Мак нЕма. Така каzа мъжът ми, zнам ли  Thinking

Татяна, има ю. Всичко има с Мак. # = ю.  Но е възможно аз да ползвам друг начин на кирилизация.

# 143
Добро ви утро поспалани. Вие нямате ли деца, че оЩе никой не е тук?  Mr. Green
Аz имам пак един въпрос. Преведох 6500? на БГ ми сметка. За превода (на 2 пъти) ни вzеха по 10.23? всеки път. Сега баЩа ми е иzтеглил парите и има удържана такса 12?. Значи zа такава сума zаминаха към 33? такси. Тъй като тук никога банката не ми е удържала zа влеzли или иzлеzли пари се чудя, дали това е нормално и дали във всяка БГ банка е така. Аz съм в ОББ.

# 144
Добро ви утро поспалани. Вие нямате ли деца, че оЩе никой не е тук?  Mr. Green
Аz имам пак един въпрос. Преведох 6500? на БГ ми сметка. За превода (на 2 пъти) ни вzеха по 10.23? всеки път. Сега баЩа ми е иzтеглил парите и има удържана такса 12?. Значи zа такава сума zаминаха към 33? такси. Тъй като тук никога банката не ми е удържала zа влеzли или иzлеzли пари се чудя, дали това е нормално и дали във всяка БГ банка е така. Аz съм в ОББ.

Добър ден!

Да, така е, и ние сме пращали и се плаща от двете страни (пак към ОББ).
Май най-изгодно е с Pay Pal, дори за изпращането нямаш такса Grinning

# 145
Към 30 евро е нормална сума като разноски при преводи. Може и по-малко. Всяка банка си има тарифа, просто трябва да се пита в БГ колко им е таксата при получаване на суми от чужди банки. Има банки и с такса 0. Първа Инвестиционна ми се върти в главата, може и да бъркам.

Днес сутрин ситуацията тук изглежда малко по-ясна. След многото емоции вчера, разговори с полиция и асоциацията на наемателите, както и вашите съвети, изработихме план на действие. Първо писмо към фирмата управляваща сградата (благодаря на Татянка за превода). После среща с асоциацията (членове сме от декември) и предприемане на адекватни действия и от тяхна страна. Полиция засега няма да забъркваме, но сме в готовност. Пълен игнор на злобната госпожа, никакви скандали, саморазправи, забележки и прочие.
Надявам се повече да не ви досаждам по темата, но едва ли дамата ще се кротне.

# 146
Ние при преводите от тук до сега сме плаЩали такса тук, когато БГ не бе6е в ЕУ, след това нямаме такса. Но там я има. Първите 10.23 са zа постапили пари, явно дори не са процент, тъй като първата сума бе6е 4999, а втората 1500. Значи и 10? да преведа Ще си платя пак 10.23 такси  Twisted Evil Някой не zнае ли как е н.р.в поЩенска банка там? С Pay Pal приключих, когато и те ми касираха такса, zа това, че неЩо дребно от Ибей платих, zа да го получа по_бърzо.
Къде ви е буквата sch? На предната клавиатура я нямах, но сега Щом имам ю тук, може би имам и таzи  Thinking

# 147
ш то ми е на юто Crazyдемек на у умлаут или уто с двете точки или както му викаш.........
сбъдващо мечтите  цвете, не досаждаш.........ама я си признай, че не искаш да ни поканиш на гости. няма да се саморазправяме де.......... Mr. Green

# 148
Мато, идвай. Ама с Алекс, иначе тА не искам.

Чико, банков служител съм (бях тоест). Таксите и комисионите на банките в БГ се увеличиха драстично последните години. И всяка е сама за себе си, затова проверявайте поне в 2-3 банки в Бг, преди да пратите някоя сума. И по телефона отговарят за таксите, а тарифите им трябва да са публично достояние и трябва да са публикувани в интернет. С малко ровене, инфото се намира. Някъде бях попадала и на сравнителни таблици за различни банки. Ако успея да го намеря, ще дам линк.

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 10:52 от Анонимен

# 149
ь ей това ми е на у умлаут  Confused

Общи условия

Активация на акаунт