122 DE: 3айци посещават немски градини, яйца крият пухкавите гадини

• 10 775
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
  • UK
Искам всичките рокли, с които обличат тая Ванеса, обожавам ги. Тая днешната е тотално сладурска. Simple Smile

И аз ще си ходя вкъщи за празниците. Във вторник или сряда ще пътувам. Ще боядисваме яйца, ще ходим на село...

Честит рожден ден на днешните и вчерашните рожденници. Моя най добър приятел става на 21 утре. Много много си го обичам, но въпреки това няма да стана в 7.30 в неделя за да ходя да му помагам с всичко, както друг път, може би към 9.30. Simple Smile Ще се оправим, винаги успяваме да свършим всичко навреме, той го играе истерична жена, обясняваща през пет минути че няма да успеем, а аз съм "Спокойно бе, я виж колко време има още". Simple Smile

Таз е ненормална. В смисъл, за освидетелстване.

# 211
СбъдваЩа, аz съвети не давам, само Ще ти кажа какво пи6е иz zаконите. По член 1004 BGB хаzяинът ви може да ви zабрани друга дейност, свърzана с мириzми, но тъй като теzи мириzми са в граници на нормалното по член 906BGB Абzатц 1, трябва лелята да търпи.

# 212
Усмихни се, Сбъдваща! ако няма свидетели й показвай среден. Хаха!
Аз се връщам от лекар. Мая беше хванала от днешната разходка кърлеж. Кърлеж, бе. Баси! Която болест или напаст има, при нас се спира. Като я съблякох да я къпя го намерих. И по  нощите кърлеж вадихме.
Мгм, тази Ванеса е иключително кухо парче. Господ иначе дал вид и глас, но супер лекомислена. Абе, куха!

Последна редакция: сб, 11 апр 2009, 22:52 от rien

# 213
Леле, леле, Сбъдваща, тази явно я тресе нещо много сериозно. Не знам защо, обаче ми се струва, че ви е набелязала и няма да се отървете лесно .. кофти.

МГМ, коя е Ванеса?

# 214
  • UK
От ДСДС, обличат я все с едни дрехи тип 60те, едни бухнали поли до коляното, много симпатични.

# 215
Е, това вече е нагло!
Току-що звънна с поредната щуротия - Да си махнем прането от терасата, че и миришело и не можела да си вечеря спокойно на терасата. Бебешкото ми пране! На поне 3 метра от нея!
Организирам залагания какво ли ще измисли още.

ОХ.
Недей да се нервиш. Пий една мента и се успокой, и следващият път като дойде и тегли една на български. Истинска.

Мате, така и така заговори за Бг църква,  кой свещеник е там? В Бг училището идва един млад, не му запомних името.  Аз никога не съм ходила в тази църква.

Тук е хубава цветна пролет. С мирис на люляк.

На всички малки и големи празнуващи, честито!

# 216
  • UK
Ее, Ванеса. Тя изглежда доста неприятна, но пее по добре от Даниел.

Почерпете се с каквото се сетите по случай 21 РД на най най най добрия ми приятел. Simple Smile

# 217
бис, по презумпция не мога да ги дишам.................
или като там се пише.

бях вендъж на великден и никога не бих повторила.
вярно е, че беше преди 12 години.

прекланям се пред отците, които са цущендиг за берлин.. ако не бяха те,  марти нямаше да го има. скапаното ни посолство не реагира.............

и дил, много проста и куха лейка си. за един анцуг направи трагедия, ама не ти хрумва да се извиниш. кво пък, простотията ходи по хората...................
друго си е да си отвориш краката и да фанеш........... да му мислят тези, дето не мислят като теб

зима хич не я споменавам. да, зименце. и ти си в кюпа. ако не ти харесва, би могла да ми преведеш обратно парите, които ти пратих...............

как пък не разбра, че си праих пишки с теб...................

абер нур дас баре ист дас варе.

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 03:02 от matakosmata

# 218
Здравейте, аз  пак  по нощите  Whistling...
Пропуснала  съм  да  честитя  дава  рожденика- на  патерица  всичко  най-наи- !!!   bouquet

радвахме  се  на хубавото  време и  ние  и  тъкмо  се канех  да  питам   за  някакво  мазило  или  пръскало  против  кърлежи (ние нали  сме  си  без градина  и  ходим по парковете ,където   - Зара пасе вече  Mr. Green ),а  нямам  представа  какво да правя  ако  я  налази  нещо  от  сорта

Мате Зара  е  голяма  фенка  на танцуващата  Алек (кипчето  в  ютуба  Wink )

а  сега  и  на  това  момченце  Бибе (благодаря   че  сподели  за  Рааб!) http://www.youtube.com/watch?v=M_QwJWcYmAU 

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 19:34 от mayarm02

# 219
Честит Великден на католиците!

Честита Цветница на православните!

На всички именници - здрави и късметливи, повече обич и повече доброта!

Аз изпитвам угризения,  че сериозно ви досадих с моите срещи с третия вид. Затова отсега ще ви спестявам редовния репертоар и ще ви запознавам с новите хрумвания, ако си заслужават. След снощи съседския случай вече мога да го класифицирам като куриоз, достоен за рубриката "Невероятно, но факт" на Паралели. (само аз ли помня такива глупости?)

# 220
Майчета,моля ви за помощ - как се поздравяват на немски за Великден? Искам да изпратя на една позната честитка,но в разговорниците нищо не открих.

# 221
Честит Великден и от мен!
рубриката "Невероятно, но факт" на Паралели. (само аз ли помня такива глупости?)
А, и аz помня оЩе, четях го паралелито. До таzи рубрика обичах и това открий раzликите в 2_те картинки  Grinning
МГМ, честито на приятеля. Все приятели да останете   bouquet

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 09:54 от Чиколина

# 222
Frohe Ostern

Майчета,моля ви за помощ - как се поздравяват на немски за Великден? Искам да изпратя на една позната честитка,но в разговорниците нищо не открих.

# 223
Мата, какво става?
Нещо трябва доста сериозно да те е ядосало, да не е нещо свързано с малката?
Не знам какви са тези неща с анцуга и парите, обаче прозвучаха много ядосано ..

# 224
  • Германия
Frohe Ostern!

или Frohes Osterfest!

Повече не е нужно, мисля. Поне аз не пиша повече от това.

Общи условия

Активация на акаунт