122 DE: 3айци посещават немски градини, яйца крият пухкавите гадини

• 10 772
  • 296
  •   1
Отговори
# 60
Горда съм, че успявам на тема поне с една дълбока мисъл да допринеса за бързото изписване. Mr. Green

В голяма чуденка съм. Мъжът ми реши спонтанно да навести прясно оперираната си сестричка в Хамериката. Да пусна ли и Алекс? Дечко ще се радва, леля му - тоже. Тревожа се да не я натоварят.
Обратният билет може да е и до България дирекшън. Ах, какъв екшън... Mr. Green

И още нещо. Моля мамите, дето са вадили български паспорт на децата директно в България, да ми кажат с две думи прости, що за наръч документи ми трябва. Забравям, дами, остарявам. Мерси!

Hug
О, Чико, Чико ти,
о, Чико, Чико та,
о, Чико, Чико, Чико, Чико, Чико та...
Сещате ли се за мелодията?

# 61
Ние утре смятаме да ходим да похарчим извънредната стотачка в един увеселителен парк Wink 

Дианджели, да ти е жив и здрав и да те слуша много  bouquet

Вечке, едно време като учих в Поморие, ми беше направило впечатление, че много хора около 65.-70. набор бяха с такива кафяво-медни зъби и се говореше, че преди време (когато въпросните били деца) имало нещо нередно във водата им и затова било такова масово явление. Дали може да е било от флуор newsm78 сега като се заговорихте за това се сетих за там...

Снощи, при Щефан Рааб, на гости беше българчето-вундерцигуларче. Браво на младежа Simple Smile. А, и Рааб го пита дали говори зексиш, защото нали е от Цвикау, а то- "не, родителите ми са българи и са ме учили на хохдоич". Стана ми смешно, защото в онзи край, ако нямаше родители българи, наистина можеше да не научи немски детето hahaha

# 62
.

Последна редакция: чт, 09 апр 2009, 12:08 от Toni4ka

# 63
Маймун, вече се чудих, zаЩо не те виждам. Да, аz се сеЩам zа мелодията  Laughing
Бибе, моята съквартирантка бе6е ´70 и 1_2 год.преди това съЩо са с такива zъби. Тя бе6е ми каzала, но преди 14 год., явно и аz остарявам, та съм zабравила  Tired Ти Ще си ходи6 ли по Pfingsten?

Последна редакция: чт, 09 апр 2009, 11:50 от Чиколина

# 64
SMG, Марина свикна ли вече на градинката?
И аз да се намеся за Маринка. Говори доста, както и нашата калпазанка. Миналата седмица ги събрахме да играят. Слушам ги говорят си на български. След малко обърнали на немски разговора. Ще се справят, няма как. Малки са и това им е в голяма полза.  Hug
Маринка и мен много ме зарадва като я чух, за тези месеци в Германия доста е напред с езика.  Hug
Татяна дано Миленка свикне.  Hug Дано като знаят какъв е проблема повече да я пазят. Много е лошо така още от начало да се стресира.

# 65
Чико, радвам се, че музикалният ми поздрав те е достигнал.
Апропо, не се мяркам често, че нали съм обебешорена мама-чистачка, готвачка, административно-оправячка, любяща съпруга и прочее добра, но всичко това за сметка на форумО.  Mr. Green

Бибс, и аз се сетих тези дни за Елин, понеже защото в едно предаване рекоха, че талант нямало, имало само къртовски труд и редовни упражнения.
Изобщо не съм съгласна. Аз, например, съм си самороден природен талант в мнооого отношения. Без труд и без упражнения. Mr. Green

А бре, мацки, я ме светнете, защо като пишете лични съобщения съобщавате и не лично, че сте писали лично? Той нали получателят си отваря пощата лично? Или за да се покаже личното по-тясно отношение към някого?
Апропо, нищо лично! Само искрено.

# 66
чико, засега няма да решавам нищо, ще си седим в швабинг и ще чакам в булгаристан да се поуспокоят нещата.......

мчи как бе мамун, трябва да се пише, инак за кво ще си хортуваме..........ша ти пиша на лични Wink

# 67
мчи как бе мамун, трябва да се пише, инак за кво ще си хортуваме..........ша ти пиша на лични Wink

С тоз гол гъз няма какво да ми пишеш. Идвай направо! Mr. Green

# 68
Ей и на нашата улица изгря сльнцето...  Grinning Кати днес вече е добре и няма температура. Сега й се е отворил такьв апетит, че ще ми изде ушите. Претьршува всичките шкафове в кухнята от сутринта.  Joy

KITTY, направо улучи от раз! Точно 3-tages fieber беше, дето викат всяко чудо за три дни. Мерси, миличка и целувки на Гоги и Мишо!  Hug

Мате, този пьт ни се размина срещата с докито, но началото на май имаме термин за U-7a и тогава ще го питам за кьпането.  Hug

Дианджели, честит ти рожденик! Насладете се на днешния хубав ден и на вкусната торта заедно!!   bouquet nbirthday

Последна редакция: чт, 09 апр 2009, 12:08 от Iva_T

# 69
гол, ама чаровен............
мдам, берлин. може да намина да видя братчеда и новото му гадже.

отивам да си чета личните Flutterимам.............

# 70
Мамунката  ние изкарахме паспорт на нашия син от БГ, като упълномощихме моята майка. Ще са ти необходими:
1- пълномощно, ако упълномощяваш някого или без ако отидете лично.
2- първо ви трябва БГ ЕГН за детето(изкарвате си го с преведен и легализиран немски акт за раждане)
3- с тези документи и 2 снимки на детето, вадите паспорт, което трае от 2/3 седмици или експрес за 3-5 дни

# 71
Тинаина, мерси! Така беше, да! Hug

гол, ама чаровен............
мдам, берлин. може да намина да видя братчеда и новото му гадже.

отивам да си чета личните Flutterимам.............
Е, аз заради него те и викам. Не братчеда, гъза визирам. Той пък как тъй гадже газирал? Няма ли да чака МГМ?

Опс, призовават ме. Друг път пак ще дойда да си упражнявам остроумието. Mr. Green

# 72

В голяма чуденка съм. Мъжът ми реши спонтанно да навести прясно оперираната си сестричка в Хамериката. Да пусна ли и Алекс? Дечко ще се радва, леля му - тоже. Тревожа се да не я натоварят.
О

Пускай детето. Според мен за децата е добре отрано да свикват с шарения свят и странностите му. Аз моята я мькна навсякьде.  Laughing
А и все пак ще е с татко си, няма леля му да го гледа. Grinning

Свикването с детската градина е трудна работа, но е необходимо зло. Аз сьм за ДГ Peace. А иначе детето сега, след толкова време някой пьт не иска на градина и реве даже, ако я няма приятелката й Crazy.

Паспорт като се вади за пьрви пьт на дете не може експресно. Поне така беше преди две години.

Да ви пожелая на всички весел празник и да внимавате с яйцата Sunglasses

# 73
Добре, сръфахте ме .. поправих се .. Mr. Green

# 74
  • Варна
Благодаря ви,момичета от името на моя най-голям рожденник.
Мятам тортата,че каквато съм я замислила,дано да ми стигне времето.
А,естествено по-закона на гадостта малкия ми разбойник е крив,та крив ooooh!
Само ходи,мрънка или реве,или иска нещо.Но и то миличкото си има причина-
аха,аха му е избил единия кътник.

Чуси и прияти ден bye

Общи условия

Активация на акаунт