122 DE: 3айци посещават немски градини, яйца крият пухкавите гадини

• 10 793
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
Ние имаме  Mr. Green

# 166
Татянка заведи го на един биергартен да се оправи Grinning

# 167
Чико, сега ти видях въпроса за банките. При превод до 5000 евро от Дрезднер Банк до Първа Инвестиционна Банка няма нито такси тук, нито там.  Peace За над 5000 евро мисля, че в бг искаха да вземат някакъв процент, но не помня точно колко беше. Защо не се обадиш да ги попиташ директно в банката? По принцип е безплатно, когато превеждаш с ибан. Нормалния превод все още има такса. Но колкото хора съм питала, толкова версии чух. Така че може и да си зависи от банката.  Wink
За снимането с камера - да, може да си снимаш денонощно децата и себе си, но само ако е преносима, тоест не е закачена на стената на терасата.  Peace

# 168
Всяка банка си има т.н. банки-кореспонденти в чужбина, с които работи предимно. Обикновено между банки-корепонденти таксите са никакви или минимални. Питайте си банката с кои банки в Бг работи, съответно и БГ банките имат списък с кореспондентите си.

Майра, честито! Жива и здрава и голяма да порастнеш!

# 169
  • Варна
Майра,да си жива и здрава, и мнооого обичана  bouquet

http://www.snimka.bg/my_albums.php?album_id=363215-
тук,трябва да излезе тортата ми и още няколко снимчици
на порасналите ми бандитковци.Ако на някой му се гледа,моля.
Стига,да съм успяла с пускането на снимките,че се чувствам
като идиот Embarassed

# 170
Иска парола  Confused

# 171
  • Варна
24042004

# 172

На мен освен това ми иска и потребителско име

# 173
  • Немция
ЧРД на Майра! Бъди здрава, както ти, така и цялата фамилия! Късмет и мнооого любов!

Чико, линкът ти на термометъра на Чико не се отваря.

И аз щях да боядисвам яйца два пъти тази година, но пък решихме утре и ние да отидем за уикенда на зелено, сред борове и горска тишина, така че този уикенд няма да вапцам яйца. Mr. Green Ще караме на шоколадови. Flutter

# 174
  • Варна

На мен освен това ми иска и потребителско име
torta

# 175
Диаджели, красавци са мъжете ти, а тортичките изглеждат вкусниииии.

Когато даваш линк от снимка.бг, първо иди на "разгледай албума" и после копирай линка.

# 176
Здравейте, ние цял ден бяхме на разходка. Преди малко се прибрахме.
Майра, честит рожден ден. Всичко най хубаво.
Диаджели тортата е супер, както и вие.

# 177
  • Германия
Тъй, на някои тортите им супер, а на мен боята ми провали плановете.Вместо синьо стана карамелено Crazy. Утре вместо да си пия кафето, ще спринтирам до магазина да търся нова боя, иначе няма Покойо за Фаб. За капак ме чака и посещение при свеки; така ми се щеше да празнувам РД на дребното както на мен ми харесва Confused

Майра, наздраве за твое здраве! Бъди честита и обичана!  cheers

# 178
много беше хубаво днес в шребергартена. е, шписиг е малко, а съседката има наистина гартенцверге, ама ще го преживеем. важното е, че можем да си седим на зеленичко.

обаче, малко преди да си тръгнем имаше страхотен екшън. отивам аз да туря неизпитите бири в охладителя зад къщичката, една такава дупка, облицована с камък, отварям капака и виждам вътре едно живо и две умрели лисичета. явно много малки.........предполагам с майката се е случило нещо. горкото, мъркаше и едното му оченце не беше наред. пухкавко иначе, не ми заприлича на гладно. страх ме беше да го пипам заради алекс, дане лепна нещо, защото другите две бяха умрели и не ми беше ясно от какво.......
извикахме полиция и го взеха, и двете умрели в един чувал взеха. обадих се сега вечерта, казаха, че е в ауфбаущацион и ще го подсилят, като заякне пак ще го пуснат в гората.........
някак си не вървеше да го снимам милото, до двете му братчета или сестричета, умрели.........
но беше ужасно сладко. бихме го взели да го гледаме, докато е бебе, ама няма начин.

големи малоумници тези ръководството на шребергартена. имаше едно писмо, какво е позволено и какво не.хилила съм се с глас.
аб зофорт е расрешено да се сади холундер, но забранено да се сади лешник. който има лешник, засаден след 1998 е длъжен веднагически да го изкорени. варели за събиране на дъждовна вода трябва да бъдат метър на метър на метър. обкръжени или от дървенки скелета или от виещи се растения. а си намерил варел с 3 сантиметра по тесен или широк, спукана ти е работата. и куп подобни глупости.
майтапи големи......
съседката сто на сто е мерила до сантиметър лехите. всичко е подрясано, окастрено и засадено по правилник, всички бурени изкоренени и прилича на наръчник по градинарство градинката и. при нас е диво и готино. само трева с много мъх и дървета.
между 12 и 15 часът е забранено даже и да пръднеш. може, ама тихичко........

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 23:54 от matakosmata

# 179
между 12 и 15 часът е забранено даже и да пръднеш. може, ама тихичко........
Демек по комунистически. Тихо, нежно, леко, но миризлиииво. Mr. Green
Този Щребергартен не е за хора, които си пърдят честно, откровено - като достойни граждани.
Щребери със Щребери еснафски, хак да ви е. Laughing

На останалите - добър ви вечер и да ви е сладко! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт