122 DE: 3айци посещават немски градини, яйца крият пухкавите гадини

• 10 770
  • 296
  •   1
Отговори
# 240
Сбъдваща, аz плащам по 6 евро на час на студентка (немска, ама има ли zначение?) zа гледане на Малик.

# 241
  • UK
Мразя я.

# 242
за мюнхен цената е между 7 и 10 евро.

# 243
7 евро съм плащала на час.
Честит Великден и/или Цветница!  bouquet

# 244
Благодаря! Ориентирах се.

Хубава седмица на всички!

# 245
  • Варна
Момичета ,опитвам се да буха билет за свекито,от Луфтханза.

Всичко точно,пиша го а нейно име,плащаме с нейната Visa Elektron,
но когато му дам -купуване на билета,ми връща,че банката не дава потвърждение на
картата.А с картата всичко е наред.
Някой да има идея?

# 246
# 247
  • UK
Ама аз изобщо не се шегувам. Simple Smile

Hug

# 248
ДиАнджели, Виzа Електрон не е кредитна карта, а дебитна. Такива няма тук и според мен от там идва проблема.

И аz плащам 7?/4ас zа бейбиситтер, а zа 4истене 10.

На патерица, 4естит имен ден на вси4ки, които праzнуваха в4ера (Шоши, Котаранке  Hug )   bouquet  Аz прекарвам уикенда в маzата  Crazy

# 249
Татяна, отвори ли си велото, кво стана?

10 за бейбиситер, хм...То толкова плащам и на детската градина на ден, от сутрин до вечер, но ядат и спят и имат специални занимания. Но всеки избира сам за себе си.

Честито на празнуващите.   bouquet Сакън, един ден да изпусне човек и хопла изпуснал рождениците. Във всеки случай, много щастие!

А пък за ДСДС, само си хабим времето тази година. Сара прилича визуално на булдог, Ванеса - на някакъв неандерталец със сбъркани черти, грешка на природата, авеее да се хване за главата човек. Егати и суперзвездите, въх  ooooh! То беше време когато имаше таланти като онази Франциска тъмнокожата - глас и визия в едно.

Хайде, ще легна да правя коремни преси, тази година си обещах да спра цигарите и да направя хубав корем за банския след 2, 3 месеца. Помолих мъжа ми ако ме види да посегна към цигара да ме бие  Laughing

# 250
  • Немция
[quote author=mystic link=topic=387315.msg1 Сара прилича визуално на булдог, Ванеса - на някакъв неандерталец със сбъркани черти, грешка на природата, авеее да се хване за главата човек. Егати и суперзвездите, въх  ooooh! То беше време когато[/quote]

Мистик, много си критична- на мен пък ми изглеждат съвсем нормални момичетата. Wink Не гледах и този уикенд предаването, не знам какво съм изпуснала от шоуто.

На бейбиситъра може да дадеш повече пари, ако децата са будни и има повече занимания с тях- да речем 8-9 евро. Ако децата са три, също се счита за повече работа, отколкото само с едно. За гледане на деца съм вземала 7-8 евро.
За чистене- 8 евро, макар че има и по-дащни домакини, което дават и 9-10 евро за чистене.
Ако детегледачката не е студентка, може да ти поиска пари и за разноските по пътя. Като студентка имах карта за градския транспорт за цял семестър, която беше сравнително изгодна, но ако не си студент, имаш повече разходи за карти и билети(или бензин).

Сбъдваща, твоите неволи със съседката стават все по-абсурдни- личи си, че й тровите въздуха, много е неприятно да имаш съсед, за когото да усеща6 как не може да те понася. Скоро ли ви е термина с наемателската асоциация?

# 251
Татянка, какво правиш в мазето newsm78
Мистик поздравление за цигарките, много коварен навик са, обаче когато ги откажеш след време няма да ти правят впечатление. Успех!

Аз пък да ви кажа, за две седмици от една кашлица свалих ок. 3 кг. и всички дрехи ми хлопат, че и корема ми поизчезна Whistling

# 252
Мисти, срам ме е да кажа. Болценшнайдера не успя да направи нищи4ко. От петък та до преди малко раz4истих цялата маzа, сглобих нови рафтове и поредих вси4ко, но клЮ4ът така и не го намерих  Cry В събота ходихме до Кобленц в шоу руума на Каньон и не само мъжът ми си поръ4а ново колело (zаради него отидохме), но и аz  Embarassed  4акам го към на4алото на м. май.

Някой да има нужда от zаклЮ4ено, но ина4е 4удесно колело на Бианки?  Blush

# 253
  • Primum non nocere !
Аз! Sunglasses

И преди да ми го пратиш, да го омотаеш с още една верига.  Mr. Green

# 254
Мисти, той бейбиситъра е допълнително към градината, zа иzлиzания вечер или да си свършиш някоя работа, където не искаш да мъкнеш детето с теб. Чистенето и тук е 10 евро на час (макар винаги да съм се чудила zащо, след като гледането на даеца е далеч по отговорна zадача...)

Общи условия

Активация на акаунт