122 DE: 3айци посещават немски градини, яйца крият пухкавите гадини

• 10 783
  • 296
  •   1
Отговори
# 195
Майкоуууу, аз нямам нищо против Чика! Аз се пошегувах с нея, исках даже по този начин да и направя комплимент, ве хора!

Мато, какво ти стана бе жена? Тя Чикито само написа за няква си леля. Аз казах, че и завиждам, сиреч, че как става тоя номер с килограмите, аз не мога, я не могу. Понимаеш?

# 196
Това са нейните причини да ни прави живота труден. ЗаЩото до толкова ни е травмирала с шумовете от децата, че мъжът ми като е бил един ден в хотел се е събудил от тропане, полусънен е седнал в леглото и се огледал, къде са децата, дали те не са дигнали шум и тропането е било съответен "отговор" от горе ...
Мистик,мерси, че ти си ме раzбрала.

# 197
мисти, донт се шаш

# 198
  • UK
Мате, знаеш ли аз как виждам нещата. Ако си... Как беше, дебела, възрастна, как там още я определихте съседката, е много по лесно да се пуснеш по течението, да отглеждаш 15 котки и да правиш забележка на съседите за всяко нещо. Да не си посмяла да се сравняваш с тая жена по какъвто и да било признак, ти имаш всичко, необходимо на човек за да е щастлив, онази е избрала за себе си на 44 години (откога жена на 44 години е възрастна, за Бога!) да се превърне в неприятна бабка и това няма нищо, ама НИЩО общо с теб. Съжалявам че се меся където не ми е работата, но именно избора на тая жена да не се бори за собственото си щастие, и съответно да разваля това на другите е това, което я прави бабката от съседния апартамент, дето няма деца и затова се дразни от децата на другите.

# 199
Аз пък да кажа на МГМ, че веднъж ми взима думите от устата и че по-добре нямаше да го кажа.

Мата, тук нито за възраст , нито за кила ставаше всъщност дума. А за вътрешен дискомфорт, за омраза към заобикалящия ни свят възоснова на комплекси.
Когато един човек е самотен, отритнат, в случая например наричан дебелак, свиня, етц от останалите, то този човек се озлобява и си го изкарва на всеки един останал. Това е принципът на самозащитата на слабия, на осквернения, на гордия дори. Но това е реалността.

Ти знаеш, че аз много те обичам Мата. И никога няма да допусна някой да те обиди. Но мисля, че сега се недочухме просто. И знам, че ти разбираш какво казвам  Hug

# 200
  • в сърцето на един мъж...
Мато, бичам та, нищо че си стара, дебела и бездетна newsm51 И аз ще стана дебела и стара Mr. Green А и ти имаш Алекс, бе Hug Не им се сърди на децата Wink
Пепе, да ти е жив и здрав Фаби, да слуша и да расте весел и засмян!  bouquet
Мацки, сърцето ми спря днес - моя син е голям екстремист Cry На влизане в къщи се спъна в един килим и се фрасна на ъгъла на един шкаф за обувки. Сега има огромна цицина и цепка на главата. Добре че не я спука Sad

П.С. Мато, ще ходим ли утре за върба на църква???

# 201
чии х.и да диря утре в българската църква..............
там се събират преуспелите, да си ги мерят.
има един човек, когото харесвам. на 85 е. някога е работил в радио свободна европа. сега е сам, беден и никому ненужен. търсят го само, когато има какво да вземат от него. та, с него ще изкараме всички празници.

не се втелявам, съжалявам ,ако съм обидила някого. ама ми идва в повече.
 предполагам, че имам кофти ден.

на път съм да си хвърля скапания паспорт пред идиотското ни консулство. не ме питайте що.

# 202
Цветница утре бе, жена. Ще си вземем осветена върба и това е. Не си само ти дето искаш да си хвърляш паспорта Hug

# 203
кой ще я освети бе ганке. нашият поп ли. ми, мерси, ама нямам особено желание.
църквата ни в мюнхен е абсолютен виц.

апропо, май взех да го взимам много вътрешно. ще взема да си почина.
лека, мека, и най-вече доходна.

Последна редакция: сб, 11 апр 2009, 19:43 от matakosmata

# 204
Бая време ми отне да разбера чия съседка дъвчете и що любимата ми Мата се е обидила.

Риен, имаш право, ако ставаше дума за нормален човек. Но дамата е далече от нормален. И не заради възрастта, семейното положение или личната и история. Нищо не знам за това, не се интересувам и не искам да знам. Не искам да ми е приятелка, искам просто една нормална, човешка търпимост. Едно нормално човешко отношение, каквото давам аз на съседите си и каквото е нормално между хора, съжителстващи в една сграда. А какво получавам?
На 2 ден от нанасянето ни - скандал да затваряме вратата по-тихо, вместо да се запознаем.
Скандал че сме шумни, в момента когато ме взимат с линейка.
На 30-тата минута в която съм се прибрала от болницата между двете операции, едвам стояща си на краката - скандал че майка ми е в апартамента от няколко дни и дали плащаме и за нея такса смет.
След нас сградата вече не била лукс вонунг. Стига съм изброявала, има и още, достатъчно.
При всеки удобен случай - съскане че в ДЕ се говори на немски и колко сме прости, тъпи и нагли.
Заплахи по адрес на децата ми. Обидни квалификации по адрес на всички ни. Децата ми били диви, и не като немските деца възпитани... И един куп други подобни идиотизми.
Параноични обвинения че сме и влизали в терасата и хвърляли камъни.
Заплашване с полиция и разни инстанции при всеки разговор с нея.
Постоянно следене и подслушване.
Стига съм изброявала, има и още, достатъчно.

От наша страна - проявяване на разбиране и взимане на мерки да сме по-тихи още в началото. Възпитано отношение към очевидно истеричното и поведение. Търпя нейните шумове - ходенето с токове например. Не ми пречи, въпреки че се чува ясно. Ето , тъпата кофа за буклук, дето и пръчеше последно - и нея я махнах. Мир да има.

Аз няма да променя възпитаното си отношение към нея. Просто ще спра да я забелязвам, но махленски скандали и гадни номера няма да правим.
Ще действаме обаче по каналния ред и на дамата няма да и се размине, надявам се.
Е, при тази ситуация, коя от вас би я поканила на яйца и козунак за великден, щото евентуално страда от самота? Басирам се че никой.

Не е толкова страшно, че се държи с нас все едно сме втора категория хора. Не ме обижда че ни казва тъпи и прости, въпреки че съм с 4 езика, член съм на Менса и съм завършила образованията си с отличие, а съпругът ми е доктор по атомна и ядрена физика.
Страшното е че обижда и заплашва децата ми. Това не може да се подмине и изисква мерки. Сериозни.

Последна редакция: сб, 11 апр 2009, 20:17 от Анонимен

# 205
Мато, извинявай, ако си се почувствала обидена от мен  bouquet
Сбъдваща, и аз не бих простила такова нещо. Всичко се търпи и се махва с ръка, но за децата си и аз бих водила война, особено ако ми ги плашат Close

# 206
сбъдваща, мани моята обида, това е нещо трето.
не беше майтап, като ти предложих да идваме да я умиргаме. ако някой заплаши моето дете, пък и макар мислено, и даже да подозирам само, мъртва е. е, ок, почти мъртва.

няма в тези неща нито образование, нито възраст, нито интелект. има просто хора и кретени.............

пак да кажа, съжалявам, ако съм обидила някого. кофти ден ми е.

# 207
Мато, добре си ми дошла, с Матов и Алекс. И без умиргане си ми добре дошла. Като имаш път към КА, при мен ще ти е задължителна спирка.
 Тия дни да купим масата и столовете за градината, ще е още по-супер, ще има къде да се седне навън, да не се врем вътре при това супер временце.

# 208
 Добър вечер и от мен.
Честит рожден ден на Фаби.
Сбъдваща, внимавайте да не е по време на почивка и да не сте много шумни.  Grinning
Такова нещо не се търпи.   ooooh! И ние гледаме да сме все кротки, да не вдигаме шум и т.н., но не всички са такива. Имаме си един дядка който постоянно прави забележки.
Днес почти бяхме тръгнали към вашия град, но се спряхме. Много щеше да ми дойде. Сутринта боядисвахме яйца с Вики, правих кифлички и най накрая ходихме и до близкия град.

# 209
Е, това вече е нагло!
Току-що звънна с поредната щуротия - Да си махнем прането от терасата, че и миришело и не можела да си вечеря спокойно на терасата. Бебешкото ми пране! На поне 3 метра от нея!
Организирам залагания какво ли ще измисли още.

Общи условия

Активация на акаунт