122 DE: 3айци посещават немски градини, яйца крият пухкавите гадини

• 10 802
  • 296
  •   1
Отговори
# 150
Мамунката  ние изкарахме паспорт на нашия син от БГ, като упълномощихме моята майка. Ще са ти необходими:
1- пълномощно, ако упълномощяваш някого или без ако отидете лично.
2- първо ви трябва БГ ЕГН за детето(изкарвате си го с преведен и легализиран немски акт за раждане)
3- с тези документи и 2 снимки на детето, вадите паспорт, което трае от 2/3 седмици или експрес за 3-5 дни

Преди 2г някъде ставаше така - ама вече не Peace Или лично от двамата родители в Бг или чрез посолството!

Днес одъртявам. В Бг сме от вчера. Излишно е да казвам, че искам вече обратно Mr. Green

# 151
Честит рожден ден, Майра!   bouquet Да си много Щастлива, обичана , но първо ЗДРАВА  Hug
 nbirthday Весело иzкарване

# 152
Майра честито Gift Tada

# 153
на майра честит рожден ден  bouquet
здраве, здраве и пак здраве...........

аз пък отивам на шребергартена си Mr. Greenеснафлък голям, ама нали е зеленко........сдобихме се безплатно от един приятел, като алтернатива на къща с градина Twisted Evil

мисля да купя и гартенцвергета.........кат ще е гарга, да е чорлава.

сега отивам да огледам и да видя какво трябва да се прави..........кеф голям. селското в мен направо пее трели от одата на радостта.

мен без алекс никой не ме ще Crossing Armsтака че, аз си знам..............даже ония предатели, родителите ми..........

# 154
Как сте, мадами, боядисахте ли яйцата или още не сте запразнили..  Wink Ние смятаме утре да ги боядисваме и другата сьбота пак, кеееф... Кати както обича да яде яйца сега направо е пощуряла от радост!  newsm44

При това хубаво време сигурно ще отпрашим нанякьде през почивните дни и затова ви пожелавам отсега приятно изкарване и бьдете най-вече здрави, все така чаровни и отзивчииииви!!!!  Hug  Hug

И да не изпишете пет теми докато се вьрнем... че да не мога да ви хвана краяяя!  hit  Joy

Майра, ЧРД и от мен и весело изкарване в БГ!    newsm67

# 155
ЧРД на мъжа на Дианджели!   bouquet Да ти е жив и здрав и много да те обича!  Hug
ЧРД, Майра! Всичко най-хубаво ти пожелавам!   bouquet
Чико, добре си се завърнала!  Hug
Сбъдваща, ти защо не я игнорираш все едно не й разбираш  newsm78 ? Научи се да й казваш на немски, че не разбираш и да ти напише бележка  Mr. Green ... Освен това можеш много притеснено да питаш другите ви съседи, когато ги срещаш, дали бабето е ок и дали мрази деца, защото е заплашила твоите и много се притесняваш  Peace . А може и някоя сълза да пролееш! Така де, театро ще правиш. Дет се вика с нейните камъни по нейната глава. Да видим тогава дали ще иска да я мразят всички или ще се укроти!  Hug
Иначе се успокой! Тя е тотално изкукала. Не вярвам да посегне на детенце  Hug ! Между другото и аз като Мата да каза, че нямаш право да слагаш камери, без да уведомиш всички съседи и те да се съгласят! Нарича се насилствено навлизане в личното пространство и може да си изпатите.

Приятен и слънчев ден от мен  Grinning ! Аз естествено в най-хубавото време трябва да уча, но май покрай празниците ще посъкратя учебната програма  Blush !

# 156
Да,но ако си снима децата навън не е проблем.
Питахте zа термометри и сега чак се сетих. И аz имам един, на Чико  Mr. Green от бейби валц с мек накрайник. Но от както Марти стана на 2 год.не ми раzре6ава6е да меря Т в дупето. Купих един на Вик zа у6и, но постоянно сменях наелончета. При раждането на Томи видях на Чико друг модел и го вzех. До днес го полzвам, много е удобен. Меря им Т и когато спят, не купувам допълнително наелончета. С други думи днес, ако трябва да купя пак него Ще вzема.  Peace

# 157
Да си жива и здрава, Майра! Остави се да те поглезят, направи се на сляпа и си прекарай чудесно!  bouquet Hug

# 158
  • в сърцето на един мъж...
Майра, да си жива и здрава! Много късмет и много любов!  bouquet
Чико, ние тук сме на Дрезднер банк и обикновено като пращаме до Прокредит в БГ няма такси от никоя страна. Оказа се, че двете банки са все едно клонове една на друга, извършваме междубанков превод и няма нужда от такса.
Моята щерка е пак с температура ooooh!

# 159
Майра, честит рожден ден  bouquet
Много 3драве и щастие.

Чико, много се радвам да те чета отново тук Hug

Гея, какво и е на Мила? Настинала ли е? Миличката, дано скоро се оправи.

Мами, давайте идеи, къде да скрия яйцата в неделя 3а племенниците? В градина или вкъщи newsm78

# 160
  • в сърцето на един мъж...
Перле, и аз не знам. Нощес беше със запушен нос, хъркаше доста и тази сутрин се събуди с температура. И това е при положение, че батко й не е на градина Crossing Arms

# 161
Перле, ние ги крием винаги в къЩи, както и подаръците от zаека, но градината не е на6а. Делим я с 5 апп оЩе. Има оЩе едно дете, а и под нас са масажно студио и фотограф, които съЩо я полzват. Ако си бе6е на6а със сигурност Щяхме да ги крием навън.
Гея, дано мине само с Т, да не zапочне и повръЩане с растройство, каквото при нас върлува. Бърzо оzдравяване  Hug

# 162
Честит рожден ден, Майра   bouquet Много щастие, лЮбов и zдраве ти желая  Hug

Яйцата и т.н. ще крия в градината. Заека как ще влиzа в къщата?  Wink

Бискара, при мен на това място е ж  Crazy

Чико, виж алт 5 zа ш, алт 6 zа щ  Peace

Мъжът ми е болен  ooooh! отидоха плановете zа деня, яzък zа хубавото време  Tired

# 163

Яйцата и т.н. ще крия в градината. Заека как ще влиzа в къщата?  Wink

Да бе.. как не се сетих и а3 Simple Smile

# 164
А как влиzат у вас дядо Мраz и дядо Коледа? В къЩи влиzат и иzлиzат, беz някой да ги чуе, а нямаме комин  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт