122 DE: 3айци посещават немски градини, яйца крият пухкавите гадини

• 10 773
  • 296
  •   1
Отговори
# 225
Мата, какво става?
Нещо трябва доста сериозно да те е ядосало, да не е нещо свързано с малката?
Не знам какви са тези неща с анцуга и парите, обаче прозвучаха много ядосано ..

писах ти на лични Wink
швам дрюбер. няма да оправя света............
имаше един лаф. мозъкът не е ... да го вкараш. или го има, или го няма. насила хубост не става.

# 226
  • в сърцето на един мъж...
Честит празник на именниците, със здраве да си носят имената!  bouquet
Честит Великден на католиците!  bouquet

# 227
МГМ, направо ми разваляш мнението, че разбираш от пеене
Ее, Ванеса. Тя изглежда доста неприятна, но пее по добре от Даниел.
Таз девойка пее толкова фалшиво и монотонно, че ако не пееше шлагери, щеше да изхвърчи сигурно още на първия кръг.

Пепе, да ти е жив и здрав Фаб!   bouquet Аз малко отзад панаира пак, ама не се спираме в къщи в това време.

Хамлет на лов за яйца

# 228
Честит великден!И цветница!
Вече, кой ти е фаворита?

# 229
Честит великден!И цветница!
Вече, кой ти е фаворита?
За мен са Даниел и Сара на финала. Другите са пълнеж. Ама съм съгласна с Мистик, че тази година е пълна подигравка за зрителите. Дори не догледах кой изхвърча снощи.

Да са ни живи и здрави цветенцата тук!   bouquet
Христос возкресе! (за който го празнува днес)

# 230
Честит Великден - на празнуващите!
Честит Имен Ден - на всички празнуващи!

Да Ви почерпя с първата си торта http://www.snimka.bg/album.php?album_id=363769 - моята принцеса днес има ИД.

Днес времето е лошо тук, но предишните два дни беше чедесно, пролетно - бяхме по цял ден навън. Като сваля снимките - ще ви пусна.

# 231
Вечке, zа фотограф си родена. Супер снимки. Малкият е голям сладур  Crazy.
Ванеса иzхвърча.
И на6ите днес търсиха яйца и подаръци . Първо в къЩи, после в градината със съседското момиче.
Бубе, честит имен ден на принцесата. ОЩе много ИД и РД да праzнувате zаедно   bouquet

# 232
Чико, благодаря. Снимките са много хубави.

# 233
мацки, трябват пари.
за едно детенце с тумор.
майката ми даде карт бланш да пиша тук. засега събираме пари за самолетни билети, защото трябва спешно да дойдат.
хистологията е лоша, налага се консултация с немски лекари. познавам лично анди, знам, че парите ще отидат за детето, моля ви, дайте кой каквото може.

немска сметка ще пусна след като се консултирам с модератор.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=360675.0

# 234
  • Primum non nocere !
Честито и наздраве на всички именици!
Добре,че сте вие, че щях да проспя празникът ни!

Чудех ,се какво става, и защо Мата се е ядосала, но ми светна ,че отговорът се крие в темата за болното дете. Може би...

# 235
Мато, недей го чака модератора. Давай сметката.

# 236
Citibank, BLZ 30020900, Kto-Nr. 1411812186, Аndreyana Todorova

за фервендунгсцвек задължително пишете щпенде фюр филип.

Последна редакция: пн, 13 апр 2009, 12:00 от matakosmata

# 237
Да въпросвам нещо.... колко би струвало на час наемане на студентка почасово и инцидентно, за помощ с децата (предимно игри с големите), рядко или никога за помощ с домакинството. Тоест ангажимента е нередовен и инцидентен, студентката българка в Немско? Нямам никаква идея как вървят ставките почасово на черно.
А почистване на час как върви? Тук вече питам от любопитство, но знае ли човек Simple Smile

# 238
Сбъдваща аз нямам никаква идея...
Бубе, зарибявам ви бавно. зарибявам ви бавно..неусетно почти ...Това с марципан ли е покрито и измоделирано? Не ми харесва основния цвят, боядисай с една гъбичка, потопена и изцедена в малко алкохол и боички.
Иначе браво за куража.

# 239
  • UK
Веч, нямам фаворит от ДСДС, обикновено гледам кой се е представил най зле на самия концерт и искам той да си тръгне, харесва ми като цяло предаването, защото за разлика от нашия айдъл има озвучаване на ниво и организация, поне така изглежда. Всяка долнопробна квартална дискотека с караоке в петък вечер е по добра като звук от нашия айдъл, а има талантливи хора. Снощи Даниел беше зле, по принцип се представя на едно нормално негово си не най блестящо ниво, но снощи нещо не беше добре. Доминик, когото харесвам, но е твърде безличен за айдъл, снощи също не се представи особено добре, имаше проблем с низините и не беше сигурен, мисля че им е дошло малко много ученето на две песни, но така е във всеки айдъл. Затова пък съм приятно изненадана от Аннемари, тя беше много зле в началото, но стабилно върви нагоре, просто има сериозен напредък от онова ужасно изпълнение на Кейти Пери и снощи и двете песни - просто беше добре. Обичам когато някой се представя все по добре с всеки изминал път, има едно такова момиче и в нашия Айдъл, тя също се прецака с Кейти Пери в началото, но става все по добра и вече ми е сред фаворитите, Русина се казва. Бени милия, като го изгонят сигурно ще се самоубие, много е сладък такъв, момиченце, ама не е за финал. Ванеса наистина не е особено велика певица, в смисъл, напълно съгласна съм с това за монотонното и скучновато пеене, но нали ти казвам, гледам представянето им за вечерта, и Даниел беше по зле. Иначе сигурно Сара ще е на финал, в момента ми се ще и Аннемари да е, само заради напредъка, който показва. Иначе никак не я харесах в началото.

Бях на рожден ден на Стоян, беше много готино, освен момента, в който паднах като отсечено дърво, по гръб и по цялата си дължина, убих се направо. Пак стреснах хората, трима мъже седят отгоре ми и се чудят какво да ме правят, този път поне не си ударих главата, два пъти я удрям лошо за последните няколко години, последния - преди два месеца, и е опасно, та се постарах поне главата да не ударя. Сега всичко ме боли, но май повече се стреснах отколкото всичко друго.

Иначе беше много приятно, както винаги, малко преядохме всички, но то е така по рожденни дни, бяхме само аз и въпросните трима мъже, изкарахме си добре, прибрах се с приятна компания, сега съм уморена и ще си лягам след малко. Хубава вечер беше.

Общи условия

Активация на акаунт